Dodaj do ulubionych

g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się.....

• macieyyka Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 14:51
      A to zależy jaka muza. Ja mam kilka propozycji z punkowych czasów: BRUDNA SCARA
      BASSMASTERKA, PAN PUNK, itd itp
    • Gość: hans hebron klęcznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:53
      z angielska Claennchneeck
    • polskie_mleko Czarna Owca 05.07.07, 15:32
      Czarna Owca big_grin
      • Gość: meff czerwone trampki dorna:) IP: *.chello.pl 05.07.07, 15:36
        albo zielone trampki leninasmile
    • sweetmary Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 15:42
      Gruby I Długi Weekend. Gralibyśmy psychodelię a la Jefferson Airplane z nagłymi
      wtrętami ultrahardkorowego punka. Kilku dorodnych tancerzy robiłoby striptiz na
      życzenie pań z widowni.
    • Gość: marli Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:19
      zespół rege: Dread w rowie
    • Gość: jjb Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.07, 16:29
      Truskawkowy budzik. A propos "Cudownych lat" i wypowiedzi siostry Kevina
      Arnolda na temat jego zespołu o nazwie Elektryczne Buty.
    • homozygota Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 17:04
      homozygota, gralibyśmy punk, ja bym grała na tamburynie wink
      • Gość: ktus Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.c240.petrotel.pl 05.07.07, 17:55
        Top Weekend. Grałby disco polo.
    • Gość: mcbet Ja grałem w: IP: *.agora.pl 05.07.07, 17:54
      Q
      Legendarne Grzmiące Dynie
      Hydrozagadka

a nie zagrałem w: Leepa and the modrzews
      • Gość: Włodzimiesz Kam. Bezlitosne mandarynki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:18
        Było już coś takiego.
    • Gość: highway11 Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: 24.66.94.* 05.07.07, 18:23
      Shabaqua. To taka mala miejscowosc w Ontario (Kanada) niedaleko Thunder Bay.
      Zawsze gdy przez nia przejezdzalem myslalem sobie, ze to fajna nazwa dla
      zespolu.
    • Gość: kampinos Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.199.62.64.tesatnet.pl 05.07.07, 18:42
      "Dotyk Marii" - zespol sakro-regalowy , by osiagnac wyrazistosc marketingowa,
      na wokalu karlica w moherowym berecie w kolorach rasta.

"Welcome to Prudziszki city" - ile razy tamtedy przejezdzalem to sobie myslalem
      ze to dobra nazwa dla kapeli. a muza, country - elektro z zaangazowanymi
      tekstami. cos w stylu: ooooł jeeeee nieee przejadoom spychaczeee przeez
      dowspudeeee. ja bym gral na puszce z ryzem.

• Gość: o DE SZPADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 19:02
      De szpada
      albo inczej
      It's Raining
    • Gość: bartek Elvis Prędzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 19:03
      Elvis Prędzej ?
      • Gość: ;;; Re: Elvis Prędzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 23:26
        Gość portalu: bartek napisał(a):

> Elvis Prędzej ?

Elvis Pędzel i basta!
    • Gość: MadDog Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.ztpnet.pl 05.07.07, 21:00
      Nazywałby się ZABUJCY KACZEK
      • Gość: Madd Dogg Jestes przez jedno D i jedno G na końcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 01:12
        Madd Dogg powinno być
    • Gość: Darth Irata Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.it-net.pl 05.07.07, 21:37
      nazwałabym "Nie dłub śrubokrętem w bombie atomowej". Długio to prawda, ale za
      to treśc...
    • roarljokelsoey Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 21:42
      the suckers, the fuckers albo the shiters .... i nic byśmy nie grali.
    • patyrka wykształciuchy 05.07.07, 22:02
    • the_cause Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 22:10
      Nie mój pomysł, ale dobry. W zapomnianym już nieco piśmie Rock'n'roll był
      artykuł o Dead Kennedys. W artykule autor zastanawiał się, jakby musiał nazywać
      się polski odpowiednik Kennedysów i doszedł do wniosku, że Martwy Popiełuszko. I
      to jest nazwa! Co ciekawe, żadnego jazgotu na temat tego artykułu (chyba) nie
      było. Dzisiaj pewnie byłby nielichy.
      • Gość: Zwłoki Czekona DSJ IP: *.ists.pl 05.07.07, 22:48
        No, ale byłby ten zespół skazany na wieczny garaż. Musieliby uprawiać muzyczną masturbację.
    • Gość: Mitochondrium Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.07, 22:31
      Retikulum endoplazmatyczne - pięknie brzmi!
      • Gość: sexmeslowtonite Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:19
        E tam. Ektoplazmatyczne brzmi lepiej.
    • Gość: Billlu Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:03
      Twoja stara betoniara
    • Gość: Lachociągi Adoptowane Dzieci Pedałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:15
      czyli ejdipi.
    • palacz.zwlok palacz zwłok 05.07.07, 23:19
      jw

ewent sory: spalovac.mrtvol
      • Gość: xxx Spalovac mrtvol brzmi lepiej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:24
        Znacznie lepiej, niż jakiś tam corps stoker.
    • Gość: sadysta zza Odry Eingeweide herausmacher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:29
      Pięknie brzmi, prawda?
    • Gość: microtune Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.flashnet.pl 05.07.07, 23:31
      Suche majtki na dnie morza - szanty
      Wyiskani z pchel - punkrock
      Oral Be - jak wyzej
      Syntetyczne chinskie oscypki - acid jazz
      Bedzie Leppej - folk disco

i cala masa innych niespelnionych pomyslow muzycznych
    • Gość: kiks Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:41
      Bykombraterscybardzi!!!!!!!!!!!!!1
    • bastardosss Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 23:43
      ludzie...jestem nawalonybig_grin..nieżle szalejeciesmile.ciesze sie,że jestem autorem tak
      zaszczytnego wątku i nie przestawajcie.a nie boicie się że ktoś wam te pomysły
      ukradnie? dzisiaj wszyscy kradną big_grin
      psssss.staropolskie sory za krzywy uśmiech i odór alkoholu.jutro rzucam
      chlanie.przynajmniej do 21.
      • bastardosss Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 05.07.07, 23:47
        nie no,nie wszyscy kradna.kiedys dziadek zwrocil mi portfel,co mi on sie
        zawieruszyl w tramwaju.w emerytach nadziejasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka