Dodaj do ulubionych

Beata Barteli - Sen na pogodne dni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 20:48
Czy ktoś wie, gdzie można posłuchac w necie (lub ściągnąć) piosenkę podaną w
tytule? Dla tych, którym tytuł nic nie mówi podaję kawałek refrenu:

Jesteś moim najlepszym snem,
Snem jaki przyszło mi teraz śnić,
Snem na same pogodne dni,
Z Tobą będzie mi dużo lżej... itd.

Bardzo mi na tej piosence zależy!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mallina Re: Beata Bartelik 19.06.07, 21:03
      sama kiedys ja dostalam od pewnego forumowicza wiec moge i Tobie przeslac, jesli
      podasz adres mailowy oczywiscie
      • Gość: iwonek Re: Beata Bartelik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:25
        Jasne!

ikopytko@wp.pl

Bardzo dziękuję!!
        • mallina Re: Beata Bartelik 19.06.07, 22:45
          ok, poszlo, z adresu wp.pl, ale po tytule poznaszsmile
          • Gość: kasicu Re: Beata Bartelik IP: *.gprs.plus.pl 28.01.08, 20:43
            hej mallina czy i ja mogłabym prosić o tą pioseneczkebig_grin
            jest boska!!
            moj mejl wiitam@wp.pl
            z gory dzieki!!
      • ewi_k111 Re: Beata Bartelik 19.11.07, 22:15
        zwracam sie z goraca prośbą o przesłanie mi piosenki Beaty Bartelik jesli jest
        to mozliwe:d bede ogromnie wdzieczna big_grin to moj e-mail ewi_k111@gazeta.pl
      • Gość: zuza Re: Beata Bartelik IP: *.magma-net.pl 21.07.08, 15:49
        W tym roku minie 20 lat od naszego ślubu a ta piosenka kojarzy mi
        się z pierwszymi, wspólnymi porankami czy ktoś może miją przesłać?
        Mój adres e- mail. : youandme2@interia.pl
    • Gość: MAG Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.chello.pl 20.06.07, 19:10
      Boże jaka ta piosenka jest stara. Koło 20-u lat temu bardzo mi się podobała, ale
      nie było takich stacji radiowych jak teraz nie było internetu. Na kasecie VHS
      nagrałam sobie może 10s. i zajeździłam ją.A teraz PROSZĘ! Była jeszcze jedna
      która mi się wtedy podobała (był jakis konkurs w TVP1 i wybierali piosenki do
      Opola) coś o motylach. może też wróci do łask.Pa.
      • mallina Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni 20.06.07, 21:22
        a chcesz "Sen na pogodne dni" w calosci?smile
        • Gość: MAG Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.chello.pl 21.06.07, 21:04
          Zgłoszę się za niedługi czas. Dzięki!!!
          • Gość: edia Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.sdl.vectranet.pl 02.07.07, 21:53
            Witam a czy ja też moglabym dostac tą pioseneczkę bo długo jej szukałam?
            moj mail edzia903@wp.pl
            • Gość: kijek Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:58
              zaraz bedziesz miecsmile
              • dusk76 Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni 03.07.07, 23:41
                ostatnio leciało w trójce! ja też chcę plis!!!
                dusk76@gazeta.pl
                • mallina Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni 04.07.07, 00:38
                  to sprawdz poczte
                  • Gość: jagna Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.aster.pl 08.07.07, 15:32
                    uslyszalam ten kawalek w sobote w sklepie obuwniczym... i chodzi teraz za mna
                    caly czas... zawriuje chyba, bo szukam go w necie juz kilka godzin, zeby chociaz
                    usyszec raz jeszcze. plissssss o przeslanie na maila. Z gory wielkie dzieki !!!

agnieszkazan@op.pl
                    • Gość: Karola Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.centertel.pl 08.07.07, 18:22
                      Witamsmile będę wdzięczna za przesłanie tej piosenki, poszukuję jej od jakiegoś
                      czasu w necie i dopierio dzisiaj natrafiłam na jakikolwiek wątek. Z góry
                      dziękujęsmile
                      karola_karola2@buziaczek pl
                      • Gość: aneta Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: 212.160.172.* 13.07.07, 08:04
                        Witam
                        Poproszę o tą piosenkę, usłyszałam wczoraj w wawie i zapamietalam tylko kilka
                        slow ale dzieki nim odnalazlam tytuł. poprosze o te pioseneczke na maila
                        Dziekuje baaaaaardzo serdecznie. To jest cos pieknego. A czy ktos wie moze z
                        ktorego roku jest ta piosenka?? I gdzie ewentualnie moge uzyskac jakies
                        informacje o niej??
                        Pozdrawiam wszystkich
                      • Gość: Iwonka Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 21:18
                        Hej

Czy ktoś może mi przeslać na -maila ta piosenkę potzrezbuje na
                        wesele smile dzięki z góry iwonka776@wp.pl
    • Gość: aneta Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: 212.160.172.* 13.07.07, 08:11
      Kurcze jestem zakrecona jak sloik ogórków wink zapomniałam podac maila ale juz to
      robie: anette20@op.pl
      • mallina Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni 13.07.07, 11:49
        zaraz Ci wysle
        • Gość: km Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.astral.lodz.pl 24.07.07, 23:54
          mallina, prosze wyslij mi tez ta piosenke- uwielbiam ja a nigdzie nie moge
          znalezcsadsadsad
          moj adres:
          kasia_myhair@o2.pl
          • mallina Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni 25.07.07, 00:41
            pewnie juz spisz, ale rano zerknij na pocztesmile
            • Gość: Edyta Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.as.kn.pl 31.07.07, 21:26
              Czy mogę prosic o pioseneczke na meila edyta-grzegorczyk@wp.pl
              • mallina Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni 01.08.07, 01:17
                mozna prosic, ale o piosenkewink
                sprawdz maila
    • Gość: Iza Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.chello.pl 25.07.07, 23:48
      I co dostałaś ta piosenkę? Ja też jej bardzo poszukuje ale wszędzie echo.
      Nigdzie sie na nia nie natknełam prócz WAWY. Jeśli mogłabys mi ja przesłać
      byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam iza
      • mallina Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni 26.07.07, 00:30
        Iza a jak chcesz ja dostac jak nie podalas zadnego adresu mailowego?
        • Gość: Iza Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.chello.pl 26.07.07, 19:53
          Przepraszam mallina bardzo juz naprawiam swój błąd. Oto mój mail
          niewiara@tlen.pl Masz ta piosenkę??????? Prześlij prosze.
        • Gość: a.bed Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 21:12
          mallina, czy mogłabyś mi również przesłać tą piosenkę, będę bardzo wdzięczna, z
          góry dziękuję u pozdrawiam: a.bed@wp.pl
        • Gość: Szyszka Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.devs.futuro.pl 02.11.07, 23:18
          Mi tez bardzo zalezy na tej piosence. jak ktos byl by tak mily: szyszunia888@o2.pl

Z gory bardzo dziekuje!!!
    • Gość: bess Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:34
      malinko, pewnie Cię nie zdziwi prośba jak wszystkie powyżej smile

pbea@poczta.fm

Prawda jakie śliczne piosenki kiedyś pisali? Wczoraj w Trójce
      leciała i jak skomentował red Tomek aż dziw, że do tej pory żadna
      nowa gwiazda się za nią nie chwyciła ponownie smile

i jeszcze pytanie do wszystkich: wpadły wam gdzieś może w oczy
      chwyty gitarowe do niej?

Pozdrawiam
      • Gość: renger Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:49
        Gość portalu: bess napisał(a):

> Wczoraj w Trójce
        > leciała i jak skomentował red Tomek aż dziw, że do tej pory żadna
        > nowa gwiazda się za nią nie chwyciła ponownie

Nie pij chłopie tyle - to dzisiaj było nie wczoraj.
        • Gość: bess Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 09:21
          kobito - nie chłopie smile faktycznie, tak mi się dni pokiełbasiły i
          już nie wdawałam się w szczegóły i poprawki, bo w końcu jakie to ma
          znaczenie w tym przypadku? smile

ale widzę, że przed uważnymi słuchaczami Trójki nic się nie ukryje smile
          • Gość: piosenka Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 17:49
            prosze o ta piosenke na maila puchatekk@o2.pl
    • Gość: Basiunia Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.olsztyn.mm.pl 16.10.07, 12:30
      Dołączam sie do prośby o wysłanie tej piosenki,wczoraj usłyszałam ją w Wa-wie po
      wielu latach i chciałam bym ją jeszcze raz posłuchać. Z góry dziękuję.basiuna@wm.pl
      • mallina Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni 20.11.07, 00:59
        wyslalam Ci, na "basiuna" mam nadzieje ze nie mialo to jednak byc "basiunia"??
        jak cos to daj znac
        • Gość: Majkiel Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.ndm.vectranet.pl 02.02.08, 12:43
          Bardzo prosze prześlijcie mi tą piosenkę na maila czarniutki1@wp.pl
          i jak ktoś ma chwyty na gitarę to również będe wdzięczny. Dziekuję
        • Gość: Ina Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.08, 21:29
          ja również poproszę o te piękna piosenkę, planuje ją mieć na swoim ślubie, ewinaw@wp.pl
      • mallina podaj swoj poprawny mail to 20.11.07, 01:08
        Ci wysle, z tego podanego poczta mi wraca
        • Gość: mariusz Re: podaj swoj poprawny mail to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 08:51
          ja też poprosze zpuih@wp.pl
          • mallina Re: podaj swoj poprawny mail to 06.12.07, 16:00
            wyslalam
            • aka10 Re: podaj swoj poprawny mail to 06.12.07, 21:17
              Hmm,czy ja tez moge prosic? Na Gazetesmile Dziekuje.
              • aka10 Re: to mozna posluchac 06.12.07, 21:30
                blue-angel.wrzuta.pl/audio/4eD9XaCWG7/beata_bartelik_-_sen_na_pogodne_dni
            • Gość: chmurka prosze o piosenkę IP: *.karolinka.ds.polsl.pl 20.01.08, 23:37
              witam mam ogromną prosbę nigdzie nie mogę znaleść tej piosenki czy możesz mi ją przesłać to mój mail chmurka405@o2.pl z góry dziękuję
              • Gość: kasicu Re: prosze o piosenkę IP: *.gprs.plus.pl 28.01.08, 20:49
                i ja prosze o ta piosenkesmile
                wiitam@wp.pl
                z gory dziekuje i pozdrwiam!!buziaczki ciasteczkasmile
                • Gość: pablooo Re: prosze o piosenkę IP: *.chello.pl 09.02.08, 03:31
                  tej piosenki można posłuchać ewentualnie ją pobrać:
                  blue-angel.wrzuta.pl/audio/4eD9XaCWG7/beata_bartelik_-_sen_na_pogodne_dni
                  • Gość: pabloo Re: prosze o piosenkę IP: *.chello.pl 09.02.08, 03:50
                    ewentualnie:
                    mp3.aleakcja.eu/pobierz38485/beata_bartelik_sen_na_pogodne_dni.html
                    • Gość: monika Re: prosze o piosenkę IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.08, 21:32
                      ja również poproszę o te piosenkę, bosmancuma@wp.pl
                      • Gość: aanaid Re: prosze o piosenkę IP: 82.139.179.* 10.02.08, 15:26
                        jesli można to ja również poprosze smile pozdrawiam
                        • polikarp Re: prosze o piosenkę 12.02.08, 16:37
                          Ja też bym poprosił. Jestem 1594 w kolejce do ściągnięcia w
                          Shareazzie, a walentynki tuż, tuż...
                          • mallina Re: prosze o piosenkę 12.02.08, 16:43
                            chyba sie zlituje i Wam powysylam, bede miec jakis dobry uczynek dzis zrobionysmile
                            Polikarp na gazetowego maila? moze sie uda, za pare chwil sprawdz i napisz w tym
                            watku czy doszlo
                            • polikarp Re: prosze o piosenkę 13.02.08, 11:19
                              Możesz zazanczyć w kalendarzyku pod dzisiejszą datą: "Bardzo dobry
                              uczynek - sztuk jeden". smile
                              Zaraz wrzucę do shareazzy, może to komuś ocali życie...
                              • mallina Re: prosze o piosenkę 13.02.08, 11:41
                                wszystkim co ostatnio tutaj prosili wczoraj tez wyslalam, wiec moze sie juz nie
                                mecza ze sciaganiem smilemilego sluchania
                        • mallina Re: prosze o piosenkę 12.02.08, 16:49
                          Gość portalu: aanaid napisał(a):

> jesli można to ja również poprosze smile pozdrawiam

a jaki masz mailowy adres?
                          • Gość: boryt Re: prosze o piosenkę IP: *.toya.net.pl 17.02.08, 16:57
                            jeśli to możliwe, to też bardzo uprzejmie proszę o tę piosenkę, długo szukałem i
                            się poddałem smile boryt@wp.pl
                            • mallina Re: prosze o piosenkę 17.02.08, 20:01
                              prosze bardzo, wlasnie poszlo
                              • Gość: polikarp Re: prosze o piosenkę IP: *.infoplus.com.pl 19.02.08, 15:42
                                Shareazza jest wielka. Udało mi się ściągnąć wersję zgraną z CD (bez
                                szumów i trzasków czarnej płyty - które też mają swój urok). Jakby
                                ktoś potrzebował... Ma około 6 MB, więc nie zmieści się na
                                niaktórych skrzynkach pocztowych (np. neostrady).
    • Gość: Johny Awantura Ogłaszam KONIEC tego wątku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 12:23
    • Gość: Beata Bartelik Re: Beata Bartelik - Sen na pogodne dni IP: *.chello.pl 27.02.08, 23:36
      www.flav.pl/play/27299,Beata_Bartelik__Sen_na_pogodne_dni
    • Gość: TU LINK Re: Beata Barteli - Sen na pogodne dni IP: *.chello.pl 27.02.08, 23:39
      www.flav.pl/play/27299,Beata_Bartelik__Sen_na_pogodne_dni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka