jp29 26.06.03, 16:35 Zawitałam na wasze forum dzięki Aricowi. Na razie to trochę was poznam a później trochę się poodzywam. "Warszawianka z retkini" tak mniej więcej można mnie określić. JP29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 16:36 Dzien dobry, jestem pizmakiem i zajmuje sie tutaj budowaniem wiezi. Mam nadzieje, ze dobrze sie bedziesz u nas czula. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 16:37 dzień dobry, jestem nikkuś.Piżmak jest moją Babcią, mam tu jeszcze dziadka, męża i wujka... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 16:37 jp29 napisała: > Zawitałam na wasze forum dzięki Aricowi. Na razie to trochę was poznam a > później trochę się poodzywam. "Warszawianka z retkini" tak mniej więcej można > mnie określić. > JP29 Witaj, to powiedz cos o sobie. Pytanie 1: co oznacza Twoj nick? Odpowiedz Link Zgłoś
jp29 Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 16:46 Ciao Foxy tajemnicza to ja nie jestem jp29 - 29 wiosen, A z JP to raczej nie ma problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
jp29 Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 16:49 pizmak31 napisała: > Jan Pawel? Dokładnie! jak zgadłeś aż takie proste to to nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 16:53 jp29 napisała: > Ciao Foxy tajemnicza to ja nie jestem jp29 - 29 wiosen, A z JP to raczej nie ma > > problemu? Tak myslalam, a ja wbrew temu, co mowi Tym i homo, jestem najporzadniejsza kobitka na tym forum, taka kura domowa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 16:49 Witaj! jestem nieparlamentarną opozycją. W praktyce jestem jedyną rozsądną osobą na tym forum. Osobą, której leży na sercu dobro tego forum, naszej małej ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
jp29 Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 16:53 miło Was poznać odezwę się jutro miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 16:49 jp29 napisała: dzien dobry - jestem agentem. szukam mordercy Laury Palmer. Moze masz cos do powiedzenia w tym temacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Dzień dobry. 26.06.03, 17:00 ja jestem Vulture, kocham Phila Collinsa i chwilowo mnie tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 17:06 elloł, tu strawberry ais , czyli aislinn . Ja nie mam tu ani babci ani dziadka, ani wnucząt, ale za to kiedyś tam w dalekiej przyszłości zrobię parapetówę. I podobno się dużo śmieję (tak mnie kochani współforumowicze opisali), ale ja bym to nazwała rechotem pijanej żaby raczej. )) witojcie w noszej bojce.... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 18:07 Dzień Dobry. Ja jestem Madee. Obecnie mnie nie ma bo czytam Harry'ego Pottera. My tu wszyscy bardzo fajni jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 18:58 ja tez czasem bywam, co czasem da sie latwo zauwazyc ( jak cierpie na nadmiar weny tworczej) Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 20:10 Witaj, jestem Elentarii i mieszkam sobie w Łodzi, choć osiedle po drugiej stronie miasta ) mam nadzieje, ze sie tutaj zadomowisz Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 21:04 Czesc. Ja tu bywam raczej zadko. Ale za to tez jestem z Lodzi )) I jeszcze jedno... ...WRACAM ZA MIESIAC DO POLSKI, DO LODZI!!! AAAAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: mecz 26.06.03, 21:13 nikka007 napisała: > proponuję mecz warszawka vs. lodz ))))) popieram. może w fifę 2002/3 ? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: mecz 26.06.03, 21:32 A moze CM??? Tylko, ze nadmiar prezesow w jednym klubie to moze byc niezdrowy )) Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 21:13 Dzień dobry, Zero jestem, bardzo mi przyjemnie :-] Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ktoś zupełnie nowy 26.06.03, 21:27 Witam! Jestem nefil, najbardziej posepna, nieprzystepna i gotycka postac na tym Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Witaj! :))) 26.06.03, 21:43 A ja Ci się dyskretnie, życzliwie i możliwie bezboleśnie przyjrzę. Każdy Forumowicz musiał przez to przejść. )) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Witaj! :))) 26.06.03, 22:01 Ja tylko chciałem powiedzieć, że musisz poznać zespół Killing Joke. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Witaj! :))) 26.06.03, 22:07 teddy4 napisał: > Ja tylko chciałem powiedzieć, że musisz poznać zespół Killing Joke. ..i Slayera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Witaj! :))) 27.06.03, 00:33 h8red napisał: > teddy4 napisał: > > > Ja tylko chciałem powiedzieć, że musisz poznać zespół > Killing Joke. > > ..i Slayera!!! Tak naprawdę musisz poznać zespół The Stone Roses. W gruncie rzeczy o to w tej zabawie chodzi. Aha, jestem Ilhan. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ktoś zupełnie nowy 27.06.03, 08:11 A ja jestem aric, jak zapewne mozna się domyslic. Podobno duzo gadam i najczęsciej bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
jp29 Dzięki za powitanie!!!!! 27.06.03, 09:24 Dzięki wielkie za powitanie!!! Wszystkich tak witacie? Pewnie to jest ten kredyt zaufania a potem zaczynają się schody. Ale tak przemiła istotka jak ja nie dam się tak szybko. Proszę jedynie o wybaczenie gdybym popełniła jakieś gafy.Nie znam was ale nabrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Dzięki za powitanie!!!!! 27.06.03, 10:58 jp29 napisała: > Dzięki wielkie za powitanie!!! Wszystkich tak witacie? Pewnie to jest ten > kredyt zaufania a potem zaczynają się schody. Ale tak przemiła istotka jak ja > nie dam się tak szybko. Proszę jedynie o wybaczenie gdybym popełniła jakieś > gafy.Nie znam was ale nabrobię. Cos Ty, mnie tak nie witali Sama se weszlam i jestem juz tu troche) Tylko uwazaj, bo to strasznie uzaleznia Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dzięki za powitanie!!!!! 27.06.03, 11:10 Uważaj, JP, Foxy jest okropna, bo wymigała się od zrobienia carbonary dla całego TWA Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Dzięki za powitanie!!!!! 27.06.03, 11:32 aislinn napisała: > Uważaj, JP, Foxy jest okropna, bo wymigała się od zrobienia carbonary dla > całego TWA > > > Zrobie, zrobie, jak piekarnik sobie kupie Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dzięki za powitanie!!!!! 27.06.03, 11:47 Taaa, tak samo jak ja miałam zrobić parapetówę jak tylko kupię kibel... )) Ale też zrobię, kiedyś tam zrobie.... ale wtedy nie będzie przebacz, obecność obowiązkowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Ktoś zupełnie nowy 27.06.03, 10:32 Aha, i jeszcze jest moj brat cze67 nieobecny tutaj cialem, ale duchem na zwsze pozostanie czescia TWA. Ma 67 lat juz od 67 lat. Cze jest pryncipialny i w taki tez sposob kocha Beatlesow i inna dobra muzyke. Poza tym jest dziadkiem Nikki i eks po zona teddiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jp29 Re: Ktoś zupełnie nowy 27.06.03, 10:37 Dzięki teraz to ja już nic nie wiem.Niecg żyje duch Beatlesow !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Ktoś zupełnie nowy 27.06.03, 10:52 A ja jestem gregkor....takie dziecinne stworzonko...lubiące ser pleśniowy, piwo i curling...)))..a wszystko to w rytamach jazzowatopodobnych.... a co do meczu wawa vs lódź to dobry pomysł..)) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ktoś zupełnie nowy 27.06.03, 11:09 Zaraz, zaraz, kurcze, nas jest as, love, elentari, ja, teraz dzejpi, za mało, chyba, że czambera dokoptujemy i poczekamy jak hejt wróci z Grecji... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia O rany 27.06.03, 14:42 Brat zasiadł przed kompem na kilkanaście godzin i kiedy w końcu się dorwałam to widzę, że mnie ominęło rzeczy parę. Ja jestem Mesmeredia i jestem w depresji i w tym jestem bardzo dobra. Nie wiem jeszcze czy mi miło Jestem tu nowa i sobie pozwalam. I. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 wiceprezesem ds. depresji 27.06.03, 14:45 jestem ja. Możesz być moją asystentką, ale musisz przedstawić odpowiednie papiery, kursy, pobyty w szpitalach dla świrów itp. Do Twojej informacji- wrócił stary zarząd. Obowiązuje stary regulamin hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Jak nowo narodzony... 27.06.03, 14:49 Się poczułem. Przywdzianie szatańskiej skóry to jest coś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jp29 Re: O rany 27.06.03, 16:00 Cześć Mesmeredia miło mogę się zapisać do tego klubu depresji coś na ten temat wiem. W kupie zawsze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolas69 Re: O rany 27.06.03, 23:52 jp29 napisała: > W kupie zawsze lepiej. Ale upodobania ... Odpowiedz Link Zgłoś