Gość: adam IP: *.31.3.182.Dial1.NewYork1.Level3.net 09.06.03, 17:03 Skandal, taki zboczeniec i satanista nie powinen miec wstepu do Polski. USA moglo zablokowac wjazd Polanskiego, dlaczego u nas nie mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wolny polak Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 17:19 A może by jeszcze zabronić oglądania filmów sensacyjnych i wiadomości, przecież to tez ma "kryminogenny wpływ na młodzież". Skoro komuś nie odpowiada muzyka M Mansona to nie musi słuchać. Ale chyba nie powinien mówić co inni mogą a czego nie. W końcu Polska to wolny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charles manson A NIECH SOBIE PRZYJEZDZA PEDAŁEK IP: aga:* / 192.168.2.* 09.06.03, 17:52 nie lubie tego kretyna, ktory wstydzi sie swojej przeszlosci. gral on bowiem w serialu "cudowne lata" - paula, takiego zydka malego, najlepszego kolege glownego bohatera - kevina, a teraz nie chce o tym rozmawiac, pewnie dlatego, ze festowny z niego hardcorowiec i twardziel. ŁEHEHEHEHEHEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: A NIECH SOBIE PRZYJEZDZA PEDAŁEK IP: *.chello.pl 09.06.03, 18:16 Coś ci sie pomyliło. Ta plotka została już dawno zdementowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Niestety nie jesteś na czsie. To nie on. IP: *.acn.pl 09.06.03, 18:24 Gość portalu: charles manson napisał(a): > nie lubie tego kretyna, ktory wstydzi sie swojej przeszlosci. > gral on bowiem w serialu "cudowne lata" - paula, takiego zydka > malego, najlepszego kolege glownego bohatera - kevina, a teraz > nie chce o tym rozmawiac, pewnie dlatego, ze festowny z niego > hardcorowiec i twardziel. ŁEHEHEHEHEHEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorn Re: Niestety nie jesteś na czsie. To nie on. IP: *.ssnet.pl / 192.168.9.* 23.06.03, 14:18 Co ty śmieciu możesz o tym wiedzieć ??? plotkę o tym że MM graż tego zasranego żyda słyszałem już w czasach kiedy ty wisiałeś/aś w kondomie za oknem to zwykła bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fire Re: A NIECH SOBIE PRZYJEZDZA PEDAŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 16:38 kiedys w programie w rodzaju "prawda o MM" powiedzial ze to wszystko jest na pokaz, dla kasy. pokazywali go u siebie w ogromnej posiadlosci bez zadnego makijazu i szkiel jak w laczkach i szlafroku wyprowadzal psa, a jego nazeczona siedziala w domu. jestem tylko ciekaw skad masz mylne informacje o jego orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
franekjackl Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson 09.06.03, 17:27 Przepraszam, był Pan szanowny na choć jednym koncercie ww. artysty? Słyszał Pan choć jedną jego piosenkę? Co Pan w ogóle wie o Marylinie Mansonie?! Choć nie jestem wielkim fanem rockmana, to bedę go bronił przed bezpodstawnymi oskarżeniami ze strony ludzi o ciasnych rozumkach Kubusia Puchatka (bez urazy Winnie)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: 195.205.222.* 09.06.03, 17:27 Gość portalu: adam napisał(a): > Skandal, taki zboczeniec i satanista nie powinen miec wstepu do > Polski. USA moglo zablokowac wjazd Polanskiego, dlaczego u nas > nie mozna ? Bo Polanski to artysta-gwalciciel. A Manson to artysta-artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 17:35 Moim zdaniem jeśli ktoś nie potrafi uszanować czegoś co jest święte dla innych ludzi (np. paląc Biblię) to jest to idiota bez względu na to jaki poziom artystyczny sobą reprezentuje (jak chodzi o mnie to muzyka MM nie reprezentuje żadnego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 17:39 Gość portalu: adas napisał(a): > Moim zdaniem jeśli ktoś nie potrafi uszanować czegoś co jest > święte dla innych ludzi (np. paląc Biblię) to jest to idiota > bez względu na to jaki poziom artystyczny sobą reprezentuje > (jak chodzi o mnie to muzyka MM nie reprezentuje żadnego) Bez przesady. Dla ilu ludzi w Polsce Biblia jest swięta? Dla większości Katolików to jakaś książka z której ksiądz coś czyta na mszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: 213.76.142.* 09.06.03, 19:32 Gość portalu: tempus napisał(a): > Gość portalu: adas napisał(a): > > > Moim zdaniem jeśli ktoś nie potrafi uszanować czegoś co jest > > święte dla innych ludzi (np. paląc Biblię) to jest to idiota > > bez względu na to jaki poziom artystyczny sobą reprezentuje > > (jak chodzi o mnie to muzyka MM nie reprezentuje żadnego) > > Bez przesady. Dla ilu ludzi w Polsce Biblia jest swięta? Dla większości > Katolików to jakaś książka z której ksiądz coś czyta na mszy... I na dodatek Panie Adaś jesteś jak widze ofiarą słonia bo muzyka MM jest jak najbardziej poprawna i stanowi wysoki poziom muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MF Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 18:14 > > I na dodatek Panie Adaś jesteś jak widze ofiarą słonia bo muzyka MM jest jak > najbardziej poprawna i stanowi wysoki poziom muzyczn Chyba nie wiesz, czym jest wysoki poziom muzyczny. MM to banalne rify na mocno przesterowanych gitarach. Proste linie basu, prosty wokal. O czym ty mówisz? Może Ci się podobać, ale nie rób z niego genialnego kompozytora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.icpnet.pl 09.06.03, 18:37 panie Nowak, pam jesteś skończony kretyn i antydemokrata. Nie umiesz pan zająć sie sprawami ważnymi dla kraju, to chcesz pan usilnie wybić mieszając ludziom w głowach jakimis sektami. Przypominam panu, że chrześcijanie tez byli sektą i..są nadal - tyle że dużą. Kto nie z naszych to sekta - fajnie...prawda!. Jeszcze żadnej z tzw. określanych przez pan jako sekta, nie udowodniono gwałcenia obowiązującego prawa, a juz nie bardziej niz kościołowi katolickiemu. Ludzie , opmiętajcie się i nie pozwólcie się manipulować takim guru jaki jest m.in. Nowak. W przeciwnym razie pozostaniecie nadal durnumi niewolnikami bez własnego zdania i kundelkami jakich wiele w kręgu pana Nowaka. Bez poważania..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: 217.8.186.* 09.06.03, 17:40 ROTFL! ))))))))) Dwa lata temu w Warszawie bylo bardzo milo. Przyszlo sataniste- aferzyste obejrzec kupa ludzi (wielu w skórkach, wielu w garniturkach), wyszcy dobrze sie bawili, a policja nie mogla sie nadziwic, ze zadymy nie bylo... Szkoda, ze do Poznania daleko (jak sie pracuje do dziewietnastej), i ze z polskich artystow najbliszy mansonowi jesli chodzi o umiejetnosci kreacyjne jest Wisniewski (prosze nie kontynuowac tego wątku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggety-Zag Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.acn.pl / 10.67.7.* 09.06.03, 17:44 Co wy wiecie na temat Mansona i jego sztuki????????????? Jesteście prostakami,pustymi jednostkami,marginesem ludzi myślących i inteligentnych-jestescie kuźwa niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymarlin Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.isep.pw.edu.pl 09.06.03, 17:47 Przecierz to jest debil - nic wiecej nie mozna o kims takim powiedziec nie znizajac sie do jego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo 'Mansona i jego sztuki'. A to dobre! IP: *.acn.pl 09.06.03, 18:26 Gość portalu: Ziggety-Zag napisał(a): > Co wy wiecie na temat Mansona i jego sztuki????????????? > Jesteście prostakami,pustymi jednostkami,marginesem ludzi myślących i > inteligentnych-jestescie kuźwa niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiewiór Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.ceti.pl 18.06.03, 02:42 Gość portalu: Ziggety-Zag napisał(a): > Co wy wiecie na temat Mansona i jego sztuki????????????? > Jesteście prostakami,pustymi jednostkami,marginesem ludzi myślących i > inteligentnych-jestescie kuźwa niczym Hehe powiedziała nastolatka sikająca na widok zdjęcia faceta kóremu chodzi tylko o to żeby zgarnąć jak największą kasę na takich właśnie panienek jak Ziggety - Zag. Powiedz jeszcze coś miłego. A podoba ci się on, ten Marylin Manson ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUPUS Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 17:46 glupoty pieprzą a Polański nie nie jedzie do stanów dlatego ,ze jak sie tam pojawi to go zgarną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodyjorg Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: 63.95.26.* 09.06.03, 17:49 Gość portalu: adam napisał(a): > Skandal, taki zboczeniec i satanista nie powinen miec wstepu do > Polski. USA moglo zablokowac wjazd Polanskiego, dlaczego u nas > nie mozna ? USA nigdy nie blokowal wjazdu Polanskiego. Ale Polanski sam ni chec przyjechac, bo kiedy tam trafi, to go aresztuja. Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson 09.06.03, 17:50 Gość portalu: adam napisał(a): > Skandal, taki zboczeniec i satanista nie powinen miec wstepu do > Polski. USA moglo zablokowac wjazd Polanskiego, dlaczego u nas > nie mozna ? Tyle tylko, ze ten zboczeniec nie "posuwal" w Polsce zadnej malolaty (USA nie zabronilo Polanskiemu wjazdu do swojego kraju, Polanski bal sie pojechac bo w USA czeka go zasluzona kara). Nie mozna zabronic komus wjazdu do Polski tylko dlatego, ze sie go nie lubi. Co bys powiedzialgdyby Cie cofneli Wielkiej Brytani za to, ze jestes katolikiem a nie protestantem? Wiecej tolerancji. Nikt nie kaze Ci isc na ten koncert wiec w czym problem? Swoich dzieci tez mozesz nie puszczac, ale nie mow innym co dla nich dobre a co nie. (Sir Eliks) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lity Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.chicago-07rh16rt.il.dial-access.att.net 09.06.03, 18:01 Chyba nikt z was nigdy Jej nie widzial. Durny redaktor nie wie ze to kobieta, ktora uzywa pseudo Marlin Manson. W calym artylule pojawia sie jej pseudo, ktore jest blednie napisane, pomijajac nie ta plec. Nie jestem/bynajmniej/ jej fanem, ale jesli juz ludzie cos piszecie, to nie kompromitujcie sie tak zalosnie. Ona nie jest tego warta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiewiór Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.ceti.pl 18.06.03, 02:45 Gość portalu: lity napisał(a): > Chyba nikt z was nigdy Jej nie widzial. Durny redaktor nie wie ze to kobieta, > ktora uzywa pseudo Marlin Manson. W calym artylule pojawia sie jej pseudo, > ktore jest blednie napisane, pomijajac nie ta plec. Nie jestem/bynajmniej/ jej > fanem, ale jesli juz ludzie cos piszecie, to nie kompromitujcie sie tak > zalosnie. Ona nie jest tego warta. AHaHAHAHAHahaHAHaHaHaHah Chyab mi pęcherz pękł ze śmiechu. DOBRE!, DOBRE! najlepszy tekst jaki czytałem ostatnio na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiewiór Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.ceti.pl 18.06.03, 02:46 Oczywiśce tak naprawdę to chodzi o MArylę Rodowicz, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Tysiace satanistow na koncercie MM;) IP: *.sss.vxu.se 09.06.03, 17:52 smiac sie tylko chce z tych wszystkich przerazonych-oburzonych dla ktorych kazdy kto sie ubiera na czarno to satanista... a muzyka mansona - super, tyle ze wlasciwie nie jego, ale co tam... bawcie sie dobrze na koncercie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_nieba Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: 217.153.70.* 09.06.03, 17:57 No prosze... przestańcie.. A Ojciec Dyrektor mówi że teletubisie są gejowskie.. nie róbcie z igły wideł. Cały świat się z was śmieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enabler Radio Maryja = SEKTA IP: *.itpp.pl 09.06.03, 18:00 Radio Maryja nosi wiekszosc oznak sekciarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixit MM IP: *.kub.nl 09.06.03, 18:08 Po pierwsze - moglaby gazeta.pl ujednolicic pisownie pseudonimu, a nie serwowac na zmiane "Marilyn" i "Marylin". Po drugie - z tym blackmetalem tez chlopcy dali czadu. A po trzecie - MM jest poki co legalnie dzialajaca firma chcaca sprzedac w PL swoj poki co legalny produkt (koncert). W czym wiec problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lity Re: MM IP: *.chicago-07rh16rt.il.dial-access.att.net 09.06.03, 18:17 Gość portalu: dixit napisał(a): > Po pierwsze - moglaby gazeta.pl ujednolicic pisownie pseudonimu, a nie serwowac > > na zmiane "Marilyn" i "Marylin". Po drugie - z tym blackmetalem tez chlopcy > dali czadu. A po trzecie - MM jest poki co legalnie dzialajaca firma chcaca > sprzedac w PL swoj poki co legalny produkt (koncert). W czym wiec problem? Problem w tym ze oni nic nie graja . Sa cienkimi bolkami i tyle. Tutaj gdzie mieszkam/za wielka woda/ popularni sa byc moze dla grupki malolatow.Muzycznie nie istnieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fire Re: Radio Maryja = SEKTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 16:43 nie tylko Radio Maryja tylko caly kosciol chrzescijanski - doslownie kazda czesc mszy to czyste cechy charakterystyczne sekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Zamknac katolickie szkoly IP: *.riz.pl / 192.168.15.* 09.06.03, 18:10 Trzeba je zamknac bo patrzcie jakich zboczencow wychowuja - hehehe i co wy na to 'baranki'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Słuchajta ludziska!!! Na WSJF KING CRIMSON!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 09.06.03, 18:21 Olać pajaca Masona i jegobandę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Odp.: Mason nie zgwałcił nieletniej w Polsce. IP: *.acn.pl 09.06.03, 18:23 Gość portalu: adam napisał(a): > Skandal, taki zboczeniec i satanista nie powinen miec wstepu do > Polski. USA moglo zablokowac wjazd Polanskiego, dlaczego u nas > nie mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Odp.: polanski tez nikogo nie gwałcił IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 12:31 a 14-letnie dziwki potrafią wyglądać na 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribbchaka Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 18:38 Po pierwsze nie jestem wielkim fanem Marilyna Mansona. Po drugie to zaden black metal. Czlonkowie calego tego komitetu jak zwykle szukaja kozla ofiarnego i znowu pada na Mansona, bo o nim jest glosno i mozna sobie przy okazji koncertu wyrobic plakietke obroncow moralnosci, pokoju i biednych duszyczek nastolatkow (nie pierwszy raz zreszta). Gdyby ów komitet byl kompetentny nie zajmowal by sie sprawami typu MM, ktory ostatnimi czasy raczej wywoluje usmiech na twarzy niz strach w oczach. Dlaczego komitet nie rzuca gromami z nieba, kiedy konceruje Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Immortal etc., a atakuje Mansona? Moze dlatego, ze malo kto z "niewtajemniczonych" o tych grupach slyszal, a Manson pojawia sie na okladkach magazynow i mozna uczynic "walke o dobro" bardziej spektakularna? Artystow black metalowych tez bede bronil, chociaz nie przepadam. Niech ktos sie zajmie sektami, ktore sa realnym zagrozeniem, a nie maskuje poprzez wtracanie sie w muzyke swoje niepowodzenia. Komitet w tym ksztalcie i swoich formach nic soba nie reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dysiu Takie rezulataty daje wychowanie w szkole katolickiej? IP: *.spd.louisville.edu 09.06.03, 18:41 Zastanawiajace, ze najwieksze czubki, najwytrwalisi liberalowie, zieloni i inna cholota przewaznie pochodzi ze srodowisk katolickich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oin Horendal Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.uz.zgora.pl 09.06.03, 19:23 "Każdy wyznawca szatana musi umieć śpiewać" Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euronymus Włosy jeża na głowie gdy czytam takie bzdury!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.03, 20:07 Włosy jeża na głowie gdy czytam takie bzdury!!!Po pierwsze od kiedy to Manson jest artystą blackmetalowym? Po drugie jakiż to związek ma jego skandalizujący wizerunek z satanizmem o jego muzycznej twórczosci juz nie wspomnając...!!Przypominają mi sie głośno oprotestowywane koncerty wspaniałego Kinga Diamond'a, czy roztrząsany epizod z Ozzym Osbournem odgryzającym kanarkowi głowę na scenie. Przypominam Panu Panie Nowak iż ma Pan wybitnie selektywne pojęcie o muzyce metalowej. Jakoś nie słyszałem o Pańskim oburzeniu w związku z niedawnym planowanym na Metalmanii występem w naszym kraju dwóch niewątpliwych gwiazd blackmetalu słynących z czynnej walki z kościołem i chrzescijanstwem a mianowicie Mayhem (niestety nie dojechali) i Marduk (absolutnie piękny koncert!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reptile Re: Włosy jeża na głowie gdy czytam takie bzdury! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.06.03, 23:59 Gość portalu: Euronymus napisał(a): > Przypominam Panu Panie Nowak iż ma Pan wybitnie selektywne > pojęcie o muzyce metalowej. Jakoś nie słyszałem o Pańskim > oburzeniu w związku z niedawnym planowanym na Metalmanii > występem w naszym kraju dwóch niewątpliwych gwiazd blackmetalu > słynących z czynnej walki z kościołem i chrzescijanstwem a > mianowicie Mayhem (niestety nie dojechali) i Marduk (absolutnie > piękny koncert!!!) No dokładnie. Na Satyricona w październiku zeszłego roku na Mysticu też się nikt nie urażał. Swoją drogą z tym Mayhemem to się mogli Obrońcy kurde postarać - cała ta afera z głową kozła... mieliby argument... No i jakoś nikt się z blackowym podziemiem w Polszy nie chce rozprawiać. Lenistwo? Zresztą co ja mówię z podziemiem - jest Behemoth i deathowy Vader - Nowaki do roboty! Ja tam generalnie MM nie lubie - jego prowokacje artystyczne do mnie nie trafiają, to jest taki przerost formy nad treścią. Tandeta. Mam tylko nadzieję, że fani grupy zachowają względny spokój w mej ukochanej mieścince. Trzymam kciuki, żeby wzorem Warszawki nie było żadnych rozrób - ale to nam raczej jednak nie grozi . No i niech Poznań wypadnie jak najlepiej - będzie to drugi, po Gabrielu, argument, że warto u nas robić większe koncerty (a nie płacić dodatkowo PKP za zobaczenie takiego Iron Maiden). Pozdrawiam Stay Heavy Reptile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Włosy jeża na głowie gdy czytam takie bzdury! IP: *.chello.pl 10.06.03, 00:41 O jakie rozróby Ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOdo Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 21:57 Dlaczego władze chce decydować za mnie czy ja mam iśc na koncert!! To moja decyzja!!! To tak jaby zabronić katolikom się modlić. Lubie wy tworzycie socjalizm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk przed MM gra Ich Troje... IP: *.stocznia.gda.pl / 192.168.1.* 10.06.03, 09:13 ... i to sie polskim burakom z LPR tyż nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorofil Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.biezanow.net 10.06.03, 10:31 blackmetalowej??? a od kiedy on gra black metal? "wyczytalem to w jego ksiazce" - hehe. i podobala sie? jedno jest pewne - gdyby nie setki takich nowakow, o marylinie mansonie slyszalaby tylko garstka fanow. wiec nawet dobrze ze dziala. bo mm graja kawal dobrej rockowej muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson 10.06.03, 12:09 Zakładam Komitet Obrony Społeczeństwa przed Ryszardem Nowakiem. Obecnie jestem na etapie sporządzania statutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: *.poz-wok.leased.ids.pl 10.06.03, 12:25 Moim zdaniem to jak ktoś lubi sobie słuchać taką muzykę to niech sobie słucha ,ale Mansona to powinni zamknąć za sam ryj! Ale ciekawi mnie tylko jedno jak on się tutaj do nas dostanie? I czy w ogóle może juz przyjechał, przyleciał , przypłynął?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Protesty przeciwko koncertowi Marylina Manson IP: 213.17.133.* 10.06.03, 12:35 A znacie takie zapomniane słowo - TOLERANCJA? Odpowiedz Link Zgłoś