nikka007 26.06.03, 11:43 to forum aż roi się od wybitnych matematyków, huhuhu wybaczcie złośliwość, ale jutro zdaję koszmarny test z matmy.muszę komuś dokopać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikka007 Re: matematycy na foffm 26.06.03, 11:52 ale mnie serduszko boli, bo tu ponoć sami ekonomiści...jeb...to tak jak u mnie w szkole, tylko ja wszystko umiem Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: matematycy na foffm 26.06.03, 11:55 ja tam, ani matematyk, ani ekonomista.. taka sobie humanistka))))))) ale mature z maty zdawalam, co za koszmar!!! a na studiach mialam logike, brrr Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: matematycy na foffm 26.06.03, 11:58 Ooooooo i matura z matmy, dałem wtedy czadu, mierny) hihihihi, wogóle ja jakis nieuk jestem, z geografi ustnej na maturze miałem też mierny, a potem skonczyłem ten kierunek. Ile to tzreba mieć szczęscia w życiu ten tylko się dowie kto był mna.)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: matematycy na foffm 26.06.03, 11:58 ja myślę tu o naszych Wybitnych Ekonomistach. Bo mi się analogia nasuwa z tym pierdolonym sgh...wrrrr, głupia buda...wyłączyli serwery... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: matematycy na foffm 26.06.03, 11:56 Ja humanista lekki jestem, nie nawidze matmy, fizyki, chemii. Kurde to jakieś chore, że wogóle skończyłem technikum elektryczne, a tam sama matma i fiza była Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: matematycy na foffm 26.06.03, 11:58 oj Aric witaj w klubie moje tech. bylo mechaniczno-elektryczne Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: matematycy na foffm 26.06.03, 12:01 Kurcze, rodzice mnie tam wysłali, a ja plakałem przez pierwsze dwa lata, że musze sie jakich kretynizmów o prądzie uczyć. Najbardziej lubiłem j polski w szkole. Maży mi sie też drugi fakultet skończyć, ale polonistyka odpada, jestem dysortografą.(((( Może kiedys ktos załozy w Łodzi jakieś studium pisarskie to się zapiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: matematycy na foffm 26.06.03, 12:04 a ja do tech. sama sie wyslalam, po dwoch latach w koszmarnym naprawde ogolniaku! wcale sie nie meczylam, bo kobiet w szkole bylo jak na lekarstwo, wiec z przedmiotow zawodowych mialam luzy i wogole bylo bardzo bardzo sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: matematycy na foffm 26.06.03, 12:13 Mallina i Aric to piąteczka.....bo ja skończyłem też technikum, ale mechaniki precyzyjnej.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: matematycy na foffm 26.06.03, 12:12 mallina napisała: > oj Aric witaj w klubie > moje tech. bylo mechaniczno-elektryczne Ja tez nie znosze matmy i liczenia, dlatego kasa sie mnie nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: matematycy na foffm 26.06.03, 12:12 mallina napisała: > oj Aric witaj w klubie > moje tech. bylo mechaniczno-elektryczne No to ja się też do klubu wpisuję bo skończyłem technikum elektronergetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: matematycy na foffm 26.06.03, 11:52 ja tam lubie matematyczno muzyczno piłkarskie pytania..) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: matematycy na foffm 26.06.03, 12:38 Ja się tu nie liczę, bo jestem eks-matematykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus jam jest umysł ścisły 26.06.03, 12:56 To ja też komuś dokopię - dwa razy bez problemów dostałem się na matematykę na uniwerku. A teraz sobie dokopię - dwa razy chciałem się dostać na informatykę. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: matematycy na foffm 26.06.03, 12:56 a ja skonczylem zejebistego ogolniaka (Dobisz - ale byly superanckie 4 lata qrka wodna), a potem w miare fajne SGH (i musze w tym momecie upomniec kolezanke Nikke bo wcale nie jest tam tak zle jak to przedstawia). Ale wogole to mi sie nigdy nie chcialo uczyc za to bylem mistrzem w sciaganiu hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: matematycy na foffm 26.06.03, 13:16 A ja ledwo skończyłam liceum, ale studia to już luz. A z matematyką to mam tyle wspólnego, że spotykałam się z matematykiem parę miesięcy. Ale już nie Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: matematycy na foffm 26.06.03, 14:42 jak chujowo jest w sgh świadczą jej absolwenci tudzież studenci... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: matematycy na foffm 26.06.03, 14:48 nikka007 napisała: > jak chujowo jest w sgh świadczą jej absolwenci tudzież studenci... Uważam że takie wypowiedzi jak ta nie powinny się pojawiać, ponieważ odstraszają potencjalnych kandydatów do ww. szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: matematycy na foffm 26.06.03, 14:52 potencjalni kandydaci są napaleni tak, że nawet gdybym ujawniła parę sekretów to by tam zdawali )))) ilusiu, jesteś na gadu? bo se założyłam i wszyscy niedostępni, wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: matematycy na foffm 26.06.03, 15:08 nikka007 napisała: > ilusiu, jesteś na gadu? bo se założyłam i wszyscy niedostępni, wrrrr Jestem Odpowiedz Link Zgłoś
aric dawaj numer!!!!! Nikka 26.06.03, 15:13 Ja jestem dostępny czały czas od 8 do 16)) Odpowiedz Link Zgłoś