aislinn Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:25 Bo jestem kobietą o ponadprzeciętnej intuicji Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:26 aislinn napisała: > moze pozyczasz pieniadze i nie oddajesz ? albo jesz na sniadanie kanapki z czosnkiem hehe albo nalezysz do samoobrony albo LPR ? albo nie mowisz dziekuje i prosze....sam nie wiem....)) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:28 No to precz smutku! Ja Cię lubię!!! Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:27 albo jestes feministka? ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:32 hehe nie jestem feministką, nie jadam na śniadanie kanapek z czosnkiem , w ogóle nie jadam czochu chyba żektoś mnie poczęstuje sałatką z czosnkiem na imprezie i w ogóle jestem miła i inteligentna i cio ? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:34 aislinn napisała: > i w ogóle jestem miła i inteligentna i cio ? to skoro tak twierdzisz to zobacze - moze Cie polubie Ale pod warunkiem ze nie bedziesz smiecic na korytarzu ! > Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:36 Jak chcesz aislin, to mogę Cię przytulić... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:40 Ale ja obszerna jestem, nie wiem Cze czy dasz radę Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:43 aislinn napisała: > Ale ja obszerna jestem, nie wiem Cze czy dasz radę Ja nie dam???!!! Ja nie dam???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:48 no wiesz, no nie chciałam ten tego prawda przepraszam )) ale ja naprawdę jestem obszerna zaraz idę dopisać się do wątku o zainteresowaniach i napiszę że lubię się odchudzać Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 17:35 Ja nie jestem obszerna, ale proszę mnie przytulić, ewentualnie kupić ciastko Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 17:36 Nikka, Ty jesteś obszerna wzdłuż, a ja wszerz, a ludzi się wzdłuż nie obejmuje więc z Tobą nie powinno być problemu Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 17:37 hehe ja ślepa właśnie przeczytałam dokładnie Twój post. Czyżby to znaczy ło że chciałabyś być obszerna ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Nieeeeee 19.05.03, 17:39 Znaczy się, może i jestem obszerna, kurde. Niech mi ktoś powie od ilu cm w biodrach się jest obszernym. Kurde,no. Bo nie wiem czy jeść kolację, chyba nie zjem Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Nieeeeee 19.05.03, 17:41 Kolację odpuść bo i tak niezdrowo. śniadanie zjedz . nie jesteś obszerna, chyba że masz po prostu szerkokie horyzonty myślowe. Ja nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Nieeeeee 19.05.03, 17:45 Ja też nie mam. No, racja racja.Nie jem kolacji.Ale babcia, taka od kasy (czyli nie Piżmak) nakrzyczała na mnie okrutnie, że za chuda jestem. Co robić, kurwa. Nikomu nie dogodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Nieeeeee 19.05.03, 17:48 inaczej - nie dogodzisz wszystkim naraz. Ale babci to ciężko dogodzić - musiałabyś pewnie jeść i jeść i jeść i jeść i jeść.... a, i nie uprawiać sportu Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 To ciekawe... 19.05.03, 17:51 ... bo nie. Gdy będę ważyła 5 kg więcej, babcia powie, że tego, za gruba jestem. Rodzina psychopatów. A wszyscy w domu są dumni z mojego sportu, a to dlatego, że przynosiłam w swoim czasie stypendium wyższe od średniej pensji w woj.małopolskim Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: To ciekawe... 19.05.03, 17:52 no cio tY, prawda to z tą babcią ? Może ona musi cię widzieć jedzącą po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: To ciekawe... 19.05.03, 17:56 Hmmm... Myślę, że babcia cierpi na syndrom, który zauważyłam u żony jednego kolegi. W skrócie:nic jej nie pasuje. Jak mój ojciec studiował filozofię to wierciła mu dziurę w brzuchu, żeby poszedł na dziennikarstwo. Jak byłam na filologii ros. to opowiadała o genialnej wnuczce koleżanki, która studiowała na sgh. Teraz opowiada, ze ta wnuczka ma średnią 5,5 i jedzie na stypendium do Dojczlandii. Nie znam niemieckiego, nie wiem co robić. Ni w ciom nie ugadzisz Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:41 W ogóle nie będę na korytarzach bywać jeśli to ma być warunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 13:35 jak co..pewnie sie mylisz!! poczekaj az beda swieta..mi tez sie zawsze wydaje ze nikt mnie nie lubi a potem tyle ladnych pocztowek z zyczeniami dostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius mój szósty zmysł... 19.05.03, 13:32 podpowiada mi, że to dlatego, że jesteś osobą obdarzoną ponadprzeciętną intuicją. Ale mogę się mylić. A poza tym ja Cię lubię. I nie podałaś numeru konta, żebym mógł zrobić przelew na komputer m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper a moze jednak sie mylisz ? 19.05.03, 13:45 bo patrzac na tempo wpisow sporo osob sie zainteresowalo....Co do przytulania przez Cze lepiej uwazaj - zacznie od przytulania a nie wiadomo co bedzie chcial dalej hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: a moze jednak sie mylisz ? 19.05.03, 13:46 ee tam ja odważna jestem to raczej cze niech uważa Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: a moze jednak sie mylisz ? 19.05.03, 13:49 aislinn napisała: > ee tam ja odważna jestem > > to raczej cze niech uważa Ech ta dzisiejsza mlodziez....tylko im sex w glowie.... Cze - miej sie bacznosci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: a moze jednak sie mylisz ? 19.05.03, 13:49 agentcooper napisał: > bo patrzac na tempo wpisow sporo osob sie zainteresowalo....Co do przytulania > przez Cze lepiej uwazaj - zacznie od przytulania a nie wiadomo co bedzie chcial dalej hehe... Niby poważny agenta, a takie rzeczy pisze. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: a moze jednak sie mylisz ? 19.05.03, 13:52 Mnie sex w głowie ? mnie ? No wiecie co ? Ja grzeczna dziewczynka jestem i na seksie się nie znam. nie mam go nigdzie, nie tylko w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: a moze jednak sie mylisz ? 19.05.03, 13:53 cze67 napisał: > > Niby poważny agenta, a takie rzeczy pisze. Wstyd! Po poprzednim poscie to jest jak najbardziej na serio - Aislinn moze Cie wykorzystac a potem porzucic jak niepotrzebny mebel...Lepiej uwazaj, one takie sa....modliszki... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: a moze jednak sie mylisz ? 19.05.03, 13:54 Agent a chcesz dostać kopa w tyłeczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: a moze jednak sie mylisz ? 19.05.03, 13:58 aislinn napisała: > Agent a chcesz dostać kopa w tyłeczek ? To propozycja na wieczor ? Jesli tak to moze przejdziemy na priva hehe...Jednak Cie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: a moze jednak sie mylisz ? 19.05.03, 13:59 hehe no to fajnie szkoda tylko że mnie lubisz, ale z przymarszczeniem swoich oczek pięknych Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Dlaczego nikt mnie nie lubi ? 19.05.03, 21:03 Wkurzasz wszystkich tym swoim radosnym nastrojem !!! ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus przesadzasz... 19.05.03, 21:34 jeżeli ja Cię nie lubię to wcale nie oznacza, że nikt Cię nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Lubię Aislinn 19.05.03, 23:00 ...a w związku z powyższym domagam się kasacji tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Lubię Aislinn 20.05.03, 10:27 Achhhhhhhhhhh!!!!!!!! No to super !!! Już jedna całą osoba i kilka kawałków mnie lubi !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś