agentcooper 21.05.03, 09:01 mialo byc dzis rano 1300 postow, a jest 1116.... Wzieliscie sobie wolne popoludnie i wieczor ? Natychmiast prosze zabierac sie do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Oj leniuszki.... 21.05.03, 09:04 No własnie, wczoraj o 16 się zarzekali a dziś co, wchodzę i niestety, a zostało 97 dni do 50 tys. postów. Ale do pietnastej wszystko jest możliwe. To godzina pietnasta jest magiczna. I wtedy musi byc tych postów 1500. Bo jak nie to plan się zawal. buuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: To ja 21.05.03, 09:08 Wstałas, znaczy bedziesz leniuchować czy co?? Kurde, też chciałbym wstawac o 9 np. Pierdziele to wszystko, jadę do Nowej Zelandii, a tam zamieszkam w norce Hobbita i bede żył jako pustelnik. Ja nie chcę juz więcej wstawac o 7 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: To ja 21.05.03, 09:12 Hehe, chciałam zabrzmieć dystyngowanie. Dopiero popołudniu mam jakiś kosmiczny kurs na uprawnienia elektroenergetyczne to se będę leniuchować i oglądać filmy. W końcu obronę mam za miesiąc - co się będę stresować? Proponuję zamienić cyferki na budziku, a konkretnie "7" z "9" i będziesz wstawał o 9... I. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: To ja 21.05.03, 09:31 Znaczy po prostu przesunąc skazówki na 9 ale i tak wstawać o 7. hmmm, muszę o tym pomysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Oj leniuszki.... 21.05.03, 09:10 Oj no bo ciebie nie było to nikomu się pisać nie chciało, Cooper, jak Ty mogłeś na to nie wpaść ! Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Oj leniuszki.... 21.05.03, 09:35 aislinn napisała: > Oj no bo ciebie nie było to nikomu się pisać nie chciało, Cooper, jak Ty mogłeś > > na to nie wpaść ! Calkiem sluszna uwaga. A do Nowej Zelandii tez moglbym wyjechac. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Oj leniuszki.... 21.05.03, 09:40 Dzień dobry. Ja właśnie wstałem i będę produkował dużo bezsensownych postów aż do godziny jedenastej z minutami, a potem wychodzę i nie będę już produkował ich wcale do późnych godzin wieczornych. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Oj leniuszki.... 21.05.03, 14:37 ech...co sie przejmujesz..ma byc to pewnie bedzie, po co presje wywierac))) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Oj leniuszki.... 21.05.03, 14:48 no jak to ??? nie jestesmy tu w kocnu dla przyjemnosci tylko dla zrobienia wyniku No i ew. prawienia sobie komplementow )) Przy okazji - dzieki za fotki z Irlandii - nie moglem podziekowac z mojego domowego kompika bo byly to ostatnie rzeczy jakie zobaczyl w swoim zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Oj leniuszki.... 21.05.03, 15:28 Ja dziś twardo produkowałam posty. ale ile w końcu mozna. Idę poodpoczywać na swoim blogu Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Oj leniuszki.... 21.05.03, 15:36 a masz takiego ? To podrzuc adresik.... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Oj leniuszki.... 21.05.03, 15:50 hehe nie tacy jak Ty mnie o to prosili Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Oj leniuszki.... 21.05.03, 15:52 aislinn napisała: > hehe nie tacy jak Ty mnie o to prosili no nie daj sie prosic.... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Oj leniuszki.... 21.05.03, 15:53 nie daję się prosić. nie jestem maciora. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Pobudka 22.05.03, 08:19 Wstajemy, czas nakarmić nałóg postami. Dziś się nawet wysałem. Tera spijam herbatke. Penie trzeba bedzie dzis popracować ale bez przesady, wszystko w swoim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Pobudka 22.05.03, 08:23 aric napisał: > Wstajemy, czas nakarmić nałóg postami. > Dziś się nawet wysałem. Tera spijam herbatke. Penie trzeba bedzie dzis > popracować ale bez przesady, wszystko w swoim czasie. Czesc Aric ja już w pracy od 7.30.....i własnie kawkę popijam....i zapuściłem sobie Zappę...w kompie..i jakoś leci..)) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Pobudka 22.05.03, 08:27 Fajosko, ja sie nie mogę jakoś zmusić by sobie kartę muzczną w pracy fundnąć i głośniki. Ale kiedys to zrobię. Dziś jadąc do pracy słuchałem Systemów. Miałem chyba z rok przerwy w ich słuchaniu. A jakiego Zappę?? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Pobudka 22.05.03, 08:32 aric napisał: > Fajosko, ja sie nie mogę jakoś zmusić by sobie kartę muzczną w pracy fundnąć i > głośniki. Ale kiedys to zrobię. Dziś jadąc do pracy słuchałem Systemów. Miałem > chyba z rok przerwy w ich słuchaniu. A jakiego Zappę?? Jak jechałem do pracy do zapodałem sobie taką składaneczkę Electro Jazz Session...polecam......a słucham terz Sheik Yerbouti.....i właśnie skończyłem kawkę.....mam pytanko...czy za słuchanie muzyki w tramwaju w Łodzi należy skaoswac dodatkowy bilet..?)) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Pobudka 22.05.03, 09:43 a ja tradycyjnie wstalem o 7.30...nienawidze tego momentu....czuje sie jak w "Dniu Swistaka" - codziennie ten sam poranek....Dobrze ze weekend nadchodzi Wilekimi Krokami. A sluchalem po drodze do roboty tradycyjnie Trojki. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Pobudka 22.05.03, 10:00 Witam Ja w pracy jestem od 9. Slucham trojki, wlasnie spiewa Plant i wypilam juz kawusie. Milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
aric No dobra, pobudka 23.05.03, 08:32 Gregkor, wsyałeś już?? Wcinam kanapeczkę, popijam herbatką, cieszę się, że za 7 i pół godziny łikend.) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: No dobra, pobudka 23.05.03, 08:41 aric napisał: > no tez juz jestem na miejscu. Ide zaraz na herbate a potem wracam do pisania postow...ups, tzn do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: No dobra, pobudka 23.05.03, 08:44 Ja wiem,że praca agenta jest ciężka, ale ile ty pracujesz dziennie godzin?? Jakoś tak więcej niż osiem, a nawet dziewięć?? No praca jest ciężka, mięsnie palców sie wyrabiają, a opuszki twardnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: No dobra, pobudka 23.05.03, 08:48 aric napisał: > Ja wiem,że praca agenta jest ciężka, ale ile ty pracujesz dziennie godzin?? > Jakoś tak więcej niż osiem, a nawet dziewięć?? > No praca jest ciężka, mięsnie palców sie wyrabiają, a opuszki twardnieją. hehe, z 10-11 bedzie, ale od pewnego czasu czas efektywnej pracy jest troche mniejszy. NAwet jest na to wzor zwany prawem Coopera: efektywny czas pracy (ECP) =calkowity czas pracy (CCP) - czas przeznaczony na forum (CPNF)... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper kurna znow poniedzialek... 26.05.03, 08:44 czy jest cos gorszego niz poniedzialek rano ??? Jeszcze 5 calych dni...Bleeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: kurna znow poniedzialek... 26.05.03, 08:58 Oj chyba nie, może tylko poniedziałek rano po urlopie. Ale dzis się wybieram na Matrixa więc, jakaś prespektywa w zamian za ten smutny dzień istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: kurna znow poniedzialek... 26.05.03, 09:43 Ej, poniedziałek piękny jest, kurna....((( Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Tell me why I don't like mondays... 26.05.03, 16:30 Dołączam się do ogólnego poniedziałkowego pawiowania. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Ej, hej, hej, wstawać 27.05.03, 09:02 Macie syndrom dnia poprzedniego?? Co to za cisza na forum?? Dobra, oddalę się na chwilę, to może coś napiszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
aric No raz dwa trzy 29.05.03, 08:32 Witam wszystkich, jestem lekko znyrany targaniem 60-letniego kredensu z drewna i szafi 40 letniej. Boli mnie wszystko od włosów do paznokci u nóg. Ale jak boli to znaczy, że żyję. A jak żyję to coś spozyję. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: No raz dwa trzy 29.05.03, 08:37 aric napisał: > Witam wszystkich, jestem lekko znyrany targaniem 60-letniego kredensu z drewna > i szafi 40 letniej. Boli mnie wszystko od włosów do paznokci u nóg. Ale jak > boli to znaczy, że żyję. A jak żyję to coś spozyję. Ja jestem juz od 15 minut. Rowniez jestem styrany - wystarczylo ze musialem wstac do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: No raz dwa trzy 29.05.03, 08:40 No z wstawaniem też nie było u mnie łatwo. Najpierw sturlałem się na odłoge z materaca, potem przeszdł po mojej głowie jeden kot, nastepnie drugi kot, a potem nieczyste siły zaciągnęły mnie do łazienki, by tam wsadzic mi szczoteczkę do ust i łeb pod kran. Chyba muszę egzorcystów zatrudnić. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: No raz dwa trzy 29.05.03, 09:03 A ja dziś cierpię bardzo i będę jęczeć... ((( Ale napisać z rana coś trzeba, bo potem może być różnie.... witam wszystkich z rańca Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: No raz dwa trzy 29.05.03, 09:07 Dlaczego będziesz jęczeć. Zjadłaś coś czy jakaś kontuzja. A może ktoś na ciebie naciska?? Wtedy wstań, powiedz, nie jestem... od naciskania i w pysk mu z mawaszi geri. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: No raz dwa trzy 29.05.03, 09:16 No ale co to za życie. Nie jęcz, bądź kobietą, kobiety sa twrade i jęczą tylko w pewnej specjalnej sutuacji. Poza tym nie mogą jęczęć, muszą walczyć, nie poddawać się. Do boju Aislin!! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: No raz dwa trzy 29.05.03, 09:18 )) W pewnej określonej to ja sobie raz ząb ułamałam o cczym można przeczytać w wątku o kontuzjach Ale jęczeć czasem zdarza mi się i w innych sytuacjach , niemniej jednak nastawiona jestem zaiste bojowo i przeżyję ten dzień z rozkosznym uśmiechem na mej pięknej buzi Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: No raz dwa trzy 29.05.03, 09:20 No i tak trzymać. Za czas jakiś wrzuce 3 rozdział. Poczytasz sobie, smutki odejdą. Bedzie dobrze. Raz dwa trzy do ataku na uciskających. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper No co jest - do roboty !!!! 30.05.03, 09:46 piatek nikogo - podkreslam nikogo nie zwalnia od obowiazku wyprodukowania dziennej normy postow na FoFFM !!! A zatem bardzo prosze o zabranie sie do pracy. Nie chce byc zmuszony do podjecia dzialan dyscyplinarnych w stosunku do osob uchylajacych sie od ich zadan. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Bez nerwów proszę 30.05.03, 09:53 Ja sie upajam nadal i mogę wątkować bezsensownie ale chwała na mnie za to nie spadnie. No! Dzięn dobry wszystkim!!! Zaraz sie dopiszę o Matrixie bom wczoraj widziała. I. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Bez nerwów proszę 30.05.03, 09:56 Witam, juz dzisiaj byłem, ale czekałem na bardziej zdecydowane działania ze strony innych. Ale co mnie tam, zaraz ruszam do boju. Jak piatek to piątek, bo mnie przed dwa dzionki nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Dzień dobry wszystkim 30.05.03, 10:00 To ja zacznę o okrągłej godzinie. Wstałem trochę temu, a teraz idę coś zjeść. Miłego dnia PS. Aric, kryminał! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dzień dobry wszystkim 30.05.03, 10:09 Iluś jak zdrówko ? Ja też dzieńdobruję wszystkim, będę dziś pisać duuużo bo bo nie ma roboty i nie ma szefów więc.... I ja bez nerw, tylko tak coop mnie z rana że tak powiem co to za poganianie Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dzień dobry wszystkim 30.05.03, 10:14 aislinn napisała: > Iluś jak zdrówko ? A dziękuję, coraz lepiej, tylko gardło jeszcze trochę dokucza... Zaraz sobie temperaturę muszę zmierzyć, ale chyba powinna być w normie. Ciekawe jak tam Piżmak się czuje... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: No co jest - do roboty !!!! 30.05.03, 11:35 No co jest Agent ? Zaganiasz nas chłopie do roboty a sam się obijasz. oj, nieładnie, nieładnie.... Ja tu robię co mogę, nawet na muzyce nowy wątek założyłam, i tu zresztą też, ale tak sama to nie będę, nie ma co, nawet piątek nie daje mi tyle siły Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: No co jest - do roboty !!!! 30.05.03, 11:39 aislinn napisała: > No co jest Agent ? Zaganiasz nas chłopie do roboty a sam się obijasz. oj, > nieładnie, nieładnie.... Ja tu robię co mogę, nawet na muzyce nowy wątek > założyłam, i tu zresztą też, ale tak sama to nie będę, nie ma co, nawet piątek > > nie daje mi tyle siły bo wlasnie debatowalem o sposobie transoprtu na impreze weekendowa - a ze impreza jest pod Gdanskiem no to bylo pare roznych opcji do rozwazenia...Kurde ale czy tam bedzie dostep do internetu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: No co jest - do roboty !!!! 30.05.03, 11:46 uuu to cienko by było...ale zawsze wiesz, laptopik i byle gniazdko..albo komóreczka... Odpowiedz Link Zgłoś