janek0 01.06.03, 11:37 jesli jakaś osoba uwieczniona na zdjęciach ze zlotu łódzkiego nie życzy sobie, żeby jej zdjęcia znalazły się w necie, niech da mi znać, zanim je opublikuję. :-] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: zdjęcia z łodzi 01.06.03, 11:41 Ja sobie nie życzę, żeby się znalazło ok. 3/4 moich zdjęć, ponieważ wyglądam na nich tragicznie, co potwierdzą wszyscy którzy je widzieli. Z jedno może się ostatecznie nadaje do publikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ziomal mądrze gada, dać mu coli 01.06.03, 11:45 Janku, ja też sobie nie życzę z tego samego powodu, ewentualnie na zahasłowanej stronie, bo potem jakiś tegosław mi je zacznie rozsyłać po świecie i będą jaja. Ale jak będą zeskanowane to poproszę uprzejmie na skrzynkę do użytku prywatnego, jeśli można. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Ziomal mądrze gada, dać mu coli 01.06.03, 11:47 vulture napisał: > Janku, ja też sobie nie życzę z tego samego powodu, ewentualnie na zahasłowanej > > stronie, bo potem jakiś tegosław mi je zacznie rozsyłać po świecie i będą jaja. > > Ale jak będą zeskanowane to poproszę uprzejmie na skrzynkę do użytku > prywatnego, jeśli można. to ja się bezczelnie do vulturowego posta podkleję ... Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Janek, nie słuchaj 01.06.03, 11:59 Nie zachowujcie się jak rozkapryszone panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Janek, nie słuchaj 01.06.03, 12:01 madee1 napisała: > Nie zachowujcie się jak rozkapryszone panienki. O. Gadasz tak, bo Ty dobrze wyglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Janek, nie słuchaj 01.06.03, 12:02 madee1 napisała: > Nie zachowujcie się jak rozkapryszone panienki. > Mi nie chodzi o tragiczność zdjęć, tylko o to, że tzw ktokolwiek sobie będzie mógł je wziąć i z nimi zrobić cokolwiek, a to mi się wcale nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Janek, nie słuchaj 01.06.03, 12:08 vulture napisał: > Mi nie chodzi o tragiczność zdjęć, tylko o to, że tzw ktokolwiek sobie będzie > mógł je wziąć i z nimi zrobić cokolwiek, a to mi się wcale nie podoba. Np. to co Ty robisz ze zdjęciami różnych ludzi, które znajdujesz w necie? ) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Janek, nie słuchaj 01.06.03, 12:10 Dokładnie to Ale to małe piwo, ponieważ ja sam mam kilka pomysłów na to, co można zrobić z czyimś zdjęciem, mając dostęp do internetu, to domyślam się, że i inni takie pomysły mieć mogą... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Ziomal mądrze gada, dać mu coli 01.06.03, 14:03 A ja bym sobie z chęcią obejrzała zdjęcia, ew. poznała kod dostepu do strony))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ziomal mądrze gada, dać mu coli 01.06.03, 14:08 huney napisała: > A ja bym sobie z chęcią obejrzała zdjęcia, ew. poznała kod dostepu do > strony))) Proszę bardzo, to moja fotka. home.vicnet.net.au/~harleyd/images/ZOMBIE1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Ziomal mądrze gada, dać mu coli 01.06.03, 18:56 Nie ma to jak wrodzony wdziek dobra prezencja Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan OSTRZEGAM:) 01.06.03, 19:27 Jak ktoś będzie udostępniał komuś innemu te zdjęcia bez mojej zgody, ma w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: OSTRZEGAM:) 01.06.03, 19:35 zdjęcia dostali ci, co na nich są. (co poniekąd odbiera sens robieniu zdjęć, ale skoro drogie TWA tak chce, to ja jestem sługa unizony) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: OSTRZEGAM:) 01.06.03, 19:38 janek0 napisał: > zdjęcia dostali ci, co na nich są. > (co poniekąd odbiera sens robieniu zdjęć, ale skoro drogie TWA tak chce, to > ja jestem sługa unizony) To było tak ogólnie Aha, za te niektóre tytuły, to wiesz co... Tak, też w nos )))) Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: OSTRZEGAM:) 01.06.03, 19:41 ilhan napisał: > To było tak ogólnie > Aha, za te niektóre tytuły, to wiesz co... Tak, też w nos )))) hehe. pierwsza wersja podpisów była ostrzejsza... chyba dobrze, że złagodziłem... :-] Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: OSTRZEGAM:) 01.06.03, 21:40 ilhan napisał: > Aha, za te niektóre tytuły, to wiesz co... Tak, też w nos )))) Za które niby?? Proponuję sobie zmienić, jak się nie podobają... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: OSTRZEGAM:) 01.06.03, 21:44 madee1 napisała: > ilhan napisał: > > > Aha, za te niektóre tytuły, to wiesz co... Tak, też w nos )))) > > Za które niby?? Proponuję sobie zmienić, jak się nie podobają... Oj dobrze, to już nic nie będę mówił... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: zdjęcia z łodzi 01.06.03, 17:10 Ja sobie nie zycze tych, na ktorych nie wygladam zdizajnowana czyli wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: ok, poniał. sprawdzcie skrzynki wszyscy. 01.06.03, 17:44 Ja niestety też się przyłączam. Wtedy już na pewno Maleńczuk, Janek Bo, Hołdys i paru innych mi nakopią za książkę)). Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: ok, poniał. sprawdzcie skrzynki wszyscy. 01.06.03, 17:49 teddy4 napisał: > Ja niestety też się przyłączam. Wtedy już na pewno Maleńczuk, Janek Bo, Hołdys > i paru innych mi nakopią za książkę)). eeetam. ;-] powinieneś mężnie stawić czoła swojemu losowi ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ok, poniał. sprawdzcie skrzynki wszyscy. 01.06.03, 17:52 teddy ma racje. Bo jeszcze chcialam dodac, ze jakby te zdjecia w necie i w ogole.... to ja juz sobie nigdy meza nie znajde... Dobrze Janek, ze sie opamietales... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: ok, poniał. sprawdzcie skrzynki wszyscy. 01.06.03, 17:57 pizmak31 napisała: > Dobrze Janek, ze sie opamietales... masz rację. bo już chciałem tegosławowi te zdjęcia wysyłać Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ok, poniał. sprawdzcie skrzynki wszyscy. 01.06.03, 18:04 O kurcze, a wyobrazasz sobie te zdjecia w silnych acz bezlitosnych dloniach Coala? Brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: ok, poniał. sprawdzcie skrzynki wszyscy. 01.06.03, 18:06 pizmak31 napisała: > O kurcze, a wyobrazasz sobie te zdjecia w silnych acz bezlitosnych dloniach > Coala? Brrrrrrr szczerze mówiąc, nie sądze, żeby był w stanie mi bardzo zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: zdjęcia z łodzi 01.06.03, 18:26 Mi sie nie otwiera, bo ja pracuje na macu i mi pisze, ze error... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: zdjęcia z łodzi 01.06.03, 18:30 pizmak31 napisała: > Mi sie nie otwiera, bo ja pracuje na macu i mi pisze, ze error... to teraz spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: zdjęcia z łodzi 01.06.03, 18:48 Mi sie teraz otworzyło, ach, jakzez jestesmy piekni. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Janek, dzięki 01.06.03, 19:35 A Ty też sprawdź pocztę, fajne zdjęcie na Ciebie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Vul, dzięki (uwaga, tekst seksistowski) 01.06.03, 19:38 chciałem tylko powiedzieć, że samantha ma klapnięte cycki :-] Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Na melodię "Misia Uszatka" 01.06.03, 19:40 "Jestem sobie Samcia Foxik, bo klapniętye cycki mam" Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 a propos 01.06.03, 19:43 to czy wiesz dlaczego miś uszatek miał [hmmm] ubogie życie seksualne ? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: a propos 01.06.03, 19:45 Vulti, wyslalbys mi jakiegos przystojniaka na pocieszenie? dziekuje. - I'll always take the roundabout way Waiting on the rain For I was born with a habit, from a sign The habit of a windswept thumb And the sign of the rain It's started raining Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Do Piżmaka 01.06.03, 19:48 Jak zajrzysz w pocztę, to Ci się mokro zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Do Piżmaka 01.06.03, 19:52 Zrobilo mi sie mokro. W oczach. Ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: Do Piżmaka 01.06.03, 19:59 Bardzo miło się czyta te wasze dialogi ... ale czyja mam szanse zobaczyć jakies fotki??? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Do Piżmaka 01.06.03, 20:08 pizmak31 napisała: > To janek wysyla. Janek! Wyslij jackowi! Wyślij wyślij. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Do Piżmaka 01.06.03, 20:09 pizmak31 napisała: > To janek wysyla. Janek! Wyslij jackowi! kiedy się boję, że dostanę w nos od ilhana :-] Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: Do Piżmaka 01.06.03, 20:25 Janek ...wielkie dzieki za szybką przesyłke ... ach... ogladania na cały tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: a propos 01.06.03, 19:51 janek0 napisał: > to czy wiesz dlaczego miś uszatek miał [hmmm] ubogie życie seksualne ? Wiem, wiem )) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Dezyderat 01.06.03, 20:27 Czy ja mogę dostac jakieś zdjęcie, pliz? Może być z łodzi, w łodzi, obok, kotek na sznurku, jajko na biurku, bo czuję się z boku w amoku i rymuję bez sensu a właśnie sie wykąpałam. Dziękuję za rozpatrzenie mej prośby, szczególnie pozytywne. Wymagań wielkich nie mam. I. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Dezyderat 02.06.03, 00:07 Janek - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Podpisy rewelka po prostu))). Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: zdjęcia z łodzi 02.06.03, 08:35 Zdęcia rewelka, dzięki wielko. O zwieraczach to sobie kiedys pogadamy. I dlaczego Jasiek jak nie macha piórami to jest smutny?? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: zdjęcia z łodzi 02.06.03, 12:08 aric napisał: > Zdęcia rewelka, dzięki wielko. O zwieraczach to sobie kiedys pogadamy. > I dlaczego Jasiek jak nie macha piórami to jest smutny?? Aric: czy ja moge obejrzec fotki? Podeslesz mi cos, pliz! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: zdjęcia z łodzi 02.06.03, 12:13 No nie było mnie tam, nie było, ale myslałm że chociaż kilka dacie po oglądnięcia ((( Nawet mogą być ocenzurowane... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 odpowiedź hurtowa 02.06.03, 12:30 do wszystkich - autorem i właścicielem zdjęć jest... no właśnie, kto ? madee ? piżmak ? tak czy siak, osoba ta ma moim zdaniem wybitny talent reporterski, albowiem na zlocie było właśnie tak, jak to widać na zdjęciach. teddy - miło mi :-] aric - twoja mina skojarzyła mi się jednoznacznie :-] mesmeredia, foxy & aislinn - ja tylko wysyłam te zdjęcia, a dysponuje nimi cała reszta. ja, jako powolne ciało wykonawcze nic tu nie mam do gadania. a ponieważ, jak widać wyżej, coś nam twa marudzi, to wolę nie przeginać tzw. pały. zróbmy może tak: jeśli nie usłyszę sprzeciwu (może być mailem), to wyślę wam te zdjęcia wieczorem. aislinn - i co, wuj pomógł ? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: odpowiedź hurtowa 02.06.03, 12:34 Autorem wiekszosci zdjec jest madee, a ja tylko kilka zrobilam. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: odpowiedź hurtowa 02.06.03, 12:41 Janku - wuj czy pomógł, to się dowiem po południu. Jak nie, to wiesz co )) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Ludzie nie sprzeciwiajcie się bardzo, no! Pliz! 02.06.03, 13:25 janek0 napisał: > > mesmeredia, foxy & aislinn - ja tylko wysyłam te zdjęcia, a dysponuje nimi cała > > reszta. ja, jako powolne ciało wykonawcze nic tu nie mam do gadania. a > ponieważ, jak widać wyżej, coś nam twa marudzi, to wolę nie przeginać tzw. > pały. zróbmy może tak: jeśli nie usłyszę sprzeciwu (może być mailem), to wyślę > wam te zdjęcia wieczorem. Dziękuję z góry i wspak. I. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ludzie nie sprzeciwiajcie się bardzo, no! Pli 02.06.03, 13:28 No właśnie, właśnie.... przecież wtedy będziemy Wam tylko po prostu bardziej zazdrościć )) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: zdjęcia z łodzi 02.06.03, 18:17 Nie mam nic przeciwko temu, by zdjęcia z Łodzi znalazły się w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: zdjęcia z łodzi 02.06.03, 21:50 Taaa... a propos wątku „ Czas podrzucić...” proponuję by miast tak hojnie się doń wpisywać podrzucić po prostu kilka tych reporterskich fotek pod adres który niechybnie wyskoczy kliknąwszy na login wyżej podpisanej ))). Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: zdjęcia z łodzi 03.06.03, 05:53 Tu są bardzo ładne zdjęcia Łodzi, zwłaszcza że mnie na nich nie ma. Wszyscy zainteresowani mogą sobie oglądać do woli. www.lodz.pl/miasto/dzisiaj/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: zdjęcia z łodzi 03.06.03, 10:29 Wysłałem kiedyś swoje zdjęcie do Was.Czy mogę liczyć na wzajemność w postaci zdjęć z Łodzi?.Fakt że w Łodzi mnie nie było ale przydałoby się wiedzieć jak wyglądacie w razie jakiegoś zlotu w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: zdjęcia z łodzi 03.06.03, 11:14 Zdjecia są zajebiste...tylko dlaczego ja na każdym mam rozdziawioną japę..? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: zdjęcia z łodzi 04.06.03, 19:32 Skoro nie można sobie choćby obejrzeć zdjęć, to jakie będą konsekwencje zobaczenia Was na żywo????? Ale żeby już nie marudzić i nie zadręczać, niech będzie, że się bez nich obejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: zdjęcia z łodzi 04.06.03, 20:53 zdjęcia dostałam nieco okrężną drogą... Ale są super )) Miło Was wszystkich znów zobaczyć uwiecznionych w akcji... ) A podpisy...palce lizać... gratuluje ))Pozdrawiam cieplutko)) Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: zdjęcia z łodzi 04.06.03, 22:14 Zdjecia sa zacne- moj faworyt "Babcia wyskakuj z emerytury". W ogole kto wymyslil tytuly? Trzeba sie zlozyc na jakas nagrode dla niego! Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: zdjęcia z łodzi 04.06.03, 22:39 popieram pomysł nefila... kto jest przeciw ? nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zdjęcia z łodzi 04.06.03, 23:35 Janek, to potem az strach nie tyle dac sie uchwycic na fotce co oczekiwac jaki bedzie podpis)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś