foxy21 12.06.03, 14:22 Jeden z ciekawszych pianistow jazzowych. Moja piersza plyta Chcka(oprocz tych z mistrzem) byla "Return To Forever". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxy21 Re: koncert Chicka! 12.06.03, 14:35 foxy21 napisała: > Jeden z ciekawszych pianistow jazzowych. > Moja piersza plyta Chcka(oprocz tych z mistrzem) byla > "Return To Forever". Prawdopodobnie w listopadzie przyjedzie CHICK COREA I OSCAR PETERSON! wow! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Urodziny obchodzi CHICK COREA 12.06.03, 14:42 foxy21 napisała: > Jeden z ciekawszych pianistow jazzowych. > Moja piersza plyta Chcka(oprocz tych z mistrzem) byla > "Return To Forever". Też go lubię.....moją pierwszą płytą była "Eye Of Beholder" nieuznawana za najlepszą...ale ja ją lubię....a płyty projektu "Return To Forever" bardzo mi się podobają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Urodziny obchodzi CHICK COREA IP: lustro:* / 10.10.15.* 12.06.03, 15:05 Witam ! Znakomite są też No Mystery i Music Magic - Return To Forever. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś