Dodaj do ulubionych

Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt.

04.07.07, 00:21
Obserwuj wątek
    • Gość: mierny Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:28
      Skrót nt lub n/t (czyli w skócie "no text") dodaje się do postów aby wskazać
      czytelnikowi iż poza tytułem tego postu nie ma w nim nic więcej napisanego i
      aby zaoszczędzić temu czytelnikowi czas by nie musiał klikać na ten post bez
      potrzeby.
      Ale nie dodaje sie NIGDY nt lub n/t do PIERWSZEGO postu w wątku gdyż tak czy
      inaczej należy kliknąć w ten post celem przeczytania pozostałych postów!!!
      Zapamiętać!
      • Gość: MSk Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:36
        Wrazenia mieszane.
        Momentami genialnie. Momentami troche przydlugawe solowki Flea'i, Johna i Chada
        (solowki swietne, ale za dlugie).
        Na minus: praktycznie nic z plyty "one hot minute".
        Na plus: dobra forma Anthony'ego (widzialem inne koncerty, na ktorych glos mu
        niezle nawalał). Na plus: Publiczność na stadionie rewelacyjna. Na plus: piekna
        ballada wykonana i zaspiewana przez Johna. Na minus: praktycznie zero
        interakcji/kontaktu z publicznoscia.

NA WIEEEEEEELKI MINUS: Nie zagrali Under the bridge, myslalem, ze bedzie na
        bisach przynajmniej a tu nic.
        • lunatica MSk - masz 100% racji 04.07.07, 00:48
          Gość portalu: MSk napisał(a):

Dokładnie ta! - Momentami g.e.n.i.a.l.n.i.e... 5 cm nad ziemią. Ogromny "+"
          ballada Johna... mmm... i Flea grający na trąbce. Solówki solówkami, ale
          troszkę Panowie przynudzali... Publiczność fantastyczna, choć chwilę trwało
          zanim się rozkręciła smile Takie koncerty powinny się jednak zaczynać
          zdecydowanie później. Mnie też brakowało inicjacji jakiegokolwiek kontaktu z
          publicznością uncertain Weszli. Zagrali. Zeszli. No i to samo... ogromny "-" za
          brak "Under the brudge" - też miałam nadzieję do ostatnich minut koncertu sad W
          ogóle brakowało mi starych kawałków. Wiem, wiem... to trasa koncertowa
          promująca inną płytę, ale...
          • azja74 za malo nowych kawalkow! ;_) 16.07.07, 09:38
            brakowalo starych kawalkow? nie! brakowalo nowych... zagrali tylko 5 (o ile sie
            nie myle). mnie zabraklo "charlie", "torture me" i najwazniejsze: "21st
            century"! stare byly cudowne! i swietne bylo "havana affair" ramones ;_)
      • lunatica Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 04.07.07, 00:43
        Gość portalu: mierny napisał(a):

> Skrót nt lub n/t (czyli w skócie "no text") dodaje się do postów aby wskazać
        > czytelnikowi iż poza tytułem tego postu nie ma w nim nic więcej napisanego i
        > aby zaoszczędzić temu czytelnikowi czas by nie musiał klikać na ten post bez
        > potrzeby.
        > Ale nie dodaje sie NIGDY nt lub n/t do PIERWSZEGO postu w wątku gdyż tak czy
        > inaczej należy kliknąć w ten post celem przeczytania pozostałych postów!!!
        > Zapamiętać!

Rozumie, że capsa używasz z rozmysłem. Wszyscy już wszystko zapmiętają i
        ustawią się w szeregu na baczność <lol>
      • phi.phi Aha, biję się w piersi! 04.07.07, 00:53
        I padam na kolana.
        A jak się odpowiada na tki post, to nie powinno się czasem usunąć tego "nt."?
        Bo sam wprowadzasz w błąd uncertain Dobranoc.
        • allbundy tak ochrona pilnowala stadionu ze godzine po...... 04.07.07, 01:00
          otwarciu bram, udalo mi sie dostac z grupa 10 osob, bez zadnych przeszkoda na
          stadion (nie mielismy biletow a koncert i tak ogladnelismy)
      • Gość: ixi Do Miernego IP: *.telnet.krakow.pl 04.07.07, 01:20
        A co w sytuacji, kiedy ktoś nie chce odpowiadać albo nie jest pewien, czy chce?
        Wie, że nie musi klikać i wchodzić głębiej, bo wątek ogranicza się do tytułu.
        Co Ty na to? Przejdzie?
        • Gość: mierny Re: Do Miernego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 02:07
          Gość portalu: ixi napisał(a):

> A co w sytuacji, kiedy ktoś nie chce odpowiadać albo nie jest pewien, czy
          chce?
          >
          > Wie, że nie musi klikać i wchodzić głębiej, bo wątek ogranicza się do tytułu.
          > Co Ty na to? Przejdzie?

Że co??
    • Gość: ixi setlisty z koncertów 2007 IP: *.telnet.krakow.pl 04.07.07, 01:16
      www.rhcpfrance.com/concert/concert_2007.php3
      • mamamuminki Re: R 04.07.07, 03:58
        Napiszę, że zgadzam się z tym co do tej pory napisano w 100%.
        Jeszcze jestem nieco rozkojarzona samym widowiskiem
        • mamamuminki Re: RHCP 04.07.07, 04:12
          ...co widać (za szybki enter).
          Również brakowało mi większego kontaktu z publiką. Panowie widocznie nie czuli takiej potrzeby a szkoda.
          Zrekompesowali to oczywiście swoim graniem, nawet przydługie momentami solówki wcale mi nie przeszkadzały.
          Zdecydowanie za szybko minęły mi te 2 godziny.
          No to do następnego wink
          pzdr

• clio1979 Re: RHCP 04.07.07, 08:24
            Well, momentami byo bosko i ogólnie musze przyzna, że speniło się w jakimś
            stopniu moje marzenie by ich zobaczyć, ale nie mogłam oprzeć się wrażeniu, że
            odwalili swoje i już.
            Brak kontaktu z publicznością, zwłaszcza tak zaangażowaną i żywiołową to
            ogromny minus całego przedstawienia. Brakowało troche staruch kawalków, no
            chociaż to "power of equality" na osłodę..choć w skrytości liczyłam na "give it
            away".
            Ogólnie muszę przyznac, że to muzycy wielkiej klasy a Kiedis mimo wszystko
            śpiewa cudownie smile
            • Gość: adamus Re: RHCP IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 08:44
              cały wspaniały efekt koncertu zepsuło mi jedno.
              Chłopaki skończyli grać i sobie poszli.
              wyglądało to tak jakby ktos zaplacił im za 2 godziny więc tyle grali i ani
              minuty dłuzej.
              To jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale mogli przynajmniej wyjść i na koniec
              powiedzieć:
              cześć, fajnie było,
              a tu figa.
              I to mnie najbardziej rozczarowało, za to nasza publika jak zwykle na DUŻY PLUS
    • Gość: l_d Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: *.sdl.vectranet.pl 04.07.07, 09:01
      www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=30815343 > widze, że wszyscy zauważyli podobne wady...
    • Gość: tabo03 Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: 194.18.224.* 04.07.07, 09:16
      Mam takie same wrazenia. Dla mnie brakowało zakończenia. Długi utwór
      instrumentalny i nagle koniec. Dziwnie to wyszło. Początkowo trudno było sie
      zorientowac że to juz koniec. Zabrakło końca. O wielkich hitach już nie bede
      wsponiminać, bo to juz było powiedziane.Troszke jestem rozczarowana.
    • Gość: aero Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:39
      PLUS/MINUS:

+ niezłe nagłośnienie (lepsze niż na LinkinP i PearlJ)
      + zawodowo zagrali, prawie bez zarzutu
      + publika się fajnie bawiła, pozytywnie

- zero kontaktu z publicznością
      - jak dla mnie tragiczna set lista. Bodajże tylko jeden utwór z najlepszej
      "Blood Sugar..." Ale tego się niestety mogłem spodziewać. Dla 90% przybyłych
      RHCP zaczęło się od Californication zapewne.
      - nie zagrali ani Under The Bridge ani Give it Away ani Suck My Kiss sad
      - W wokalu zero pasji, niektóre kawałki zaśpiewane na "odwal się", byle dokończyć.

Są koncerty, na które by się poszło od razu następnego dnia i przez cały
      tydzień. Niestety, na RHCP nie pojde zapewne już nigdy. Choć do niedawna (kilka
      lat temu) byli w czołówce moich ulubionych kapel.
    • irekt Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? 04.07.07, 09:52
      No to ja trochę OT, bo na temat koncertu RHCP w Pradze (sazka arena - przepiękna
      hala) w 2006.
      Podobne odczucia - superwykonanie kawałków, świetne połączenie nowej płyty i
      starych hitów, "under.." był, ale kontakt z publiką... hmm.. Flea miał świetny,
      ale pradą jest że co 3 kawałek tylko. Wtedy akurat był mundial i wywiesił flagi
      polski i czech na kolumnach. Ale poza tym to po prostu koncert i show. A dodam,
      ze bylismy pod samą sceną (kto był, to pamięta support pop-hiphopowców dających
      po basie...)
      Jak pomyślę o tych koncertach (głównie USA), o których się czyta i widzi czasem
      wideo, gdzie chłopaki się przebierają, wariują, no to trochę żal. Ale i tak
      podziwiam ich za vigor, kreatywność. Wybaczam smile
      • Gość: MSk Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:03
        Dodam jeszcze, ze support czyli JET jakby bardziej sie staral i mial lepszy
        kontakt z publika niz papryczki, na ktorych koncert w PL czekalem od 1996 r-
        takie moje osobiste odczucie.
        Teraz mam mieszane uczucia, ludzie tez wypowiadaja sie o tym koncercie raczej
        negatywnie, ale gdybym nie poszedl to pomimo tych zlych opinii i tak zalowalbym
        do konca zycia smile
        • iwu Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? 04.07.07, 10:08
          Zgadza się, the Jet nawiązali lepszy kontakt z publicznością.
          Kiedis trochę za mało się starał, IMHO, nie podobało mi się to jego zniknięcie
          bez pożegnania.
          Ale i tak się cieszę, że tam byłam, a moje dziecię było szczęśliwe jak nie wiem
          co. smile
      • Gość: skibunny Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? IP: 63.212.166.* 05.07.07, 22:54
        ja widzialam w ny i chociaz zagrali under the bridge i give it away, to raczej
        nie bylo zadnego dodatkowego widowiska, mysle, ze lata na scenie robia swoje i
        do skarpetkowych wyglupow juz nie powrocimysmile
    • Gość: ixi więcej komantarzy IP: *.telnet.krakow.pl 04.07.07, 10:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=760&w=65293977&v=2&s=1
    • Gość: che Koncert RHCP - jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:32
      czy zna ktoś tytuł kawałka który zaśpiewał Frusciante?
      • phi.phi John Frusciante "Songbird" 04.07.07, 13:42
        www.youtube.com/watch?v=o0fuFDXtbP8
        • ewa_on Re: John Frusciante "Songbird" 04.07.07, 21:05
          tak,to piękna ballada,nawet się wzruszyłam,a koncert jako całość- nieudany
          chociaż dobre momenty były...
    • phi.phi Setlista z wczoraj 04.07.07, 13:44
      01. Intro Jam
      02. Can't Stop
      03. Dani California *
      04. Scar Tissue
      05. Havana Affair
      06. Readymade*
      07. Throw Away Your Television
      08. Songbird (John solo)
      09. Snow ((Hey Oh)) *
      10. This Velvet Glove *
      11. Emit Remmus *
      12. So Much I *
      13. She’s Only 18 *
      14. Around The World bass intro
      15. Dont Forget Me
      16. Cali Intro *
      17. Californication
      18. By The Way

Encore: 19. Chad+Josh Drum Solo
      20. Flea's trumpet
      21. Soul to Squeeze
      22. Power Of Equality
      23. Final Jam

* z Joshem
      • Gość: franek Re: Setlista z wczoraj IP: 195.136.20.* 04.07.07, 14:08
        Za mało "hot" i "chili" niestety. Koncert po prostu poprawny.
    • eksstra to byl po prostu syf 04.07.07, 14:48
      jaki szanujacy sie zespol zostawia 60 tys. fanow po 1,25 h?
      w sumie koncert trwal niecale 2 godziny, a przeciez czesc publiki jechala na
      niego kilkanascie godzin w jedna strone
      generalnie Papryczki sie nie popisaly i olaly publike. Teraz czas na nas. Ja
      sie nie wybieram po brakujace mi plyty Red Hotow. Olewam.
    • theagata Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 04.07.07, 14:52
      absolutna rewelacja! od początku do końca wszystko mi się podobało; niesamowite
      przeżycie! łzy szczęścia pojawiły się już gdy Fru wyszedł na scenę, a potem
      emocje osiągnęły poziom maksymalny, niezapomniana UCZTA

• Gość: fbr Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:10
        nie bylem.bylem w pradze 11 lat temu jak grali trase po one hot minute.na ten
        koncert nie udalo mi sie kupic biletu poniewaz mieszkam w szwecji,jechalem
        wprawdzie do polski z mysla,ze jakos wejde,ale transport z gdanska
        nawalil.cieszy mnie natomiast to,ze nie odwalili san remo na ktore czekalo 80%
        ludzi.moze dzieki temu nastepnym razem beda bilety i dla mnie.
        koncert nie polega na zegnaniu i witaniu sie z publicznoscia,na idiotycznym
        mowieniu polszczyzna"yak se masz",tam wszystko mialo sens wlacznie z koncowa
        improwizacja.to tylko publicznosc pomylila imprezy.
        pozdrawiam wszystkich zadowolonych.
        • Gość: Peteros Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:21
          Nie wiesz, o czym piszesz...
        • maro_k Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 04.07.07, 20:16
          nic dodać, nic ująć wink pozdrawiam także, ale nie "pozdrawiam chiule" (-:
        • dziwka_natelyego Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 04.07.07, 21:08
          Dobrze piszesz.Byłam,widziałam,nie żałuję.
          Zwłaszcza zgadzam sie ze spostrzeżeniami co do sporej części publiczności,której znajomośc RHCHP zaczyna się na Hej Snow a kończy na Dani California.Nie ujmując nic Stadium Arcadium...
          Dla mnie jedyny minus- wystarczyłoby na koniec dodać dwa słowa: Dziekuję.Dobranoc.
          Ale jakoś przeżyłam bez nich i nie dostałam histerii jak co poniektórzy frustraci oczekujący kolejnych przemów w łamanej polszczyżnie i narzekający ,że zamiast tych'nudnych solówek'to mogli zagrać jakiś hit...Ręce opadają...zwłaszcza jak się przypomni jamming Flea+ Frusciante.
          Pozdrawiam wszystkich zadowolonychtongue_out
          i w ogóle wszystkich którzy zabrali głos miło i kulturalnietongue_out
          • Gość: Peteros Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:21
            To może byliśmy na dwóch różnych koncertach?
        • eksstra Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 05.07.07, 13:33
          nie chodzi o powitania i pozegnania, ale o pomysl na koncert. Tego tu na pewno
          nie bylo. Zagrali kilka kawalkow i sobie pojechali. Nic nie zostalo. jak na
          megagwiazde slabiutko.
      • eksstra Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 05.07.07, 13:30
        A to co za tekst? Albo to napisał osobiscie manager zespolu, albo bylismy na
        innym koncercie. Takiej zenady dawno nie widzialem. Nie wystarczy sprawnie
        zagrac, jakis pomysl na koncert by sie przydal.
      • ataxia Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 10.07.07, 11:43
        theagata napisała:

> absolutna rewelacja! od początku do końca wszystko mi się podobało;
        niesamowite
        >
        > przeżycie! łzy szczęścia pojawiły się już gdy Fru wyszedł na scenę, a potem
        > emocje osiągnęły poziom maksymalny, niezapomniana UCZTA
        >
        Podpisuję się pod tym, co napisała theagata. John, Josh, Flea, Chad -
        genialni !
    • Gość: noog Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: 82.197.55.* 04.07.07, 19:57
      Jeśli było "Californication" to warto było jechać na ten koncert. Zazdroszczę tym co byli. A co do przydługich solówek, to może coś akurat komponowali albo testowali sprzęt ?
      • Gość: aero Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: *.generacja.pl 04.07.07, 23:45
        Akurat Californication zaspiewal najgorzej z wszyskich utworow..
    • sweetmary Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 04.07.07, 23:31
      A to znacie?
      www.youtube.com/watch?v=aoUqSPQQuW4
      www.youtube.com/watch?vshockXQBYu6e7pA
    • aagnes Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 05.07.07, 08:47
      Rzemieślnicy i tyle. tak rozczarowanych ludzi wychodzacych z koncertu dawno nie
      widzialam... wspolczuje mega fanom, ktorzy czekali na nich 20 lat.
    • Gość: Marcena Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: *.piaseczno.robbo.pl 05.07.07, 12:59
      hmmmm Jak moje wrazenia?
      Najpierw minusy:
      -Anthony odpekal i poszedl (choc i tak mi sie strasznie podobalo)
      -Zabraklo utworow z pierwszych plyt (chociaz wiem ze promowali Stadium A.)
      -I znowu Anthony mogl sie pozegnac
      Plusy:
      -Johny i Flea poprostu magia ich solowki byly nieziemskie
      -Nie pomine Chad'a rewelacyjny zawsze usmiechniety a jak gral solowke z Joshem
      wymieklam wink
      -Solo Johna "Emilly" wspaniale jak i jego plyty
      -Pomimo tego ze Anthony mial zly dzien jego wokal byl rewelacyjny Bo zadaza mu
      sie falszowac i to nizle smile

Ogolne wrazenia BYLO CUDOWNIE I CZEKAM ZE ZNICIERPLIWIENIE NA NASTEPNY KONCERT

AAAA CZY KTOS ZROBIL JKAIES ZDJECIA??? WKLEJCIE PROSZE
      Pozdr. Marzena
      • ihopeyouwilllikeme Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 05.07.07, 13:40
        >cieszy mnie natomiast to,ze nie odwalili san remo na ktore czekalo 80%
        >ludzi.moze dzieki temu nastepnym razem beda bilety i dla mnie.
        >koncert nie polega na zegnaniu i witaniu sie z publicznoscia,na idiotycznym
        >mowieniu polszczyzna"yak se masz",tam wszystko mialo sens wlacznie z koncowa
        >improwizacja.to tylko publicznosc pomylila imprezy.

A Ty pomyliłeś RHCP z King Crimson.
    • justynka_r Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 05.07.07, 20:50
      jak dla mnie koncert cudowny!!! niezapomniane przeżycie śpiewać z wielkim tłumem
      fanów "btw" i inne wielkie przeboje Red Hotówsmile chłopcy są genialni, a Antek
      boski - jak zawszesmile czekam z niecierpliwością na powtórkę!!!!!
    • meteo_patka Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 06.07.07, 13:05
      byłam, widziałam. naczytałam sie tyle recenzji, że głowa małasmile ale zgadzam się
      z tą umieszczoną na portalu broszka.pl
      w sumie ocena niejednoznaczna, ale Kiedisa uwielbiam bezgraniczniebig_grin
      • Gość: fbr Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 01:56
        przeczytalem obie recenzje.nie wiem kto je pisal,ale po zakonczeniu tej z
        berlina moge obstawac,ze dosc mocno upajal sie swoimi zdolnosciami pisarskimi.
        te recenzje jeszcze bardziej utwierdzaja mnie w mojej tezie o nieswiadomosci
        tlumow na slaskim,oczekujacych na "kocham was" i wyczekiwania na moment kiedy
        wokalista sciagnie koszulke...dodam tez,ze tam prawdopodobnie nie bylo
        przydlugich solowek i jeszcze raz powtorze,ze wszystko mialo sens(nie mylac
        zespolow),a koncowa improwizacja nie miala na celu stopniowego opuszczania
        stadionu(lol).
    • habudzik Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. 08.07.07, 01:30
      Ciekawe czy chociaż ciuchy przeprali ? Napierw Polska potem Niemcy a teraz GB .
    • lunatica No! W telewizji... 15.07.07, 22:48
      ...to wygląda zupełnie inaczej smile
    • Gość: Xavier Obejrzałem transmisję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:57
      ...jezus maria co za gó... Fenomenu tej kapeli nigdy nie pojmę. Tu musi
      działać jakiś mechanizm owczego pędu i umiejętnej reklamy.
    • Gość: joleene Re: Koncert RHCP - jakie wrażenia? nt. IP: *.chello.pl 15.07.07, 23:27
      Nie byłam na koncercie, ale w tv to faktycznie wyglądało bardzo ok, chociaż
      pewnie okrojone niemiłosiernie. Szkoda, że nie zobaczyłam trąbek no i zabrakło
      mi bardzo piosenki Johna solo, ale to następnym razem, na następnym koncercie
      gdzieś u nas, mam nadzieję wink A, no i wokal był niezły jak na Kiedisa, z reguły
      głos mu mocno siada.
      • azja74 jeszcze raz :swietny koncert ! 16.07.07, 09:35
        jeszcze raz obejrzalam to co sie dzialo 3 lipca w
        chorzowie! wniosek najwazniejszy: nie warto bylo wywalac 170 zl.
        na niby najlepsze sektorowe miejsca na stadionie (wystarczylo kupic bilet na
        plyte-zaluje!!)! nie slyszelismy
        w sumie tego co mowili na scenie... nie widzielismy kiedy po 'by
        the way' pomachal do nas flea a antek podziekowal i sie
        pozegnal...dopiero w tv zauwazylam, ze wlasnie wtedy nastapil
        koniec koncertu, przypomnialam sobie jak wtedy dluuuugo
        wrzeszczelismy i klaskalismy zanim oni znow wyszli na scene i to
        byly bisy! dobre pol godziny swietnego grania!
        ponoc 20 lipca ponowna powtorka (ok. 1 w nocy na tvn).
      • lunatica No właśnie, 16.07.07, 10:05
        wycieli kawałak Johna uncertain bez sensu...
        • Gość: Trinko Re: No właśnie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 10:59
          heh poł Havany wycieli , cale Power of equality ( po cholere szczuli tym
          kawałekiem w zapowiedziach TVNu )i soul to squeeze a Ty płaczesz za
          Songbirdem ? Przestań.
          • theagata Re: No właśnie, 16.07.07, 11:16
            Throw Away Your Television!!!

wink
            • lunatica Re: No właśnie, 16.07.07, 13:36
              theagata napisała:

>Throw Away Your Television!!!

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Jm3f_tvN8qE"_blank">Throw Away Your
              Television!!!</a>

Racja!
          • lunatica Płaczę? 16.07.07, 13:29
            Po prostu stwierdzam fakt. Tobie brakło innych kawałków, a mnie właśnie tego. A
            tak BTW proponuję korepetycje ze znaczeń emotikonów smile
          • Gość: n.a.n.e. minely 2 tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:45
            od koncertu a dyskusja wciaz zywa ;_)
            ps do Trinko: rzeczywiscie na 'the power of equality' czekalam wczoraj
            wieczorem najbardziej bo najlepiej bawilam sie przy tym numerze! no, chyba nie
            mniej dobrze bylo przy 'so much I'
            pozdrawiam!
        • phi.phi Songbird prosto z Chorzowa 16.07.07, 13:44
          www.youtube.com/watch?v=S6KqWYo9LKI&mode=related&search=
          • Gość: n.a.n.e. Re: Songbird prosto z Chorzowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:47
            phi.phi - dziekujemy ;_)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka