mallina 23.05.03, 20:46 pomijam tutaj oczywiscie strony z gazety))))))) inne na ktore wchodzicie czesto jedna z moich jest: www.angloirish.de tam bywam i ogladam mecze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: jakie macie ulubione strony w necie? 23.05.03, 21:42 Oficjalna strona Deep Purple www.thehighwaystar.com - najczęściej www.moyabrennan.com - oficjalna strona wokalistki Clannad oraz serwisy muzyczne: CGM, Onet, WP, Interia... a reszta stron to tak od przypadku do przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
as2112 Re: jakie macie ulubione strony w necie? 23.05.03, 21:45 To jedna z moicj ulubionych stron: www.mpk.lodz.pl/data/rozklady/rozklady_f.html Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: jakie macie ulubione strony w necie? 23.05.03, 22:21 www.allmusic.com screenagers.prv.pl radio.com.pl/trojka/ekspres microsites.nme.com/cgi-bin/forums/postlist.pl?Cat=&Board=angst www.stoneroses.net www.google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: jakie macie ulubione strony w necie? 23.05.03, 22:22 Powinno być tam na górze: www.radio.com.pl/trojka/ekspresPrzepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
as2112 Re: jakie macie ulubione strony w necie? 23.05.03, 22:24 ilhan napisał: > Powinno być tam na górze: > www.radio.com.pl/trojka/ekspresPrzepraszam > A mi się wydaje że jednak to nie powinno tam być Ale to tylko moje przypuszczenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ziomal... 23.05.03, 22:23 ...zapomniałeś o www.dannii.com www.philcollins.co.uk www.kellyosbourne.com i www.bonietyler.dk Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: jakie macie ulubione strony w necie? 23.05.03, 22:34 upss moja tez sie nie wyswietlila! www.angloirish.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 zaskoczę was... 23.05.03, 22:56 bo ostatnio www.mini-itx.com - strona o komputerach i w dodatku małych... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 aha, i jeszcze 23.05.03, 23:01 www.freshmeat.net (tak, wiem, jestem porąbany...) www.pesto.art.pl no i www.emusic.com (uwaga, kryptoreklama) i jak iluś czytam też screenagers.prv.pl :-] Odpowiedz Link Zgłoś
stazzio Re: jakie macie ulubione strony w necie? 24.05.03, 00:41 często zaglądam na <BR> www.wielkarzeczpospolita.net <br> ostrzegam jednak, że nie jest tam całkiem bezpieczne... ale nie wolno mi mówić dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: jakie macie ulubione strony w necie? 24.05.03, 08:53 wchodzę często na stronkę terra.pl a ostatnio na ten jej rozdział: mroki.terra.pl/koncerty2003/pawlowski.html Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: jakie macie ulubione strony w necie? 24.05.03, 10:35 A to moje ulubione strony www.m-jak-milosc.pl/index_2.html www.tvp.com.pl/klan/ www.zlotopolscy.pl/zlotopolscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
stazzio Re: jakie macie ulubione strony w necie? 24.05.03, 14:35 miecio4 napisał: > A to moje ulubione strony > > > www.m-jak-milosc.pl/index_2.html > www.tvp.com.pl/klan/ > www.zlotopolscy.pl/zlotopolscy.htm Ojej! to zupełnie jak moja Mama... Mamo! to Ty? nie wiedziałem, że się tu iudzielasz... I czemu nie wymieniłaś również strony serialu "Plebania"? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: jakie macie ulubione strony w necie? 24.05.03, 14:43 ))))) czlowiek wszedzie sie natyka na swoja rodzine! a Roberta Smitha Twoja mama tez kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
stazzio Re: jakie macie ulubione strony w necie? 28.05.03, 00:38 mallina napisała: > ))))) > czlowiek wszedzie sie natyka na swoja rodzine! > a Roberta Smitha Twoja mama tez kocha? Roberta to moja Mama kiedyś uczyła śpiewać, ale że nie nauczyła, to wzięła się za oglądanie seriali... a Robert podobno wyemigrował na Zachód. Od tego czasu słuch po nim zaginął. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: jakie macie ulubione strony w necie? 24.05.03, 17:43 stazzio napisał: > Ojej! to zupełnie jak moja Mama... Mamo! to Ty? nie wiedziałem, że się tu > iudzielasz... I czemu nie wymieniłaś również strony serialu "Plebania"? > Stasiu Ty hultaju! Znowu przy kalkulatorze siedzisz?! Tyle razy Ci mówiłas najpierw lekcje i sprzątanie pokoju a potem ten Twój kalkulator!! Pomógłbyś matce ziemniaki z ryneczku przytargać. I włoszczyznę! Co ja sie mam z tym chłopakiem. Nic nie robi całymi dniami tylko siedzi przed tym kalkulatorem. A na noc wychodzi z kolegami i wraca późno o 2 godzinie i trzaska drzwiami. www.plebania.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: jakie macie ulubione strony w necie? 24.05.03, 17:54 miecio4 napisał: > Stasiu Ty hultaju! Znowu przy kalkulatorze siedzisz?! Tyle razy Ci mówiłas > najpierw lekcje i sprzątanie pokoju a potem ten Twój kalkulator!! Pomógłbyś > matce ziemniaki z ryneczku przytargać. I włoszczyznę! Co ja sie mam z tym > chłopakiem. Nic nie robi całymi dniami tylko siedzi przed tym kalkulatorem. A > na noc wychodzi z kolegami i wraca późno o 2 godzinie i trzaska drzwiami. a jak wraca o tej 2 to nie hałasuje przy sedesie i myje zęby szczoteczką ojca??? Odpowiedz Link Zgłoś
stazzio Re: jakie macie ulubione strony w necie? 25.05.03, 21:03 miecio4 napisał: > Nic nie robi całymi dniami tylko siedzi przed tym kalkulatorem. A > na noc wychodzi z kolegami i wraca późno o 2 godzinie i trzaska drzwiami. Ojej! teraz to się naprawdę zdziwiłem, bo rzeczywiście trzaskam... I jeszcze głośno nalewam wodę do czajnika i głośno szukam kubeczka. (trochę straszno się robi!!) PS lekcje już odrobiłem, Mamo, jakieś 10 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: jakie macie ulubione strony w necie? 25.05.03, 20:51 www.allmusic.com/ www.allegro.pl/ www.alternativepop.pl/ www.emd.pl/muzyka/index.htm www.filmweb.pl/index.xml www.foof.most.org.pl/ www.terra.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś