miecio4 06.07.03, 15:55 Nie wiem jak Wy ale ja naogladałem sie dzis tańczących salse w telewizorze i poruszam sie cały czas w rytm salsy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: Tańczę salsę 06.07.03, 16:18 No i tak na miłych pogaduszkach minęła niedziela- można wstawać z łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Tańczę salsę 06.07.03, 16:21 Hmm, w świetle tego postu tym bardziej bym chciała to zobaczyć.. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Tańczę salsę 06.07.03, 16:28 aislinn napisała: > Hmm, w świetle tego postu tym bardziej bym chciała to zobaczyć.. ))) Oj bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Tańczę salsę 06.07.03, 16:58 W świetle powyższych postów chyba sobie włączę dla bezpieczeństwa coś mało tanecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Tańczę salsę 06.07.03, 21:11 Oj Mieciu, ja tylko chciałam byś tę salsę tńczył w lepszym humorze )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Tańczę salsę 07.07.03, 00:41 W końcu dzisiaj słuchałem Black Sabbath, podobnie jak moja jedyna koleżanka Nikka, a także Deep Purple, Megadeth i New Model Army. I do niczego nie tańczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 Re: Idę spać zaraz 07.07.03, 00:47 vulture napisał: > W końcu dzisiaj słuchałem Black Sabbath, podobnie jak moja jedyna koleżanka > Nikka, a także Deep Purple, Megadeth i New Model Army. I do niczego nie > tańczyłem. A ja dziś Deep Purple oglądałem. Mam zajebisty koncert w formacie avi(czarno- biały) - z trasy Machine Head z 1972... Naprawdę kopara opada co tam się dzieje.. No i w końcu udało mi się dorwać legendarny koncert z orkiestrą symfoniczną - też w avi. Rewelacja... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ja też 07.07.03, 00:59 argus1 napisał: > A ja dziś Deep Purple oglądałem. Mam zajebisty koncert w formacie avi(czarno- > biały) - z trasy Machine Head z 1972... Naprawdę kopara opada co tam się > dzieje.. > No i w końcu udało mi się dorwać legendarny koncert z orkiestrą symfoniczną - > też w avi. Rewelacja... Wiem, wiem, mam oba na wideo - fajna sprawa. Polecam też "California jam" z wariatem rozwalającym gitarę... tfu, ale my tu o muzyce piszemy!!! Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 Re: ja też 07.07.03, 01:07 Mam też "Came hell or high water" - ale to jest już mniej ciekawe... Nie te lata po prostu, nie ta forma no i przykre gdy pan wokalista nie może dac sobie zupełnie rady z "Child in time"... To nie o muzyce przecież - to o Video i innych takich- tyle, że z dźwiękiem Pa,pa. Odpowiedz Link Zgłoś