Gość: Bonnie IP: *.chello.pl 06.12.01, 09:17 Czy ktoś jeszcze pamięta o DM? Nie tylko od Excitera ale i wczesniejsze płyty np.Black celebration albo Music For masses. Wydaje mi się że prawdziwa depeszomania zanika w naszym kraju .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brutuska Re: Depeche mode IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 10:31 ja ich pamiętam tylko od violatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Do Bonnie IP: 192.168.2.* 06.12.01, 15:09 Słoneczko!Nie masz naprawde żadnych powodów żeby tak sądzić. Jest wręcz przeciwnie niż piszesz. Była(e)ś na Służewcu? Widziała(e)ś tych ludzi? Przecież to my, fani! Nieprawda że już nie ma depeszów. Jesteśmy i mamy się dobrze! Ja na przykład juz od 13 lat ich slucham... Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twiggy Re: Depeche mode IP: *.kielce.com.pl 01.07.02, 13:43 Po co sie afiszowac? Jestem fanka,chetnie chodze na imprezy DM, jezdze na zloty i koncerty.Natomiast nie paraduje na ulicy w koszulce z napisem DM itp. Fani DM to ludzie ktorzy juz wyrosli z dziecinnego paradowania bo to przewaznie sa osoby po 24 - 25. Fanow DM jest mnostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Futerko Re: Depeche mode IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.1.* 01.07.02, 23:00 O przepraszam...jestem fanką DM i nie mam 24, czy 25 lat, tylko 18.Natomiast Black Celebration wyśpiewujemy honorowo na każdych zajęciach kultury fizycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antos Re: Depeche mode IP: 217.98.107.* 02.07.02, 12:21 Gość portalu: Twiggy napisał(a): > Po co sie afiszowac? Jestem fanka,chetnie chodze na imprezy DM, jezdze na zloty > > i koncerty.Natomiast nie paraduje na ulicy w koszulce z napisem DM itp. Fani DM > > to ludzie ktorzy juz wyrosli z dziecinnego paradowania bo to przewaznie sa > osoby po 24 - 25. Fanow DM jest mnostwo. exactly pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orc Kultowa kapela w kręgach metalowych IP: *.chem.uni.wroc.pl 01.07.02, 13:48 To jest najciekawsze. Starzy fani Paradise Lost albo ci, co słyszeli My Dying Bride wiedzą o co mi chodzi. Wystarczy spojrzeć na wykonawców tego tribite, na którym Rammstein przerobił "Stripped". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan This Is The Way Of Our Life... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 02.07.02, 16:30 Gość portalu: Orc napisał(a): > To jest najciekawsze. Starzy fani Paradise Lost albo ci, co słyszeli My Dying > Bride wiedzą o co mi chodzi. Wystarczy spojrzeć na wykonawców tego tribite, na > którym Rammstein przerobił "Stripped". "I Feel You" w wykonaniu Vadera to potęga absolutna... Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: Kultowa kapela w kręgach metalowych 03.07.02, 07:21 Gość portalu: Orc napisał(a): > To jest najciekawsze. Starzy fani Paradise Lost albo ci, co słyszeli My Dying > Bride wiedzą o co mi chodzi. Wystarczy spojrzeć na wykonawców tego tribite, na > którym Rammstein przerobił "Stripped". Zgadzam się, że to najciekawsza "ich" plyta. Moje ulubione kawalki na niej to primal scream i apollo four40pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antos Re: Kultowa kapela w kręgach metalowych IP: 217.98.107.* 03.07.02, 09:27 kugel napisał(a): > Zgadzam się, że to najciekawsza "ich" plyta. Moje ulubione kawalki na niej to > primal scream i apollo four40pozdro moze chodzilo Ci o Smashing Pumpkins bo Primal Scream nie ma na tym ani zadnym innym tribute DM pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Depeche mode IP: 195.117.18.* 02.07.02, 18:18 Bylem w piatek na depotece - Kielce DM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twiggy Re: Depeche mode IP: *.kielce.com.pl 03.07.02, 08:48 Gość portalu: Hamster napisał(a): > Bylem w piatek na depotece - Kielce DM Witam fana DM z Kielc W Tunelu nadal odbywaja sie DM imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Depeche mode IP: 195.117.18.* 03.07.02, 11:10 Gość portalu: Twiggy napisał(a): > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > Bylem w piatek na depotece - Kielce DM > > Witam fana DM z Kielc > W Tunelu nadal odbywaja sie DM imprezy? Bywaja ale w czwartki a mnie to strasznie nie pasi !!!! Ale za to ostatnia byla w pizzeri Arkadia w piwnicach, ktora niezle powiekszyli i zrobili barek , mozna powiedziec pub. O.K. bylo ! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twiggy Re: Depeche mode IP: *.kielce.com.pl 03.07.02, 13:36 Gość portalu: Hamster napisał(a): > Bywaja ale w czwartki a mnie to strasznie nie pasi !!!! > Ale za to ostatnia byla w pizzeri Arkadia w piwnicach, ktora niezle powiekszyli > i > zrobili barek , mozna powiedziec pub. O.K. bylo ! Czy moglbys mnie poinformowac kiedy bedzie kolejna taka impreza i gdzie? Rzadko chodze na takie imprezy a z checia bym zaczela. 3 tyg temu w piatek w Tunelu bylo super Thnx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Depeche mode IP: 195.117.18.* 03.07.02, 14:39 Gość portalu: Twiggy napisał(a): > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > Bywaja ale w czwartki a mnie to strasznie nie pasi !!!! > > Ale za to ostatnia byla w pizzeri Arkadia w piwnicach, ktora niezle powiek > szyli > > i > > zrobili barek , mozna powiedziec pub. O.K. bylo ! > > Czy moglbys mnie poinformowac kiedy bedzie kolejna taka impreza i gdzie? > Rzadko chodze na takie imprezy a z checia bym zaczela. > 3 tyg temu w piatek w Tunelu bylo super > Thnx > 1. Z Kielc jestes ??? 2. O.K. nie ma sprawy dam ci znac, jesli znow nie przegapie jakiejs ( aaaaa pamietam juz dlaczego nie bylem w Tunelu jak byla depoteka w piatek, wtedy bylo strasznie duszno i goraco !!! A wiesz jak tam jest , klimy zero i siekiera okrutna a ja padalem ze zmeczenia na ryja po 13 godz. pracy. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twiggy Re: Depeche mode IP: *.kielce.com.pl 03.07.02, 15:05 Gość portalu: Hamster napisał(a): > 1. Z Kielc jestes ??? > 2. O.K. nie ma sprawy dam ci znac, jesli znow nie przegapie jakiejs ( aaaaa > > pamietam juz dlaczego nie bylem w Tunelu jak byla depoteka w piatek, wtedy bylo > > strasznie duszno i goraco !!! A wiesz jak tam jest , klimy zero i siekiera > okrutna a ja padalem ze zmeczenia na ryja po 13 godz. pracy. Tak, jestem z Kielc. Ad Tunelu to faktycznie nie da sie tam wytrzymac z powodu dymu i goraca. Ale mimo to musze przyznac, ze piatkowa depoteka byla bardzo udana Czekam na informacje o nastepnej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: Depeche mode IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 02:04 i mnie tez, mnie tez policzcie jako fana dm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twiggy Re: Depeche mode IP: *.kielce.com.pl 03.07.02, 08:49 Gość portalu: ABeCe napisał(a): > i mnie tez, mnie tez policzcie jako fana dm. ABeCe jestes policzony(a) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Depeche mode IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 19:26 I MNIE!!!I MNIE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twiggy Re: Depeche mode IP: *.kielce.com.pl 04.07.02, 08:38 Gość portalu: nikka napisał(a): > I MNIE!!!I MNIE!!!!!!!!!!! Nikka jestes policzony (a) Odpowiedz Link Zgłoś
krzych Re: Depeche mode 03.07.02, 13:14 Nie wiem gdzie zyjesz ale zmien otoczenie i przylacz sie do nas bo my nigdy nikogo nie zawiedlismy)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coldstaR Re: Depeche mode IP: 160.220.4.* 03.07.02, 15:13 Gość portalu: Bonnie napisał(a): > Czy ktoś jeszcze pamięta o DM? Nie tylko od Excitera ale i > wczesniejsze płyty np.Black celebration albo > Music For masses. Wydaje mi się że prawdziwa depeszomania > zanika w naszym kraju .... sie pamieta... jak dla mnie 'A Broken Frame' jest kultowy (chociaz kiedy go wydali, mialem 5 lat i sluchalem mamy i taty, a nie DM )) - DM od jakichs 12 lat... Exciter mnie troszke rozczarowal, rewelacyjne brzmienia, ale troche bez mocy, Violator i Ultra - moim zdaniem - lepiej sie udaly (o 'Songs of Faith...' nie wspominam - nie lubie tego albumu, chociaz 'Walking In My Shoes' jet swietne) aha, najwazniejsze - tez sie nie afiszuje, bo nie lubie - nie mam T-shirta, slucham sobie i tyle pozdrowienia z Turynu - wszystkim depeszom krajowym i swiatowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpawl Re: Depeche mode IP: 2.3.STABLE* / *.wasko.pl 04.07.02, 13:39 Mnie niestety rodzice nie puścili na koncert w 1984 roku (byłem trochę małoletni , a "People Are People" stanowiło początek zmian w sposobie postrzegania tego świata... Na drugim koncercie w Polsce już byłem Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Depeche mode 04.07.02, 13:47 Fan degli DM a Torino? Forse ci conosciamo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coll Re: Depeche mode IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.07.02, 23:41 fanow dm jest mnostwo...tylko nikt sobie tego na czole nie pisze ktory zespol potrafi zgromadzic wokol siebie tak oddanych fanow ktorzy stworzyli oddzielna subkulture??? no chyba niewiele... wystarczy przejechac sie na ktorys zlocik i zobaczyc na wlasne oczy milosc fanow do depeche mode czy komus chcialoby sie na kilka godzin zabawy jechac z jednego kranca polski na drugi??? fanom DM sie chce i daje slowo jest ich bardzo sporo.. pozDrawiaM Odpowiedz Link Zgłoś