Dodaj do ulubionych

Tańczę salsę

06.07.03, 15:55
Nie wiem jak Wy ale ja naogladałem sie dzis tańczących salse w telewizorze i
poruszam sie cały czas w rytm salsy.
Obserwuj wątek
    • pizmak31 Re: Tańczę salsę 06.07.03, 16:14
      Chcialabym to zobaczyc.
      • miecio4 Re: Tańczę salsę 06.07.03, 16:18
        No i tak na miłych pogaduszkach minęła niedziela- można wstawać z łóżka.
        • aislinn Re: Tańczę salsę 06.07.03, 16:21
          Hmm, w świetle tego postu tym bardziej bym chciała to zobaczyć.. smile)))
          • miecio4 Re: Tańczę salsę 06.07.03, 16:28
            aislinn napisała:

> Hmm, w świetle tego postu tym bardziej bym chciała to zobaczyć.. smile)))

Oj bez jajsmile
            • vulture Re: Tańczę salsę 06.07.03, 16:58
              W świetle powyższych postów chyba sobie włączę dla bezpieczeństwa coś mało
              tanecznego.
            • aislinn Re: Tańczę salsę 06.07.03, 21:11
              Oj Mieciu, ja tylko chciałam byś tę salsę tńczył w lepszym humorze smile))
    • vulture Re: Tańczę salsę 07.07.03, 00:41
      W końcu dzisiaj słuchałem Black Sabbath, podobnie jak moja jedyna koleżanka
      Nikka, a także Deep Purple, Megadeth i New Model Army. I do niczego nie
      tańczyłem.
      • argus1 Re: Idę spać zaraz 07.07.03, 00:47
        vulture napisał:

> W końcu dzisiaj słuchałem Black Sabbath, podobnie jak moja jedyna koleżanka
        > Nikka, a także Deep Purple, Megadeth i New Model Army. I do niczego nie
        > tańczyłem.

A ja dziś Deep Purple oglądałem. Mam zajebisty koncert w formacie avi(czarno-
        biały) - z trasy Machine Head z 1972... Naprawdę kopara opada co tam się
        dzieje..
        No i w końcu udało mi się dorwać legendarny koncert z orkiestrą symfoniczną -
        też w avi. Rewelacja...
        • vulture ja też 07.07.03, 00:59
          argus1 napisał:

> A ja dziś Deep Purple oglądałem. Mam zajebisty koncert w formacie avi(czarno-
          > biały) - z trasy Machine Head z 1972... Naprawdę kopara opada co tam się
          > dzieje..
          > No i w końcu udało mi się dorwać legendarny koncert z orkiestrą symfoniczną -
          > też w avi. Rewelacja...

Wiem, wiem, mam oba na wideo - fajna sprawa. Polecam też "California jam" z
          wariatem rozwalającym gitarę... tfu, ale my tu o muzyce piszemy!!! Dobranoc.
          • argus1 Re: ja też 07.07.03, 01:07
            Mam też "Came hell or high water" - ale to jest już mniej ciekawe... Nie te
            lata po prostu, nie ta forma no i przykre gdy pan wokalista nie może dac sobie
            zupełnie rady z "Child in time"...
            To nie o muzyce przecież - to o Video i innych takich- tyle, że z dźwiękiem smile
            Pa,pa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka