foxy21 22.05.03, 15:01 Jaka ksiazke i plyte ostatnio zakupiliscie? Ja kupilam "Dzien Swira" Koterskiego (z autografem!) i Sieste Davisa (nie mialam na cd). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mesmeredia Re: Ostatnie zakupy 22.05.03, 15:06 Książka - "Sklepik z marzeniami" Kinga, bo wcześniej nie było mnie stać i coś Lema w antykwariacie i Chestertona za 3 (słownie TRZY) złote... Płyta - Vast "Music For People" I. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Ha! 22.05.03, 19:57 Ja dziś upolowałam w antykwariacie "Dzienniki gwiazdowe" Lema za 7 zeta. Akurat tej książki nie mam . Heh, jestem dumna z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ostatnie zakupy 22.05.03, 15:24 Ja ostanio mam przerwę. Choć kupiłem Sapkoskiego Wieżę Jaskółki i Vonnegita "Galapagos". W lato wybieram sie na rajd po łódzkich antykwariatach. Klasyczne dzieła można zakupić w cenie o 50 groszy (Raymond Chandler "Głęboki sen") do maksimum 6 zł. Antykwariaty to kopalnia niesamowitych rzeczy, już się nie mogę doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Ostatnie zakupy 22.05.03, 15:55 aric napisał: > Ja ostanio mam przerwę. Choć kupiłem Sapkoskiego Wieżę Jaskółki i > Vonnegita "Galapagos". W lato wybieram sie na rajd po łódzkich antykwariatach. > Klasyczne dzieła można zakupić w cenie o 50 groszy (Raymond Chandler "Głęboki > sen") do maksimum 6 zł. Antykwariaty to kopalnia niesamowitych rzeczy, już się > nie mogę doczekac. Ja wlasnie ostatnio rozchorowalam sie na Targach Ksiazki, tyle wspanialych tytulow do kupienia Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Ostatnie zakupy 22.05.03, 16:52 a ja kupilem tylko koncertowe dvd Cranberries (bardzo fajowe), cd Morphine "Night" (jak dla mnie takie sobie) i kwiatki na balkon (bardzo ladne) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Ostatnie zakupy 22.05.03, 16:54 agentcooper napisał: > a ja kupilem tylko koncertowe dvd Cranberries (bardzo fajowe), cd > Morphine "Night" (jak dla mnie takie sobie) i kwiatki na balkon (bardzo ladne) Ja tez kupilam kwiatki na balkon Piekne drobne gozdziki i begonie. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Ostatnie zakupy 22.05.03, 17:34 foxy21 napisała: > agentcooper napisał: > > > a ja kupilem tylko koncertowe dvd Cranberries (bardzo fajowe), cd > > Morphine "Night" (jak dla mnie takie sobie) i kwiatki na balkon (bardzo la > dne) > > > Ja tez kupilam kwiatki na balkon > Piekne drobne gozdziki i begonie. a ja wiszace pelargonie i hmmmm. ...takie jeszcze jedne ale zapomnialem jak sie nazywaja (( Tez wiszace - czrwone i fioletowe Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Ostatnie zakupy 22.05.03, 20:22 aislinn napisała: > a może begonie albo surfinie ? ooo wlasnie - surfinie dziekuje uprzejmie za podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ostatnie zakupy 22.05.03, 19:52 jak wspominalam to ostatnio zakupilam 3 plyty Clan of Xymox, dwie Kate Bush i jedna Pearl Jam.. ksiazki ostatni raz jak bylam w Polsce(marzec), chyba ze w weekend cos nowego dojdzie...napewno bede miec w przyszlym tygodniu pewna gre sportowa na ktorej bede cwiczyc by na jesieni byc w pilkarzykach przed Ilhanem)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Ostatnie zakupy 22.05.03, 19:55 "Czuły barbarzyńca" Hrabala "Nowa Aleksandria" Siekiery ( za 9,99!!!) płyt z mp3 litościwie nie wymienię Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Ostatnie zakupy 22.05.03, 20:17 1. dwie bułki kajzerki 2. serek wiejski Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 A to przepraszam 22.05.03, 20:23 1. zapiekanka, 1 metr długości 2. sucha buła 3. parszywa sałatka 4. butelka coca-coli Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 to bogato, pani, bogato :-] 22.05.03, 20:28 a ja tu jakąś pieprzoną kajzerkę... :-] Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 nie bogato tylko głodno 22.05.03, 20:30 przepłynęłam 1500 m na basenie, oprócz tego zrobiłam trenirowkę na stadionie lekkoatletycznym. To co się spodziewasz, że listek sałaty k... skubnę????? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 ależ jedz, dziecko, jedz :-] 22.05.03, 20:32 ja się wypowiadam na temat wartości materialnej dokonanych zakupów, a nie ich zawartości kalorycznej. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: ależ jedz, dziecko, jedz :-] 22.05.03, 20:35 gnojki, za sałatkę, w której doliczyłam się uwaga 2 ( słownie dwóch) kawałeczków tuńczyka zapłaciłam 5 zeta. Zdzierstwo, masoni, komuniści Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ależ jedz, dziecko, jedz :-] 22.05.03, 21:56 achhh to ja niedawno wrocilam z kebaba...w zasadzie sie to inaczej nazywalo, taka ichnia pizza z warzywami i mesem w srodku zwiniete w rulon - dobre i ostre.. do tego mlodzi Turcy biegali co chwilka z gratisowa herbatka( jakby wiedzieli ze mnie i przyjaciolke suszy heheheehe) a jeden z tych chlopcow byl nawet wysoki (jak na Turka..) ale nie taki ladny jak Ilhan Mansiz z fotki od Ilusia zamieszczonej na forum pilkarzyki.. )))) Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: Ostatnie zakupy 22.05.03, 20:59 Z książęk zakupiłem ostatnio piękny albumik H.R.Gigera "Arh+" wyd.Taschen wersja polska(!!!)-słowo zajebista jest tutaj jak najbardziej na miejscu... Natomiast płyt nie kupuję bo się wymieniam i pożyczam Odpowiedz Link Zgłoś