miles9 Re: Ale nuda! 18.05.07, 19:37 Kup sobie szopa pracza, będzie wesoło. pozdro. m9 Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Ale nuda! 18.05.07, 20:33 Oczywiście, że nuda. Wszedłeś na stronę forum Wzajemnie Zanudzających Się Nudziarzy (Dla Przyjemności). Jeśli chcesz, możesz się zapisać. Szopa pracza też możesz zabrać Pozdro. libl Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Ale nuda! 18.05.07, 21:20 zulu_nation napisał: > Nuda tu! gdy nudą ci wieje to pora ewakuowac sie z takiego dylizansu, spróbuj zniknąc a nóż poczujesz sie lepiej.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Ale nuda! 18.05.07, 23:25 Pewnie,ze nuda...zgadzam sie...Proponuje przeniesc sie na inne forum...Np.Forum Niski Meski Glos...Jest cos takiego...Moze byc ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
zulu_nation Re: Ale nuda! 19.05.07, 09:29 Tak zrobię! Niski męski głos - podoba mnie sie! A znajde tam Leona Thomasa? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Ale nuda! 19.05.07, 11:08 Jeśli się nudzisz, zrób coś, żeby nie było nudno - zamiast narzekać ... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Ale nuda! 19.05.07, 11:23 "Kup sobie szopa pracza"-to jest rada...)) A mnie męczy od wczoraj,gdzie to juz kiedys slyszalem...Wydaje mi sie,ze chodzi o jakis film obejrzany w dziecinstwie... ale pamiec zawodzi...miles9!pomóż!... Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: Ale nuda! 19.05.07, 16:24 pharoah napisał: > "Kup sobie szopa pracza"-to jest rada...)) A mnie męczy od wczoraj,gdzie to > juz kiedys slyszalem...Wydaje mi sie,ze chodzi o jakis film obejrzany w > dziecinstwie... ale pamiec zawodzi...miles9!pomóż!... Postrzyżyny - świetna powieść B. Hrabala i wspaniały film J.Menzla, To Pepin, jeden z bohaterów powieści - filmu doradzał zakup szopa pracza wszystkim, którym nuda doskwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Ale nuda! 19.05.07, 19:19 No tak,stary,poczciwy stryjaszek Pepin))...W jednej chwili mnie olsnilo ...Jak moglem nie pamietac...Dzieki,miles9)))Pozdrawiam.Faraon Odpowiedz Link Zgłoś
zulu_nation Re: Ale nuda! 20.05.07, 09:34 Sztuko latania, na czym najbardziej lubisz polatać? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Ale nuda! 22.05.07, 14:17 Nuda, bo wszyscy wzięli piwo i poszli na trawę rozmawiać o jazzie. To co, kiedy następne spotkanie? Może w weekend nad Wisłą? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Ale nuda! 25.05.07, 20:18 Ja niczego nie potrzebuję, żeby latać No widzisz, pomysł z imprezą bardzo dobry. Na razie sesja i egzaminy, proponuję więc trójmiasto, bo nie mogę się stąd ruszyć, tym bardziej, że oszczędzam na funty ... a jak coś to proponuję spotkanie po 24.06 w Londynie Odpowiedz Link Zgłoś