Dodaj do ulubionych

Utrówr przyspieszający ORGAZM

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 21:04
Znacie jakis utwór, który przyspiesza orgazm, np. człowiek przy słuchaniu
muzyki ze swoja partnerką podniecaja sie szybciej niz zwykle, ale nie chodzi
mi o jakies zboczone słowa, lecz o myzyke! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • karczma2003 Re: Utrówr przyspieszający ORGAZM 01.06.03, 22:04
      pewnie nasz forumowy wieszcz narodowy vulture odpowie ci na to pytanie, ale ja
      mysle ze calkiem niezlym kawalkiem jest "Special Needs" Placebo albo nawet
      Myslovitz "Chciałbym umrzeć z miłości" albo "W kinie w Lublinie"
      Brathanki wink)))) daj znać czy się przydało... jeszcze było kiedyś coś
      takiego "daj mi buzi chociaż raz przecież nikt nie widzi nas" chyba Bayer Full.
      musisz cos wybrac, albo dam ci kontakt do dj'a to ci zrobi godzinny mix wink

--
      www.cytryna.net - internetowy magazyn muzyczny - demaskujemy branżę
      muzyczną
      • marxx Re: Utrówr przyspieszający ORGAZM 01.06.03, 22:28
        HELLS BELLS AC piorun DC
      • Gość: Bell Re: Utrówr przyspieszający ORGAZM IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 16:30
        Wykorzystałem wczoraj utwór pt. "Chciałbym umrzec z miłości" puszczałem go
        kilka razy. Moja ukochana była wniebowzieta smile. Dzis i w nastepnych dniach
        wykorzystam kolejne piosenki, ktore mi doradziliście. Dzieki wielkie. Dziski
        Wam było mi i mojej dziewczynie wczoraj bardzo miło smile Pozdrawiam

Bell
        • Gość: I_wonder_why Re: Utrówr przyspieszający ORGAZM IP: czech:* / 192.168.11.* 02.06.03, 18:45
          Miles "The God" Davis. o taaaakk... polecam
    • Gość: reznor Re: Utrówr przyspieszający ORGAZM IP: *.prosynchem.gliwice.pik-net.pl 03.06.03, 14:29
      > Znacie jakis utwór, który przyspiesza orgazm

I want to f**k you like an animal - NIN
      • Gość: cambria Re: Utrówr przyspieszający ORGAZM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 21:04
        Ja proponuje Ci "No sex" Limp Bizkit...
    • Gość: darek Re: "Utwór" przyspieszający ORGAZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 12:04
      Zanim coś napiszesz, idź do szkoły i naucz się pisać poprawnie po Polsku smile
      • Gość: kruk Re: 'Utwór' przyspieszający ORGAZM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.03, 13:52
        Gość portalu: darek napisał(a):

> Zanim coś napiszesz, idź do szkoły i naucz się pisać poprawnie po Polsku smile

po polsku
        zanim zaczniesz kogoś pouczać - sam sprawdź jak się co piszesmile
      • Gość: Bell Re: 'Utwór' przyspieszający ORGAZM IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 23:06
        Gość portalu: darek napisał(a):

> Zanim coś napiszesz, idź do szkoły i naucz się pisać poprawnie po Polsku smile

Że niby ja coś źle napisałem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka