fidelio2 27.06.03, 14:50 Ostatnio kupilem. Fantastyczna przeciwwaga dla prymitywizmu polskiego hip- hopu. Zwlaszcza teksty sa super. Polecam przede wszystkim nr 2,3,4,13,16, 22. Tylko mogliby zmienic wokalistke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly.root Re: Czy ktos sluchal Afrokolektyw? 27.06.03, 21:01 czy słuchałem? pierwszy raz z pięć lat temu. > Ostatnio kupilem. Fantastyczna przeciwwaga dla prymitywizmu polskiego hip- no fakt, jestem do tylu - musze kupic, niech chlopaki zarobia pare groszy. ideowo - jedna z lepszych polskich kapel, w swojej dziedzinie odpowiednik big cyca, ktorego tez bardzo lubie. Oby grali dlugo i nie wypalili się jak Skiba i s-ka... > hopu. Zwlaszcza teksty sa super. Polecam przede wszystkim nr 2,3,4,13,16, 22. konkretnie, tytuly! pzdr, w.r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Afro Kolektyw IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 27.06.03, 22:38 Swietny zespół. Nie wiem tylko czy oni jeszcze grają. Zgodnie z info na ich stronie afrokolektyw.elysium.pl/start.htm jakiś czas temu się rozwiązali. Potem zapowiedzieli reaktywację. A co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika10 Re: Afro Kolektyw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 11:03 Hej, rok temu byłam na ich koncercie w CDQ - był naprawdę dobry. Najlepszy był ich stosunek do samych siebie - przesmiewczo-ironiczny. Prawde mówiąc, nic słyszałam aby po "Płycie Pilsniowej" coś jeszcze wypuścili. Pozdr Nika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vujek bron-hit Re: Czy ktos sluchal Afrokolektyw? IP: obszczymurek:* 01.07.03, 16:24 z polskiego hip-hopu to ja słucham tylko kalibra, killa familla, stasia i ... afrokolektywu! kolesie rządzą po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banana joe przeintelektualizowane indory IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 02.07.03, 01:02 trochę za inteligentne, a wiadomo, że hip-hop to muzyka miejskich gett, gdzie kartki elementarza nie służą do nauki lecz skręcania blantów, a sposób na życie jest prosty jak policyjna pała - lać na wszystko (ale grunt to szacunek) i być sobą (czyli kombinować na furę i laski) chłopaki z afrokolektywu popełnili jeden podstawowy błąd - za dużo myślą i nie robią tak jak wszyscy, pewnie myślą, że są lepsi, a takich się u nas nie lubi no Odpowiedz Link Zgłoś