theagata 16.07.07, 11:18 CocoRosie na żywo to po prostu BAJKA, tak jak bajeczna jest muzyka sióstr Casady; warto było czekać na ich występ w pięknej scenerii dziedzińca Zamku Ujazdowskiego pod gwiazdami ponad 1,5 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrecekrzepki Re: koncert CocoRosie 15.lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:35 Blech. Muza dla nadwrazliwych, tnacych sie, rozchwianych emocjonalnie nastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: koncert CocoRosie 15.lipca 16.07.07, 13:48 Gość portalu: Wrecekrzepki napisał(a): > Blech. Muza dla nadwrazliwych, tnacych sie, rozchwianych emocjonalnie nastolate > k. No na pewno nie dla gruboskórnych, pyszałkowatych gburów, co to może w ręce krzepcy, ale na umyśle, to niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: koncert CocoRosie 15.lipca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:28 Spokojnie, swiat Cie kocha, nawet jak nie siedzisz zamknieta z siostra w wannie. Odpowiedz Link Zgłoś
neptunica Re: koncert CocoRosie 15.lipca 16.07.07, 17:45 Ciebie tez swiat kocha nawet jak nie deprecjonujesz tego co inni lubia i jak nie nawalasz sie z bratem po ryjach piesciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: koncert CocoRosie 15.lipca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:11 Chyba niewiele wiesz o Cocorosie, jesli nie zalapalas aluzji. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: koncert CocoRosie 15.lipca 16.07.07, 20:23 Gość portalu: Wrecekrzepki napisał(a): > Blech. Muza dla nadwrazliwych, tnacych sie, rozchwianych emocjonalnie nastolate > k. Hehe, nareszcie ktoś mi sprecyzował tożsamość. Sie mi wydawało, że jestem starym dziadem, a tu proszę, nadwrażliwa nastolatka, to ja P Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: koncert CocoRosie 15.lipca 16.07.07, 21:03 braineater napisał: > nadwrażliwa nastolatka, to ja i ja, ja też! ku mej ogromnej radości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: koncert CocoRosie 15.lipca IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 23:03 ten opis to cocorosie nijak nie pasuje. trzeba byc kompletnym ignorantem. ale coz. koncert ok. antony i iamx lepsze jednak.. cocorosie w poznaniu rok temu mi sie bardziej podobalo. jednak warewolf na zywo!! oooo tak! Odpowiedz Link Zgłoś