mesmeredia Nie wiem czy wpasuję się w konwencję 17.06.03, 09:10 Ale plum to miałam dziś w nocy (i nie mam na myśli nocnego moczenia), lało piękniusio. A dziś dla odmiany obudziło mnie bzykanie wielkiej spasionej muchy, która głupia wleciała do mego pokoju i nie wiedziała już jak wylecieć. Potem to poprawiła karetka pogotowia (do tejże budowy niedaleczko) a teraz jest cisza i spokój. No a w piątek będzie film z Viggo i będzie cudownie. Dzień dobry wszystkim )) I. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Nie wiem czy wpasuję się w konwencję 17.06.03, 09:14 Konwencja nie ma znaczenia. Ważne, że coś napisałaś, bo zaczynałem się martwic. Aaaaa, jaki film z Viggo. Ostatnio był Tunel, a co teraz?? A widziałaś remake Vanishing Point?? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Film w piątek 17.06.03, 09:20 Nie mam pojęcia, dostałam mejlika, że na pierwszym programie, około 22 w piątek będzie film z Viggo i tyle. Jak dla to mogliby powtórzyć "A Perfect Murder" mmmmmmm...... Tunel właśnie przegapiłam, co mnie nieco zestresowało i dlatego teraz dostaję oficjalne zawiadomienia )))) Bo na moim serwerze już nie ma programu TV... Przeróbka? Raczej nie miałam okazji obaczyć. I. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Boże tylko nie 17.06.03, 09:28 GI Jane... No przecież uczynna i dobra jestem, wczoraj kogoś gumą do żucia poczęstowałam... Tylko nie to, please!!!!!!! I. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Boże tylko nie 17.06.03, 09:31 Eeee, no co ty, ta scena jak Viggo tłucze Demi jest fajowa.)))) To może Karmazynowy przypływ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Już wiem:) nic specjalnego 17.06.03, 09:33 "Amerykański Yakuza" "American Yakuza" piątek 20.06.2003 22:00 TVP 1 Nick Davis (Viggo Mortensen) po wyjściu z więzienia zatrudnia się w magazynie jako operator wózka widłowego. Pewnego razu jest świadkiem napadu na Shuji Sawamoto (Ryo Ishibashi), szefa Yakuzy, i jego ludzi. Były skazaniec, nieświadomy pozycji Japończyka, włącza się do akcji i ratuje mu życie. Ten, z wdzięczności za przysługę, przyjmuje go do swego gangu, oferuje ekskluzywny dom i atrakcyjną kobietę do towarzystwa. Niebawem wychodzi na jaw, że zamach na Sawamoto był początkiem wojny z włoską mafią, na czele której stoi Dino Campanela (Michael Nouri). Nick powoli wkracza w świat przestępczy, poznaje panujące tam zwyczaje i strukturę organizacji. Nikt nawet nie podejrzewa, że jego działania były z góry zaplanowane, bowiem w rzeczywistości jest agentem FBI... reż.Frank A. Cappello, wyk.Viggo Mortensen, Ryo Ishibashi, Michael Nouri, Franklyn Ajaye film sensacyjny 96min USA 1994 Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Hm... 17.06.03, 09:36 Viggo jako młody mafiozo? To ile on miał lat jak to grał?? Nic to i tak będę oglądać, skoro obejrzałam GI Jane to nic mi już nie zaszkodzi... I. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Wogóle jakoś tak... 17.06.03, 09:39 Za bardzo nie ma co w ten piatek obejrzec, może Miejski Obłęd z Hoffmanem i Travoltą, ale nie wiem. Ktos widział?? Warto?? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Mes 17.06.03, 09:54 Jak mniemam Viggo jest jednym z twoich ulubieńców. Pewnie Władcę Pierdzieli ogladałaś z kilka razy. A widziałaś wersje reżyserską Drużyny?? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Mes 17.06.03, 10:06 Tę co sobie Viggo śpiewa? Hm, to co wyszło na DVD? Ba, ja sobie "kilka" razy to obejrzałam (codziennie przez jakiś czas, bo ładny to film przecie). Żeby było śmieszniej przez rok oprotestowywałam ten film, że zrobiono komercyjny nalot na Tolkienowskie dzieło... Potem mi się odwidziało... To miłe, że trzecia część jest w całości poświecona Viggo, tfu, Aragornowi właśnie No co, każdy ma swoich idoli a ja mam do kogo wzdychać I. O właśnie ktoś słyszał i widział jazzująco-poetycko-fotograficzne dokonania Viggo? Bardzo ładne. A jak pan deklamuje po hiszpańsku.... o rany... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Mes 17.06.03, 10:10 W sumie to ta trzecia część tak bardzo o nim nie jest, połowę filmu to bedą się tłuc na polach Pellenoru. Dwie wieże w wersji rezyserskiej są o 40 minut dłuższe. Już się doczekac nie moge. A jak deklamuje po hiszpańsku i jedo fotografii nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Mes 17.06.03, 10:16 Na jego stronkach jest tego mnóstwo do ściągnięcia: zdjęcia, obrazy, wiersze, muzyka. Chłopak jest taki utalentowany we wszelkie możliwe strony I fajniusi jest A Powrót Króla ma trwać ponad 3 godziny i wszystkim dresiarzom poodpadają dupska i bardzo dobrze! I. Ale fakt faktem, że w wakacje to sobie niczego raczej w TV nie pooglądamy. Nie wiem czy planowane są powtórki "czterech pancernych" czy innych wesołych seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Mes 17.06.03, 10:22 No wczoraj na jedynce zauważyłem 07 Zgłoś się i czym precej oglądnąłem "piegi Żółkiewskiej".)) Tylko jakoś tak dziwnie. Odcinek ze środka, a nie przypominam sobie, aby w poprzednich tygodniach cos zapóscili. Ja bym chciał, aby Ostry Dyżur zapóscili w wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Sezon wakacyjny w TV 17.06.03, 10:51 rozpoczęty. Zainaugurowałam go pierszym odcinkiem powtórkowym serialu "Buffy - postrach wampirów", z nudów oczywiście. Była to jakaś alternatywa do Trójkowego Ekspresu, którego wczoraj nie dało się w ogóle słuchać. I. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Sezon wakacyjny w TV 17.06.03, 10:59 Angel był fajniejszy. Bez sensu, że dali Buffy. Kurcze, ciekaw jestem dlaczego te pacany w tych telewizjach ciagle wszystko zmieniają bez ostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś