Dodaj do ulubionych

Ręczniki plażowe

IP: *.icpnet.pl 09.07.07, 10:58
Proszę o pomoc jak to z nimi jest? Trzeba je brać ze sobą czy są dostępne w
hotelu? Chodzi mi o to, że one są duże i zajmują dużo miejsca w torbie i mam
dylemat co robić! A jadę z dziećmi więc trochę by ich było!
Obserwuj wątek
    • Gość: parówka Re: Ręczniki plażowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:15
      To zależy jaki jest hotel.W jednym daja w innym nie.Sprawdż ofertę w katalogu.
      • Gość: darek Re: Ręczniki plażowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:19
        to prawda,zalezy od hotelu! np w jednym mialem recznik to byl egipt natomiast w
        tunezji juz byly tez ale za oplata,wiec mialem wlasny jeden do lezenia a w
        lazience juz jest
    • Gość: Viola Re: Ręczniki plażowe IP: 156.17.251.* 09.07.07, 13:31
      W większości tunezyjskich hoteli trzeba mieć swoje ręczniki plażowe bo
      hotelowych z łazienek nie można wynosić, a na plaży czy przybasenie są tylko
      leżaki i materace oraz parasole. Niestety trzeba brać swoje.
    • Gość: lola Re: Ręczniki plażowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:27
      Wszystko zalezy od hotelu. w jednym daja recziki na laze a w drugim trzeba miec
      swoj, bo hotelowych nie wolno wynosic. zapytaj w biurze podrozy jak to jst w tym
      hotelu.
    • Gość: anna Re: Ręczniki plażowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:47
      weź pod uwagę aspekt higieniczny. ręczniki plażowe raczej nie są prane tylko
      suszone.
      • Gość: darek Re: Ręczniki plażowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:11
        o dobra rada przedmowcy! najlepiej miec swoje a nie wylezane przec dziesiatki
        innych ludzi i wypocone.
        • elgry Re: Ręczniki plażowe 10.07.07, 10:48
          Faktycznie problem z dużymi ręcznikami dla całej rodziny. Taki jeden ręcznik
          pół walizki zajmuje.

Widziałam na plaży rodzinę, która miała dla dzieci pieluszki tetrowe. Moim
          zdaniem doskonały pomysł, mało miejsca zajmują w bagażu, przyjemne i do
          wycierania i do pościelenia na leżaku.

"Zmodyfikowałam" ten pomysł i przy następnym wyjeździe kupiłam tkaninę podobną
          do tery. Służyła do przykrywania brudnych mat i materacy.

Te tetrowe tkaniny bywają w kolorowe kwiatki, więc nie wygląda to "pieluchowo".
          Fajne są też kolorowe prześcieradła z kory (przeciąć wzdłuż i jedno będzie na
          dwa leżaki).

Oszczędność miejsca w bagażu, a i bagaż lżejszy.
          • Gość: Ola Re: Ręczniki plażowe IP: *.icpnet.pl 10.07.07, 11:23
            Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Sytuacja się wyjaśniła bo napisałam
            maila do hotelu i o dziwo dostałam odpowiedź - bardzo uprzejmą!!! Ręczniki nie
            są dostępne ale można je kupić na miejscu albo wziąć swoje ze sobą!Poza tym
            napisali,że mają nadzieję że spędzę miło urlop itp itd!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka