ilhan 25.06.03, 10:18 www.nme.com/news/105385.htm Zobaczcie tylko kogo sobie wziął do pomocy przy solowym albumie. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmarr Re: Tim Burgess z The Charlatans oszalał 25.06.03, 10:25 E tam, zaraz oszalał. Po prostu yhm... próbuje dotrzeć do nowej publiczności (inna sprawa, że po co?). Ciekawe czy na to "small UK tour" też zamierza zabrać pomagierów. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Tim Burgess z The Charlatans oszalał 25.06.03, 10:27 jmarr napisał: > E tam, zaraz oszalał. Po prostu yhm... próbuje dotrzeć do nowej publiczności > (inna sprawa, że po co?). Dla mnie, jako sympatyka Charlatans, to obciach i już. Odpowiedz Link Zgłoś
jmarr Re: Tim Burgess z The Charlatans oszalał 25.06.03, 10:31 Obciachu to faktycznie może narobić czwórka z nich, ale Becka to już proszę do obciachowców nie zaliczać. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Tim Burgess z The Charlatans oszalał 25.06.03, 10:47 jmarr napisał: > Obciachu to faktycznie może narobić czwórka z nich, ale Becka to już proszę do obciachowców nie zaliczać. Nie no, jasne, wiesz przecież o kim mówię. Beck pasuje akurat jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Tim Burgess z The Charlatans oszalał 25.06.03, 12:06 hmm, jestem za tym aby plyte oceniac po, a nie przed jej nagraniem! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Tim Burgess z The Charlatans oszalał 25.06.03, 12:17 tgaw napisał: > hmm, jestem za tym aby plyte oceniac po, a nie przed jej nagraniem! Chyba chłopie nie wiesz o czym i o kim mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Tim Burgess z The Charlatans oszalał 25.06.03, 14:34 hi hi a skad Ty mozesz wiedziec czym kierowal sie Burgess wybierajac sobie sklad? a tym bardziej na jakiej podstawie mozesz ocenic plyte w kategoriach obciachu?? poczekamy i zobaczymy co z tego wyniknie, historia pokazala ze nieraz udaja sie takie "mariaze"... Odpowiedz Link Zgłoś
marbled room with a view 25.06.03, 13:52 Good work Tim, try something new, suprise closed minded music fans, let people see some producers only work with certain artists, like J (he butt is so) Lo or Snoop etc for the money and the chance to work with artists who want to be challenging and try something new. We can't complain about an artist doing this when we praise actors for doing big budget films so they can afford to produce and take low money on small budget film by some writer or director who is fed up with how their career seems monotone and wants to try do something different. Tim lives in L.A now, maybe he's had loads of meetings with these people and has come up with some sounds that are gonna blow the minds of devoted Charlatans fans, why not, he is not Kelly Jones, who will only be the same his entire career. Tim has always been a highly flirtatious character, why not flirt more with music? If he fails, he fails, we laugh, he laughs, respect. He's not duetting with any of these artists to hype his record, he is going for a sound, who knows what that sound is, they're all highly talented people, even if J Lo and Lil and the rest suck, that's the pay roll job. Damn if it isn't boring when artists split from their band and work with the same producers, they wanna be radically different they say, Tim is really trying and paying respect to his fans by saying trust me, I think this is gonna impress you. Damon doesn't take a break from Blur and call up the duties of Stephen Street. Too many pretentious critics would say Tim couldn't work with these people, but if Thom Yorke were to, hey that's ironic, that's pure genius, yawn!!! My record collection isn't catalogued between Lennon and McCartney, though the highest percentage of it has it's roots there, I've got plenty of shelf space for the artists I admire to try something new. Sure if I were in a band I'd love to be produced by Stephen Street, but then if I were of talent to go solo, I'd like to think I did it with the imagination and balls to call up Timbaland and say 'Hey, got any ideas you wanna jam with and cause a stir?' Good luck Tim, I admire your vision, I may end up laughing at it, but whatever happens, you can guarentee I'll be... downloading it )) Odpowiedz Link Zgłoś
jmarr Re: room with a view 26.06.03, 11:53 marbled napisała: > > Tim lives in L.A now, so that's clear - he got a sun-stroke and gone mad ) Odpowiedz Link Zgłoś
marbled Re: room with a view 26.06.03, 12:18 jmarr napisał: > marbled napisała: > > > > > Tim lives in L.A now, > > so that's clear - he got a sun-stroke and gone mad ) > good call ) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture o żesz w mordę 26.06.03, 16:19 Ziomal, jak ty się k... na dobrej muzyce nie znasz, od razu widać jaki z ciebie DYLETANT (do sprawdzenia w słowniku wyrazów obcych lub książce kucharskiej). Ty nie rozumiesz artystycznej duszy, przecież KAŻDY PRAWDZIWY FAN DOBREJ MUZYKI od razu widzi, że to nie dla kasy jest robione, tylko z potrzeby serca, dokonania ekskremenr...tfu eksperymentów, a ty zaraz że oszalał. Przecież były przykłady udanych mariaży: Sepultura & Pavarotti Ozzy & Miss Piggy Kelly Osbourne & ANdrew WK Jimi Page & Puff Daddy A ty tu bredzisz o tym że coś nie tak jest, weź chłopie rusz zadek i kupuj płyty Jennifer Lopez -skoro SAM TIM dostrzegł coś w jej muzyce, to znaczy, że tam coś musi BYĆ!!! Do sklepu marsz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: Tim Burgess z The Charlatans oszalał IP: *.wp-sa.pl 26.06.03, 16:23 ilhan napisał: > www.nme.com/news/105385.htm > Zobaczcie tylko kogo sobie wziął do pomocy przy solowym albumie. > > AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! > Wszystko wskazuje na to, że daliśmy się złapać na numer NME... www.nme.com/news/105385.htm pod tym linkiem jest już zmodyfikowana wersja poprzedniego niusa, o którym donosił ilhan okazało się, że sprawa dotyczy jedynie PRODUCENTA pracującego z Lil' Kim i Diddy a całość ma zmiksować koleś od dżejlo. Jednym słowem NME dało dupska z rozpowszechnianiem tych sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Tim Burgess z The Charlatans oszalał 26.06.03, 23:56 Gość portalu: Jeden napisał(a): > pod tym linkiem jest już zmodyfikowana wersja poprzedniego niusa, o którym > donosił ilhan > okazało się, że sprawa dotyczy jedynie PRODUCENTA pracującego z Lil' Kim i > Diddy a całość ma zmiksować koleś od dżejlo. Wiesz co, byc może to moja wina i od początku chodziło o producenta, a mi się coś poj... Mogło tak być, jeśli tak, to proszę o wybaczenie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: Tim Burgess z The Charlatans oszalał IP: *.wp-sa.pl 27.06.03, 09:01 ilhan napisał: > Gość portalu: Jeden napisał(a): > > > pod tym linkiem jest już zmodyfikowana wersja poprzedniego niusa, o którym > > > donosił ilhan > > okazało się, że sprawa dotyczy jedynie PRODUCENTA pracującego z Lil' Kim i > > > Diddy a całość ma zmiksować koleś od dżejlo. > > Wiesz co, byc może to moja wina i od początku chodziło o producenta, a mi się > coś poj... Mogło tak być, jeśli tak, to proszę o wybaczenie. > Pozdrawiam. > Raczej ci się nie poj..., bo sam widziałem tego niusa i jak wół stało, że J. Lo i reszta ma być na płycie. O producencie i miksowaniu nie było ani słowa. Cóż, nawet w NME czasami dają ciała... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture To jak Dżenifer nie ma to ja nie kupuję 27.06.03, 09:07 Niech mnie pocałują w nos, tak to ja się nie bawię. P.S. Czy to znaczy że Burgess będzie nosić stroje Jennifer? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To jak Dżenifer nie ma to ja nie kupuję 27.06.03, 09:19 vulture napisał: > P.S. Czy to znaczy że Burgess będzie nosić stroje Jennifer? Nie, Lil'Kim. Odpowiedz Link Zgłoś