Gość: Meg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 15:14 No właśnie. Wiem, że Candy Dulfer i z rodzimych niektóre piosenki Chjnackiego. Gdzie jeszcze słychać saksofon, pomóżcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sun_of_the_beach Re: Piosenek z saksofonem szukam 19.08.07, 21:11 Ot pierwsze z brzegu www.youtube.com/watch?v=wkvCDCOGzGc www.youtube.com/watch?v=EHTdc36627k może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Piosenek z saksofonem szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 21:14 Piosenek mam sporo, ale saksofonu niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
timbwolf3 Re: Piosenek z saksofonem szukam 19.08.07, 21:21 ok 10 lat temu w USA bardzo popularny byl Kenny G, nagrywal cale plyty z muzyka saksofonowa z bardziej znanych na szybko przychodzi mi Careless whisper Georga Michaela i Nothing gonna change my love for you Glenn Medeiros Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Piosenek z saksofonem szukam 20.08.07, 15:56 stary hit Lou Reeda Wildside, piekna partia Mad Season- Long Gone day- takze piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Stonesów Re: Piosenek z saksofonem szukam IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.08.07, 18:32 "Miss You" Rolling Stones Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Piosenek z saksofonem szukam 20.08.07, 20:33 Miss You to pitupitu dla grzecznych dziewczynek. To jest konkret: www.youtube.com/watch?v=KsfKRnhzHCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: Piosenek z saksofonem szukam IP: *.pergole.net 20.08.07, 23:29 pl.youtube.com/watch?v=rKat-KFyqSc Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Piosenek z saksofonem szukam 20.08.07, 23:56 Jak tamte się nie podobają to może tu? pl.youtube.com/watch?v=xZMsRusRh_E pl.youtube.com/watch?v=umxZIDaCeu8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arszana mark almond IP: *.m.pppool.de 21.08.07, 16:21 jest taki swietny utwor, nie pamietam czy samego almonda czy soft cell, spiewa ja w duecie z laska, w refrenie jest cos' see my eyes, they are bright tonight, itd, a potem jest solowka saksoson, mioooodziooooooo, moze ktos kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowaty Re: Piosenek z saksofonem szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 17:50 dire straits - so far away king crimson - 21st century schizoid man pan-thy-monium - też mieli kawalki z saksofonem john zorn - cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basko Re: Piosenek z saksofonem szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 08:44 a ja dorzucam jedną z moich ukochanych piosenek, czyli INXS - Never Tear Us Apart (www.youtube.com/watch?v=PZZGwENyUNs) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowaty Re: Piosenek z saksofonem szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:31 pink floyd - money Odpowiedz Link Zgłoś
dusk76 Re: Piosenek z saksofonem szukam 22.08.07, 19:37 dire straits - latest trick queen- one year of love supertramp - breakfast in america Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowaty Re: Piosenek z saksofonem szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 00:21 pro-pain - the truth hurts (albo inny kawałek z płyty o tym samym tytule, jesli mi sie cos popi.e.r.d.o.l.i.ł.o) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Piosenek z saksofonem szukam 23.08.07, 00:29 Kobranocka - świetne numery ze złotych lat drugiej połowy l. 80', np. "Póki to nie zabronione", "List z pola boju". T. Love - również z tych czasów, np. "Garaż". Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Piosenek z saksofonem szukam IP: *.65.rev.vline.pl 23.08.07, 09:21 Camel - Fingertips z płyty "Stationary Traveller" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowaty Re: Piosenek z saksofonem szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:56 alex gaudino - destinaiton calabria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowaty Re: Piosenek z saksofonem szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 05:53 brygada kryzys - ty i tylko ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowaty Re: Piosenek z saksofonem szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 20:42 był kiedys taki zespół Mech i oni uzywali saxafona (moze sie myle ale nawet w utworku "pilem z diablem bruderschaft) inny twor z lat 80 - Mr Zoob i np "moj jest ten kawalek podlogi" Odpowiedz Link Zgłoś