vagerryds 12.06.07, 12:19 Witajcie! Pomóżcie - słyszałem o tym, że nagrano płytę z polskojęzycznym wykonaniem piosenek Boba Dylana. Kto z polskich piosenkarzy taką płytę nagrał? Za odpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theagata Re: Dylan po polsku 12.06.07, 15:06 znając talent naszych artystów chyba wolę nie wiedzieć kto sprofanował Dylana, być może jednak się mylę ... Odpowiedz Link Zgłoś
john_lennon Re: Dylan po polsku 24.07.07, 13:16 Tak często Agato pojawiasz się na tym forum i nie znasz Martynki Jakubowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio1 Re: Dylan po polsku IP: *.ingbank.pl 12.06.07, 16:14 Martyna Jakubowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Dylan po polsku IP: *.centertel.pl 04.08.07, 01:47 sylwek szweda z zespolem ,,u pana boga za piecem,, zapraszam na strone internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
internetauta Re: Dylan po polsku 04.08.07, 16:03 Sprofanował? Wersje Martyny Jakubowicz są powalające, bardzo osobiste i oryginalne. Polecam ten album. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Dylan po polsku 04.08.07, 23:46 Blowing in the Wind śpiewała Marylka, a All Along the Watchtower - bodajże Brygada Kryzys Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Dylan po polsku 04.08.07, 23:48 All Along the Watchtower - bodajże Bryg > ada Kryzys Martyna zresztą też - na Kołysz mnie. Na Tylko Dylan nie wiem, bo nie słuchałem Odpowiedz Link Zgłoś