ilhan 04.07.03, 22:55 ...była tu mowa o dyrektorze mojego liceum. www.se.com.pl/iso/Dzisiaj/Regiony/WwaNews/wwanews_4.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: Zaprzeczam jakoby... 04.07.03, 22:58 iluś ty po pijaku nie zaprzeczaj, dobrze ? )) widze żeś cały i zdrów mniemam że vulture też)) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zaprzeczam jakoby... 04.07.03, 23:03 aislinn napisała: > iluś ty po pijaku nie zaprzeczaj, dobrze ? Dyrektor nie jest pijakiem. Poza tym to nie jest mój dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Zaprzeczam jakoby... 04.07.03, 23:07 ha. nie mówię nie zaprzeczaj pijaka, tylko po pijaku, co w potocznej mowie oznacza : będąc pod wpływem alkoholu )) a jakiś dyrektor...hmm.. co za dyrektor.. wiem tyle, ze Twoja podstwówka była blisko mojego ogólniaka )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zaprzeczam jakoby... 04.07.03, 23:09 aislinn napisała: > ha. nie mówię nie zaprzeczaj pijaka, tylko po pijaku, co w potocznej mowie > oznacza : będąc pod wpływem alkoholu )) Ja wiem co to znaczy. Nawet lepiej niż wiem > a jakiś dyrektor...hmm.. co za dyrektor.. Figuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura... > wiem tyle, ze Twoja podstwówka była blisko mojego ogólniaka )) To to ja wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Zaprzeczam jakoby... 04.07.03, 23:11 figura to ja jestem bom się wygięła w chiński paragraf )))) aa tam ,módziez nie wie co to alkohol chyba ? miało być młodzież ,kurwa co sie dzieje z moimi palcami, zupełnie jak iluś w koszu z płytami.... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zaprzeczam jakoby... 04.07.03, 23:12 aislinn napisała: > miało być młodzież ,kurwa co sie dzieje z moimi palcami, zupełnie jak iluś w > koszu z płytami.... Albo z innymi... kasetami... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Zaprzeczam jakoby... 04.07.03, 23:15 )))))))))))))))))))))))) rety chyba mi się gęba rozdarłą z radości Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Zaprzeczam jakoby... 04.07.03, 23:16 ...tym uczniem, o którym jest mowa jestem ja. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zaprzeczam jakoby... 04.07.03, 23:29 homohedonistus napisał: > ...tym uczniem, o którym jest mowa jestem ja. Nie zaprzeczaj. I tak wiemy że to nie Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Zaprzeczam jakoby... 04.07.03, 23:35 Zaraz, XXII LO im. Jose Marti? o, przepraszam, źle spojrzałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zaprzeczam jakoby... 04.07.03, 23:43 homohedonistus napisał: > Zaraz, XXII LO im. Jose Marti? o, przepraszam, źle spojrzałem. Tak, własnie to, przy ulicy Staffffffffffffffffffffffffffffffffffa... Nic nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Po pijaku :) 05.07.03, 00:17 Chciałabym usłyszeć coś więcej na temat Ilusia po pijaku. Aislinn! Mów! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Po pijaku :) 05.07.03, 00:20 madee1 napisała: > Chciałabym usłyszeć coś więcej na temat Ilusia po pijaku. Aislinn! Mów! Zaprzeczam jakoby... ...Aislinn wiedziała coś na temat Ilusia po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Po pijaku :) 05.07.03, 00:22 ilhan napisał: > Zaprzeczam jakoby... > > ...Aislinn wiedziała coś na temat Ilusia po pijaku. Ale ja i tak se z nią pogadam Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Po pijaku :) 05.07.03, 00:28 madee1 napisała: > Ale ja i tak se z nią pogadam A ja bym wolał żebyś ze mną pogadała. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Po pijaku :) 05.07.03, 21:28 hehe, Madi, ja niewiele pamiętam, jako że byłam po większym pijaku niż Ilhan) Ale spoko, pogadamy, pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Panie Waldku, Pan się nie boi... 08.07.03, 19:24 www1.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1563265.html Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 odnoszę ilhan wrażenie, że 08.07.03, 19:31 ty coś tego gościa nie lubisz :-] Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odnoszę ilhan wrażenie, że 08.07.03, 19:35 janek0 napisał: > ty coś tego gościa nie lubisz :-] Nie no, coś Ty, Janek... Uwielbiałem go (szczególnie matura ustna - pozdrowienia raz jeszcze, panie dyrektorze). I w ogóle skąd im przyszło do głowy że ten koleś może mieć nieczyste ręce? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: odnoszę ilhan wrażenie, że 08.07.03, 19:48 ilhan napisał: > I w ogóle skąd im przyszło do > głowy że ten koleś może mieć nieczyste ręce? ja myślę, że te oskarżenia są po prostu bezpodstawne :-] Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odnoszę ilhan wrażenie, że 08.07.03, 19:56 janek0 napisał: > ilhan napisał: > > > I w ogóle skąd im przyszło do > > głowy że ten koleś może mieć nieczyste ręce? > ja myślę, że te oskarżenia są po prostu bezpodstawne :-] Ja też, tym bardziej że u nas w szkole nikt nigdy o cokolwiek Pana Dyrektora nie podejrzewał. Człowiek kryształ to był. To na pewno jakiś spisek TWA. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Ciąg dalszy zaprzeczania 05.07.03, 14:55 www1.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1560184.html Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Zaprzeczam jakoby... 08.07.03, 20:38 Ilus to Ty do slawnej szkoly chodziles...no no no.... Odpowiedz Link Zgłoś