macieyyka Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 14:51 A to zależy jaka muza. Ja mam kilka propozycji z punkowych czasów: BRUDNA SCARA BASSMASTERKA, PAN PUNK, itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron klęcznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:53 z angielska Claennchneeck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meff czerwone trampki dorna:) IP: *.chello.pl 05.07.07, 15:36 albo zielone trampki lenina Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 15:42 Gruby I Długi Weekend. Gralibyśmy psychodelię a la Jefferson Airplane z nagłymi wtrętami ultrahardkorowego punka. Kilku dorodnych tancerzy robiłoby striptiz na życzenie pań z widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marli Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:19 zespół rege: Dread w rowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjb Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.07, 16:29 Truskawkowy budzik. A propos "Cudownych lat" i wypowiedzi siostry Kevina Arnolda na temat jego zespołu o nazwie Elektryczne Buty. Odpowiedz Link Zgłoś
homozygota Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 17:04 homozygota, gralibyśmy punk, ja bym grała na tamburynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktus Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.c240.petrotel.pl 05.07.07, 17:55 Top Weekend. Grałby disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Ja grałem w: IP: *.agora.pl 05.07.07, 17:54 Q Legendarne Grzmiące Dynie Hydrozagadka a nie zagrałem w: Leepa and the modrzews Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimiesz Kam. Bezlitosne mandarynki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:18 Było już coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: highway11 Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: 24.66.94.* 05.07.07, 18:23 Shabaqua. To taka mala miejscowosc w Ontario (Kanada) niedaleko Thunder Bay. Zawsze gdy przez nia przejezdzalem myslalem sobie, ze to fajna nazwa dla zespolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kampinos Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.199.62.64.tesatnet.pl 05.07.07, 18:42 "Dotyk Marii" - zespol sakro-regalowy , by osiagnac wyrazistosc marketingowa, na wokalu karlica w moherowym berecie w kolorach rasta. "Welcome to Prudziszki city" - ile razy tamtedy przejezdzalem to sobie myslalem ze to dobra nazwa dla kapeli. a muza, country - elektro z zaangazowanymi tekstami. cos w stylu: ooooł jeeeee nieee przejadoom spychaczeee przeez dowspudeeee. ja bym gral na puszce z ryzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o DE SZPADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 19:02 De szpada albo inczej It's Raining Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Elvis Prędzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 19:03 Elvis Prędzej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;; Re: Elvis Prędzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 23:26 Gość portalu: bartek napisał(a): > Elvis Prędzej ? Elvis Pędzel i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.ztpnet.pl 05.07.07, 21:00 Nazywałby się ZABUJCY KACZEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madd Dogg Jestes przez jedno D i jedno G na końcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 01:12 Madd Dogg powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darth Irata Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.it-net.pl 05.07.07, 21:37 nazwałabym "Nie dłub śrubokrętem w bombie atomowej". Długio to prawda, ale za to treśc... Odpowiedz Link Zgłoś
roarljokelsoey Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 21:42 the suckers, the fuckers albo the shiters .... i nic byśmy nie grali. Odpowiedz Link Zgłoś
the_cause Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 22:10 Nie mój pomysł, ale dobry. W zapomnianym już nieco piśmie Rock'n'roll był artykuł o Dead Kennedys. W artykule autor zastanawiał się, jakby musiał nazywać się polski odpowiednik Kennedysów i doszedł do wniosku, że Martwy Popiełuszko. I to jest nazwa! Co ciekawe, żadnego jazgotu na temat tego artykułu (chyba) nie było. Dzisiaj pewnie byłby nielichy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwłoki Czekona DSJ IP: *.ists.pl 05.07.07, 22:48 No, ale byłby ten zespół skazany na wieczny garaż. Musieliby uprawiać muzyczną masturbację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mitochondrium Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.07, 22:31 Retikulum endoplazmatyczne - pięknie brzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexmeslowtonite Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:19 E tam. Ektoplazmatyczne brzmi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Billlu Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:03 Twoja stara betoniara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lachociągi Adoptowane Dzieci Pedałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:15 czyli ejdipi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Spalovac mrtvol brzmi lepiej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:24 Znacznie lepiej, niż jakiś tam corps stoker. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadysta zza Odry Eingeweide herausmacher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:29 Pięknie brzmi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: microtune Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.flashnet.pl 05.07.07, 23:31 Suche majtki na dnie morza - szanty Wyiskani z pchel - punkrock Oral Be - jak wyzej Syntetyczne chinskie oscypki - acid jazz Bedzie Leppej - folk disco i cala masa innych niespelnionych pomyslow muzycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:41 Bykombraterscybardzi!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
bastardosss Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 23:43 ludzie...jestem nawalony..nieżle szalejecie.ciesze sie,że jestem autorem tak zaszczytnego wątku i nie przestawajcie.a nie boicie się że ktoś wam te pomysły ukradnie? dzisiaj wszyscy kradną psssss.staropolskie sory za krzywy uśmiech i odór alkoholu.jutro rzucam chlanie.przynajmniej do 21. Odpowiedz Link Zgłoś
bastardosss Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 23:47 nie no,nie wszyscy kradna.kiedys dziadek zwrocil mi portfel,co mi on sie zawieruszyl w tramwaju.w emerytach nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś