Dodaj do ulubionych

100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat

11.06.03, 14:34
Witam
Jeśli ktoś jest zakręcony na punkcie różnorakich podsumowań to pewnie go to zainteresuje.
W VH1 ułożyli listę 100 najlepszych kawałków w ostatnich 25 latach. Tu jest:
www.vh1.com/shows/dyn/the_greatest/66966/episode_about.jhtml
Rządzi Nirvana "Smells Like Teen Spirit". A potem jest różnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: sunny Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat IP: 213.17.133.* 11.06.03, 14:40
      "Lose yourself" Eminema na czwartym miejscu? Czy on sobie niby zasłużył na taką
      wysoką pozycję?!
      • tebe Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat 11.06.03, 14:42
        Oni tam mają kuku na punkcie Eminema. Ale tam jest więcej kwiatków smile TLC na 13 np.
        • aric Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat 11.06.03, 14:45
          Ale to to mnie zabiło, kurwancka matka, przecież to chyba najgorszy numer tegoż
          zespołu,
          45) Aerosmith -I Don’t Want To Miss A Thing
          Ja cię kruns, szkoda słów, tylko utwierdzono mnie w tym, że swiat muzyczny
          schodzi na psy, a własciwie już zszedł i teraz z nich spada.sad((((
          • tebe Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat 11.06.03, 14:49
            a możesz powtórzyć ten interesujący post w wersji bardziej cenzuralnej?
            bardzo proszę smile ja wtedy tamten sprzątne
            • aric Prosze bardzo:)) 11.06.03, 14:52
              Ale to to mnie zabiło, cholercia jaśniurka, przecież to chyba najgorszy numer
              tegoż
              zespołu,
              45) Aerosmith -I Don’t Want To Miss A Thing
              Ja cię kruns, szkoda słów, tylko utwierdzono mnie w tym, że swiat muzyczny
              schodzi na psy, a własciwie już zszedł i teraz z nich spada.sad((((
              • pizmak31 Re: Prosze bardzo:)) 11.06.03, 14:56
                Och, Aric, nie tylko ladnie skaczesz, ale i tez przeklinasz pieknie i
                cenzuralnie.
                • aric Suplement:) 11.06.03, 14:59
                  A tak wogóle to nie uważam, abym cos nie cenzuralnego napisał. Zlepek
                  słów "kurwancka matka" nie jest złożony ze słów niecenzuralnych. Całość
                  brzmi "kurwancka matka mleko się przypala". I jest to zwrot stosowany w sensie
                  zaskoczenia.
                  A jeżeli chodzi o kruns, bo do konca nie wiem o co chodzi, to słowo to oznacza
                  wszystko co tylko chcesz, ale raczej w dobrym znaczeniu, np krunski to znaczy
                  fajny, a ja cię kruns oznacza np podkreslenie stanu zrezygnowania.smile)))

I jak tu nie flugać, gdy tak toba poniewieraja.sad(( buuuuuuuuu....
                • aric I jeszcze coś w kwesti cenzury 11.06.03, 15:03
                  Kurcze blade, motyla noga, końskie strzemię, wredny szpak, ciemna śróbka...

A merytorycznie, to nie mam nic do powiedzenia, oprucz:
                  <jeb>
              • Gość: sunny wytłuśćcie nazwę muzyka! IP: 213.17.133.* 11.06.03, 14:59
                ...bo nasze forum cienko ostatnio przędzie, przykro mi to mówić. Ach, gdzie te
                porywające dyskujsje?!
                • Gość: Marcin Re: wytłuśćcie nazwę muzyka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 15:47
                  Dobrze że jest Def Leppard - król pop-metalu w najlepszym wydaniu!
                  • Gość: kubasa najgorszy ranking, poza lista na MTV Classic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 15:53
                    Ja jestem zakrecony na punkcie rankingow i z cala odpowiedzialmoscia
                    stwierdzam, ze te nranking jest beznadziejny. Jak juz leicmy rankingami to
                    polecam www.rocklist.net tam tego duzo, a neiktore calkiem calkiem (np.
                    czytelnicy Q wybieraja plyte stulecia w roku 98 lub roku 2003).

Pozdr.
    • cze67 Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat 11.06.03, 14:49
      tebe napisał:

> Witam
      > Jeśli ktoś jest zakręcony na punkcie różnorakich podsumowań to pewnie go to
      zainteresuje.

Tu wszyscy są zakręceni na tym punkcie.
      • pizmak31 Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat 11.06.03, 14:50
        czesc Tebe, milo Cie widziec.
      • tebe Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat 11.06.03, 14:50
        Dlatego to wrzuciłem smile
        • cze67 pytanie do tebe 11.06.03, 14:52
          Tebe, a czemu forum Muzyka nie jest już tłustym drukiem, tylko Telewizja?
          • tebe Re: pytanie do tebe 11.06.03, 14:54
            Możemy wrócić do muzyki, ale zmieniamy, żeby w różne miejsca ludzie chodzili a nie wszyscy na muzykę smile
            • tebe PS 11.06.03, 14:56
              Może nie zauważyłeś ale od poniedziałku na samym czubku forum stała Muzyka i Metallica.
              W końcu jest okazja... smile
        • foxy21 Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat 11.06.03, 14:56
          Kiepsko to wygladasad
          Niestety duzo knotow, widocznie to ich krecisad
          Time After Time to dobrze wykonal Davis, a nie C.Lauper.
          Jesli chodzi o muzyke Pink Floyd, to nie jest najlepszy
          kawalek, tylko najbardziej znany.
          Gdzie sa Beatlesi i Hendrix itp.?
        • foxy21 Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat 11.06.03, 14:58
          Sorry, dopiero teraz zauwazylam, ze to 25 ostatnich lat,
          Hendrix sie nie zalapal, no i dobrze,
          w takim towarzystwie to obciachsmile
    • Gość: Lukas Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 16:23
      Taaaa, nie ma zadnego numeru Iron Maiden ,czyli ranking do dupy.
    • mrb4 Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat 11.06.03, 17:10
      Nie podoba mi się. Nie ma nic ELO.
      • ihopeyouwilllikeme Re: 100 najlepszych numerów ostatnich 25 lat 12.06.03, 15:10
        ... haha, ale popatrzcie, kto jest na zdjęciu u góry smile))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka