Gość: Lishard IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.03, 02:21 Ech, niestety, rozpada się kolejny zespół-legenda...Te dyskoteki w podstawówce...Cherry Cherry Lady do końca życia nie zapomnę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Visse No, najwyższy czas!!! IP: 213.17.145.* 30.06.03, 18:03 To dobrze, że odchodzą, bo mi już uszy puchły od tego szajstwa, które niektórzy nazywali muzyką!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helbryt Re: No, najwyższy czas!!! IP: *.tcz.pl / 10.25.33.* 30.06.03, 18:46 Gość portalu: Visse napisał(a): > To dobrze, że odchodzą, bo mi już uszy puchły od tego szajstwa, > które niektórzy nazywali muzyką!!!! Eeee tam... jednak szkoda, boć to ciekawe zjawisko było we współczesnej popkulturze. Niejeden wątek na tym forum wypełniły zażarte spory o wyższość MT nad Slayerem i odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: No, najwyższy czas!!! 01.07.03, 00:52 Modern Talking dzisiaj moze wydaje sie smieszne ale kope lat temu jak bylem mlody szczyl w podstawowce to kazdy tego sluchal plus italo disco oczywiscie fajne czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: No, najwyższy czas!!! 01.07.03, 05:59 devote napisał: > Modern Talking dzisiaj moze wydaje sie smieszne ale kope lat temu jak bylem > mlody szczyl w podstawowce to kazdy tego sluchal plus italo disco oczywiscie Nie każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: Modern Talking kończy działalność IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 14:59 A WŁAŚNIE, ŻE NIE NARESZCIE...JESZCZE ISTNIEJĄ TACY KTÓRZY SŁUCHAJĄ TAGO TYPU MUZYKI. GUSTY WSZAK NIE PODLEGAJĄ DYSKUSJI...KOCHANI WIĘCEJ TOLERANCJI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Modern Talking kończy działalność IP: *.ols.vectranet.pl 19.07.03, 15:38 jestem wielkim fanem zespołu Modern Talking.obecnie mam wszystkie utwory,słucham te utwory gdy odpoczywam,uczę się lub cos fizycznego robię. Słuchając na przemian utwory Modern Talking przedewstkim relaksuje się. Wiadomość ta o zakończeniu już działalności tego zespołu troche mnie zaskoczyła, ale trudno. Dla Pana Dietera i Thomasa życzę dalszych sucesów w karierze zawodowej.I wszstkiego najlepszego w życiu osobistym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi0001@op.pl Re: Modern Talking kończy działalność IP: *.promontel.net.pl 19.08.03, 14:43 hej zespuł jest ok Odpowiedz Link Zgłoś