jacke12 Re: i Pod w samochodzie 06.02.06, 23:47 sluchajcie , jak podlaczyc iPoda do radia z CD. Nie mam zadnych dodatkowych gniazd itp. Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: i Pod w samochodzie 06.02.06, 23:58 iTrip: www.griffintechnology.com/products/itrip/ (sszkoda kasy bo jakosc kiepska..) Monster iCarPlay: www.monstercable.com/computer/productPageComputer.asp?pin=2084 (bardzo dobra jakosc i jednoczesnie laduje iPoda) lub jakikolwiek inny modulator FM... Albo jak chcesz porzadnie to trzeba sie dobrac do radia od tylu i zobaczyc czy ma wejscie liniowe. Do niektorych radii produkowane sa specjalne przystawki pozwalajace na sterowanie iPodem z radia + na wyswietlanie tytulow piosenek na radiu. Mozna tez poszalec i kupic: www.harmankardon.com/drive-1/tour.aspx Ale moim zdaniem to juz zupelny bezsens - po co mi nastepny wyswietlacz jezeli sa rozwiazania typu: www.monstercable.com/icruze/ ktore sa tansze i lepsze... Link Zgłoś
jacke12 Re: i Pod w samochodzie 10.02.06, 04:28 dzieki Marku z Atlanty!! Z i Tripem zgadzam sie w 100 procentach, mozna sobie sluchac pod pierzyna. Bezsensu wynalazek ! Monster ICarPlay przemawia do mnie, tylko ciekaw jestem jak to dziala w praktyce, czy wszystko chula bez zastrzerzen. Masz moze tego Monstera?? Tak naprawde potrzebuje cos co mozna podlaczyc do samochodu jak i do domowego stereo. Znalazlem cos takiego www.beachcamera.com/shop/product.aspx?sku=MIAB Tylko ze tylko na baterie. Odpada! Jest jeszcze cos takiego store.apple.com/1-800-MY- APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/72903/wo/HN7Vc8pEf5yF2upTf7Tv2wmsNzM/12.0.19.1.0 .8.25.7.11.2.3 To by bylo niezle, mozna podlaczyc pod zapalniczke samochodowa, do uzytku domowego nie bardzo, zywotnosc baterii tylko 10h, trzeba by jakis zasilacz wykombinowac. Najgorsze jest to ze to ustrojstwo jest biale a moj iPod czarny. Bezsensu. O znalazlem!! Chyba to bedzie najlepszym rozwiazaniem store.apple.com/1-800-MY- APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/72903/wo/HN7Vc8pEf5yF2upTf7Tv2wmsNzM/16.0.19.1.0 .8.25.7.11.0.1 Mam nadzieje ze sie nie myle. Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: i Pod w samochodzie 10.02.06, 12:48 Mam tego Monstera i sobie go chwale. Jakosc jest rozsadna - dzwiek jak z dobrej stacji radiowej. No i poza tym iPod sie laduje. Jedyna wada to to ze w Atlancie trudno znalezc nie zauzywana czestotliwosc - np. w moich okolicach to 87.7, ale jak tylko trosze pojade na poludnie to musze kombinowac i szukac innej. Link Zgłoś
jacke12 Re: i Pod w samochodzie 12.02.06, 05:55 Panie Marku, co myslisz o tym: store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/72102/wo/WPF9lwz3yDoz2GPnbvb19V1jveZ/2.0.19.1.0. 8.25.7.11.0.3 Nie wiesz czy mozna to jednoczesnie ladowac? Link Zgłoś
jacke12 Re: i Pod w samochodzie 12.02.06, 05:58 generalnie chodzi mi o Griffin iTrip FM Transmitter with Dock Connector for iPod (Black) Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: i Pod w samochodzie 12.02.06, 14:32 Wyglada bardzo ladnie, ale po moich dotychczasowych doswiadczeniach z Griffin'em (mam nadal iTrip'a) bym sie chyba nie zdecydowal. Powody: a) jakosc dzwieku - poprzedni iTrip byl beznadziejny b) nie laduje iPoda a jak wiadomo baterie sie zuzywaja.... Link Zgłoś
dyfly Re: i Pod w samochodzie 12.02.06, 22:24 Ja z kolei zamowilem jakis czas temu cos takiego: www.griffintechnology.com/products/itripauto nadajnik fal FM + ladowarka, mam nadzieje ze sie bedzie dobrze sprawowac bo po przeczytaniu Twojego postu mina mi troche zrzedla ;-/ Link Zgłoś
jacke12 Re: i Pod w samochodzie 14.02.06, 02:03 ten Griffin nie jest zly, no ale tylko do samochodu. Ja szukam czegos co jednoczesnie do samochadu i domowego stereo. Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: i Pod w samochodzie 14.02.06, 02:56 Do domowego stereo najlepszy jest zwykly kabelek - niedrogi a jakosc wspaniala. Link Zgłoś
dyfly Re: i Pod w samochodzie 15.02.06, 23:02 Testowalem dzis tego Griffina przez kilka minut i musze przyznac ze jakosc dzwieku jest zupelnie wystarczajaca. Oczywiscie nie czarujmy sie, nie jest to krystaliczny dzwiek (CD wypada chyba nieco lepiej) ale nie ma co narzekac. Ogolnie, tak jak pisal marekatlanta sztuka polega na znalezieniu wolnej czestotliwosci co i duzych miastach moze byc troche problematycze ;-) Pzdr Link Zgłoś
pnastanski Re: i Pod w samochodzie 26.02.06, 16:15 mam griffina RoadTrip do sprzedania. Cena w polskim sklepie Apple'a 429 Uzywany tydzień wszystko sprawnie działa , sprowadzony ze Stanów Moja cena to 250 pln pozdrawiam kontakt na pafson@op.pl Link Zgłoś