aric 03.07.03, 15:13 Chciałbym sobie z nim pogadac. Teguś jak smakował obiad?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 15:14 on to chyba wszystko robi z milosci. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 15:15 No właśnie tak mi się zdawało, on by chciał byc przygarniety, biedny chłopak. Może mu pomoże rozmowa z nami?? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 15:17 Mysle, ze nie, bo sie nie odzywa. Poza tym, byc moze to jest toksyczna milosc. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 15:18 Aha, toksyczna miłość to rzeczywiście niebezpieczna sprawa, tylko trzeba by sie zastanowic kto bardziej cierpi Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 18:24 aric napisał: > Aha, toksyczna miłość to rzeczywiście niebezpieczna sprawa, tylko trzeba by sie > > zastanowic kto bardziej cierpi No właśnie kto? Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 18:25 aric napisał: > No właśnie tak mi się zdawało, on by chciał byc przygarniety, biedny chłopak. > Może mu pomoże rozmowa z nami?? Zawsze chiałem chciałem należeć do TWA ale chyba wątki o jedzeniu mi zaszkodziły... Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 18:27 aric napisał: > Chciałbym sobie z nim pogadac. > Teguś jak smakował obiad?? Może kiedyś się pojawie na waszym czacie... Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Poczekam jeszcze trochę 03.07.03, 18:35 mesmeredia napisała: > pogadaj coś jeszcze teguś > Oj ty mała dziwkoMożesz już usunąć... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Nie no 03.07.03, 18:38 dlaczego, niech reszta zobaczy. Po co masz pisać jeśli tylko ja będę czytać, prawda? I. Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Nie no 03.07.03, 18:42 mesmeredia napisała: > dlaczego, niech reszta zobaczy. Po co masz pisać jeśli tylko ja będę czytać, > prawda? > I. Właśnie, tylko ty... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Poczekam jeszcze trochę 03.07.03, 18:41 tegoslaff napisał: > mesmeredia napisała: > > > pogadaj coś jeszcze teguś > > > > Oj ty mała dziwkoMożesz już usunąć... Nie. Wątek zostanie. Żeby każdy mógł zobaczyć że jesteś najbardziej żałosnym dupkiem, jaki kiedykolwiek się tu pojawił. Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Poczekam jeszcze trochę 03.07.03, 18:43 ilhan napisał: > > Nie. Wątek zostanie. Żeby każdy mógł zobaczyć że jesteś najbardziej żałosnym > dupkiem, jaki kiedykolwiek się tu pojawił. Oj, poczułem się urażony, ale nie ma się czemu dziwić w końcu jestem na FFoFFM... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Poczekam jeszcze trochę 03.07.03, 18:46 tegoslaff napisał: > Oj, poczułem się urażony, ale nie ma się czemu dziwić w końcu jestem na > FFoFFM... Teguś, nowy jesteś to masz prawo nie wiedzieć, to FoFFM I. Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Poczekam jeszcze trochę 03.07.03, 18:47 mesmeredia napisała: > tegoslaff napisał: > > > Oj, poczułem się urażony, ale nie ma się czemu dziwić w końcu jestem na > > FFoFFM... > > Teguś, nowy jesteś to masz prawo nie wiedzieć, to FoFFM > I. Jeśli nie wiesz co oznacza FFoFFM to trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Poczekam jeszcze trochę 03.07.03, 18:40 mesmeredia napisała: > pogadaj coś jeszcze teguś > I. Wow jesteś adminem!!! Pewnie jesteś z tego bardzo dumna... Jeśli usuwanie moich postów sprawia ci wielką przyjemność to bardzo ciesze sie,że jesteś dziwką... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Alez oczywiście, że dumna jestem 03.07.03, 18:42 A ty byś nie był?? Tobie sprawa przyjemność np. pisanie tutaj. Pisz dziecko, pisz... )) I. Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Alez oczywiście, że dumna jestem 03.07.03, 18:46 mesmeredia napisała: > A ty byś nie był?? Tobie sprawa przyjemność np. pisanie tutaj. Pisz dziecko, > pisz... )) > I. Przykro mi,że jest to jedyna rzecz z której możesz bc dumna... A wy co mi odpiszecie? Pewnie to, że ja nie moge być z niczego dumny... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Poczekam jeszcze trochę 03.07.03, 18:46 tegoslaff napisał: > Wow jesteś adminem!!! Pewnie jesteś z tego bardzo dumna... > Jeśli usuwanie moich postów sprawia ci wielką przyjemność to bardzo ciesze > sie,że jesteś dziwką... Jesteś jeszcze bardzo młody (sądząc z twoich postów masz góra 13 lat), więc spieszę cię poinformować, że "dziwka" nie jest synonimem (takie słowo o bardzo podobnym znaczeniu) wyrażenia "admin forum internetowego". Ale co to znaczy, to ci nie powiem, bo to nie moja rola - może taty spytaj? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Ilhan, spoko 03.07.03, 18:49 on mnie nie obraża, on tylko ma taki słownik. Bądź wyrozumiały. I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ilhan, spoko 03.07.03, 18:50 mesmeredia napisała: > on mnie nie obraża, on tylko ma taki słownik. Wiem, właśnie nas chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Ilhan, spoko 03.07.03, 18:51 ilhan napisał: > mesmeredia napisała: > > > on mnie nie obraża, on tylko ma taki słownik. > > Wiem, właśnie nas chwali. Ilhan , nie pierdol ... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia No widzisz?? 03.07.03, 18:52 Już się prawie zaaklimatyzowałeś. Zaraz grzecznie pójdziesz do swojej klatki, mamusia przykryje kocykiem, pasy zawiążemy aby nie za mocno. Będzie dobrze! :- ))) I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ilhan, spoko 03.07.03, 18:53 tegoslaff napisał: > ilhan napisał: > > > mesmeredia napisała: > > > > > on mnie nie obraża, on tylko ma taki słownik. > > > > Wiem, właśnie nas chwali. > > Ilhan , nie pierdol ... Dzięki. Jaka miła rozmowa, och Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Ilhan, spoko 03.07.03, 18:54 ilhan napisał: > tegoslaff napisał: > > > ilhan napisał: > > > > > mesmeredia napisała: > > > > > > > on mnie nie obraża, on tylko ma taki słownik. > > > > > > Wiem, właśnie nas chwali. > > > > Ilhan , nie pierdol ... > > Dzięki. > Jaka miła rozmowa, och Boże... Co ty kurwa nie powiesz... Patrz to pkt.7 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=6734318hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia ojojoj 03.07.03, 18:55 Nie udało się zamieścić linka... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=6734318 Juz lepiej )) I. Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: ojojoj 03.07.03, 18:57 mesmeredia napisała: > Nie udało się zamieścić linka... > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=6734318 > > Juz lepiej )) > I. Tobie też coś nie wyszło))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: O! 03.07.03, 19:00 mesmeredia napisała: > Czyli nie każdy jest doskonały. )) > I. Dziwne bo myślałem,że TWA jest nieomylne... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Wiesz 03.07.03, 19:02 Może czynność, którą brałeś za myślenie nią nie była?? Nic nie szkodzi, zdarza się najlepszym. Ale obawiam się, że teraz zostawimy Cię samego. Baw się grzecznie )) I. Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Ilhan, spoko 03.07.03, 18:56 > > > Co ty kurwa nie powiesz... > > Patrz to pkt.7 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=6734318hehehe ehehehehe coś mi się popierdoliło... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ilhan, spoko 03.07.03, 19:05 tegoslaff napisał: > Co ty kurwa nie powiesz... > > Patrz to pkt.7 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=6734318 No, otworzyłem. I jestem zawiedziony, bo myślałem że kto jak kto, ale Tegosław to poczucie humoru i odpowiedni dystans do świata to ma zajebiste! A tu taka lipa, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Ilhan, spoko 03.07.03, 19:08 ilhan napisał: > bo myślałem że kto jak kto, ale Tegosław > to poczucie humoru i odpowiedni dystans do świata to ma zajebiste! > A tu taka lipa, ech... I to pisze Ilhan - największy jajcarz na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ilhan, spoko 03.07.03, 19:13 tegoslaff napisał: > I to pisze Ilhan - największy jajcarz na forum... Jest mi bardzo miło, szczególnie że z tak zacnych ust padają te słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 18:56 Dajcie już spokój z tym trollem i idźcie na kolacje. Albo Fakty oglądnijcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 18:59 Cześć mieczysławie, co u ciebie słychać? Może wymyślisz jakiś ciekawy ranking? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 19:03 tegoslaff napisał: > Cześć mieczysławie, co u ciebie słychać? > Może wymyślisz jakiś ciekawy ranking? Tegosław - żeś się chyba Coala za dużo naczytał. Bo akurat rankingów wymyślonych przez Miecia to na forum widziałem może ze 2. Miecio - ja już po kolacji. Podobno nie wolno jeść zbyt późno, bo się grubnie od tego. Tak mi powiedziano. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 19:10 ilhan napisał: > Miecio - ja już po kolacji. Podobno nie wolno jeść zbyt późno, bo się grubnie > od tego. Tak mi powiedziano. Nie słuchaj złych ludzi- trzęsąca sie golonka na kolacje to miód w gębie Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 19:12 miecio4 napisał: > Nie słuchaj złych ludzi- trzęsąca sie golonka na kolacje to miód w gębie No widzisz Mieciu, a ja myślałem że oni mi życzliwi, tzn. ten człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 19:13 ilhan napisał: > No widzisz Mieciu, a ja myślałem że oni mi życzliwi, tzn. ten człowiek Ten człowiek tak Ci tylko gada a sam zajada sie na późną kolację salcesonem i słoniną. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zostawmy jeden z watków naszego upierdliwca 03.07.03, 19:14 miecio4 napisał: > ilhan napisał: > > > No widzisz Mieciu, a ja myślałem że oni mi życzliwi, tzn. ten człowiek > > Ten człowiek tak Ci tylko gada a sam zajada sie na późną kolację salcesonem > i słoniną. No co Ty!!! Poważnie? Skąd wiesz? Sprawdzę to, jak kiedyś będziemy razem jeść kolację... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Apel do Tegoslaffa!!! 03.07.03, 21:34 Przeczytalem ten watek i mam prosbe. Tegoslaffie NIE PODDAWAJ SIE!!! W koncu wygrasz. Kiedys bedziesz mogl w koncu powiedziec (parafrazujac nie co slowa pana Poniatoeskiego z bylej UW): "Dojebalem skurwysynom". I jeszcze jedno. Czy w zwiazku z tym apelem mozesz mnie zniszczyc tak zebym przez tydzien sie nie mogl pozbierac??? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Tegoslaff 04.07.03, 07:39 Teguś, jestem masochistą. Mam już dość ubierania się w skóry i ćwiczenia pejczem, bo to nudne. Czy mógłbyś mi tak dopierdolić, żebym się nakrył nogami i nie wstał? Bardzo Cię proszę. Takie popisy siły robią na mnie wrażenie, więc zmiażdż mnie ogromem swego intelektu, ja tutaj czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Tegoslaff 04.07.03, 09:47 Cos mi sie widzi kolego Vulture, ze Tegoslaff zrobi nam na zlosc i nie spelni naszych prosb (( Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Tegoslaff 04.07.03, 11:40 h8red vulture, widze że bardzo wam na tym zależy,więc skoro tak bardzo chcecie to proszę bardzo,tylko poczekajcie chwilke... Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: Tegoslaff 04.07.03, 11:50 Czekam już na super zabawne teksty vultura,że niby potrzebuje dużo czasu na wymyślenie jak was tu zmieszać z błotem... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia :-( 04.07.03, 11:51 tegoslaff napisał: > Czekam już na super zabawne teksty vultura,że niby potrzebuje dużo czasu na > wymyślenie jak was tu zmieszać z błotem... Czuję się dyskryminowana... I. Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: :-( 04.07.03, 11:56 mesmeredia napisała: > Czuję się dyskryminowana... > I. Nie ma się czemu dziwić, przecież jesteś kobietą... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: :-( 04.07.03, 11:58 tegoslaff napisał: > mesmeredia napisała: > > > Czuję się dyskryminowana... > > I. > > Nie ma się czemu dziwić, przecież jesteś kobietą... O matko, zrobię screena i prześlę koleżankom!!! Tegoslaff napisał, że jestem kobietą!!! Dziś jest mój szczęśliwy dzień, dziekuję pięknie, Teguś ))))) Życzę miłego dnia I. Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaff Re: :-( 04.07.03, 12:00 mesmeredia napisała: > tegoslaff napisał: > > > mesmeredia napisała: > > > > O matko, zrobię screena i prześlę koleżankom!!! Tegoslaff napisał, że jestem > kobietą!!! Dziś jest mój szczęśliwy dzień, dziekuję pięknie, Teguś ))))) > Życzę miłego dnia > I. Nie rób screena tylko się chłopie lecz... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Wiesz Teguś 04.07.03, 12:03 już Cię lubię bardzo ) Taki w ogóle, wie jak ująć czyjeś serce... No no no I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wiesz Teguś 04.07.03, 12:05 Ja też lubię Tegusia. Żeśmy sobie wczoraj na czacie gadali o muzyce chwilę i on nawet całkiem normalnie mówi, jak nie ma na oczach klapek "Pieprzyć TWA". Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia I znów 04.07.03, 12:07 za mnie się podszywał?? Czy już nie? To chyba znaczy, że mnie lubi Lubisz mnie Teguś?? I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: I znów 04.07.03, 12:10 mesmeredia napisała: > za mnie się podszywał?? Czy już nie? To chyba znaczy, że mnie lubi > Lubisz mnie Teguś?? Nic się nie podszywał, normalnie gadał, jak człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: :-( 04.07.03, 12:01 mesmeredia napisała: > tegoslaff napisał: > > > mesmeredia napisała: > > > > > Czuję się dyskryminowana... > > > I. > > > > Nie ma się czemu dziwić, przecież jesteś kobietą... > > O matko, zrobię screena i prześlę koleżankom!!! Tegoslaff napisał, że jestem > kobietą!!! Dziś jest mój szczęśliwy dzień, dziekuję pięknie, Teguś ))))) > Życzę miłego dnia Faktycznie bystrzacha. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Tegoslaff 04.07.03, 11:57 A dlaczego masz taką nieładna sygnaturkę. Czy ty nas aby nie obrażasz? Odpowiedz Link Zgłoś