Dodaj do ulubionych

Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!!

08.07.03, 18:03
To chcialam sie pochwalic, ze w koszu w Kerfurze przy Dworcu Zachdnim w
stolicy, za 4.99 PLN nabylam: Sic, Hey, Chemical Brothers, Come With Us oraz
skladanke Teen Spirit, Extreme z takimi mocnymi kawalkami. Kosze rulez,
powtarzam i pozdrawiam jeszcze raz tych, co w koszach grzebia.
Obserwuj wątek
    • madee1 Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 08.07.03, 18:11
      Ja w ramach akcji Kiermasz przed Empikiem w centrum nabyłam dwie płyty
      Cast 'Magic Hour' i 'Beetroot'. Ilhan widział.
      • mesmeredia Madee 08.07.03, 18:16
        wiesz, że masz zwrócić szczególną uwagę na Beetroot i powiedzieć mi co to za
        kawałek co za mną chodz?? Bo cierpię na jego brak i w radiu nie powiedziano jak
        się nazywa...
        I.
        • madee1 Mes 08.07.03, 18:20
          Już zaraz będę zwracać, wdzierać się w Twój umysł i wkrótce Ci powiem tytuł smile
          A to nie 'Desert Drought'?
          • mesmeredia Hm 08.07.03, 18:23
            Wiem, że to długawe było. Desert... mi się ściągneło ale występuje teraz u mnie
            brak głośników podpiętych do kompa i mogę ewentualnie popatrzeć jak mijają
            sekundy, ale to nie pozwala mi absolutnie niczego skojarzyć, ech...
            I.
      • ilhan Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 08.07.03, 18:56
        madee1 napisała:

> Ja w ramach akcji Kiermasz przed Empikiem w centrum nabyłam dwie płyty
        > Cast 'Magic Hour' i 'Beetroot'. Ilhan widział.

Widział. Faktycznie. A Charlatansi nie schodzą.
    • ilhan Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 08.07.03, 18:55
      pizmak31 napisała:

> To chcialam sie pochwalic, ze w koszu w Kerfurze przy Dworcu Zachdnim w
      > stolicy, za 4.99 PLN nabylam: Sic, Hey, Chemical Brothers, Come With Us oraz
      > skladanke Teen Spirit, Extreme z takimi mocnymi kawalkami. Kosze rulez,
      > powtarzam i pozdrawiam jeszcze raz tych, co w koszach grzebia.

To ja również pozdrawiam i powiem że Kerfur w ogóle zrobił jakieś dziwne coś,
      bo u siebie znalazłem m.in. kasetę New Order "Get Ready" za 4,99 oraz pół
      dyskografii Depeche Mode po 7,99. W szoku byłem.
    • Gość: Henio Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 20:17
      Drogo tam u was w Warszawie. W sosnowieckim Auchan przecenione kasety można
      kupić za 1 (słownie: JEDEN) złoty i nawet nie trzeba grzebać w koszach, tylko
      są wystawione na regałach razem z kasetami za około 20 zł.

I dodam, że nie są to kasety z cyklu "Moja i twoja żenada", albo "Kapela Koła
      Gospodyń Wiejskich w Parzymiechach Śpiewa Największe Hity Whitney Houston i
      Beaty Kozidrak".

Sam sobie kupiłem "Forever Delayed" Manic Street Preachers, "Reveal" R.E.M. i
      Greatest Hits Cranberries.
      • ilhan Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 08.07.03, 20:28
        Gość portalu: Henio napisał(a):

> Sam sobie kupiłem "Forever Delayed" Manic Street Preachers, "Reveal" R.E.M. i
        > Greatest Hits Cranberries.

Łoooooo... Heniu , zazdroszczę...
    • aislinn Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 08.07.03, 21:48
      To ja chyba muszę się wybrać do kerfura. Byłam w geancie i tylko sobie
      paznokcie połamałam, ręce pobrudziłam i tyle. nic. nic. Nawet grama czegoś
      wykraczającego poziomem ponad muzykę biesiadną i umpa umpa najgorszego rzutu.
      sad(((
      • stiria Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 09:04
        a ja w Geancie kupiłam płytę Page i Plant "Walking into clarksdale" za 10 zl:>
        • vulture Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 17:18
          stiria napisała:

> a ja w Geancie kupiłam płytę Page i Plant "Walking into clarksdale" za 10 zl

Ja to kupiłem za 4 złote kiedyś na kasecie. Z czego - po wysłuchaniu -
          stwierdziłem, że warto było 3.99 wydać na pudełko smile
    • agentcooper Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 09:08
      pizmak31 napisała:

> To chcialam sie pochwalic, ze w koszu w Kerfurze przy Dworcu Zachdnim w
      > stolicy, za 4.99 PLN nabylam: Sic, Hey, Chemical Brothers

hmmmmm. jakos mi chemicznie braciszkowie niem pasuja do Ciebie....no ale moze
      sie myle....
      • pizmak31 Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 10:02
        Ale ze co? Ze za delikatna jestem na chemikalnych? Zreszta ja tez jeszcze nie
        wiem czy do mnie pasuja...
        • ilhan Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 10:07
          pizmak31 napisała:

> Ale ze co? Ze za delikatna jestem na chemikalnych? Zreszta ja tez jeszcze nie
          > wiem czy do mnie pasuja...

Piżmaku: pasują czy nie pasują - "The Test" Cię porwie, gwarantuję. Zresztą,
          tam Rychu Ashcroft (ten od potrącania...wink) śpiewa, więc tym bardziej.
          • pizmak31 Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 10:13
            Jak tak Ilus mowisz to na pewno tak bedzie. A Rychu to wiem, ze ten od
            potracenia, troche sie znam na tej mlodziezowej muzyce. smile))))))))))))
            -
            I'll always take the roundabout way
            Waiting on the rain
            For I was born with a habit, from a sign
            The habit of a windswept thumb
            And the sign of the rain
            It's started raining
            • ilhan Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 10:19
              pizmak31 napisała:

> Jak tak Ilus mowisz to na pewno tak bedzie. A Rychu to wiem, ze ten od
              > potracenia, troche sie znam na tej mlodziezowej muzyce. smile))))))))))))

Rycha z zespołem mimo wszystko zdecydowanie bardziej bym polecał. Tam to
              dopiero chłopaki wymiatają. Wiem bo słucham właśnie. Taki hahdhok że szok.
              • pizmak31 Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 10:21
                I Rycha tez se poslucham. A The Test faktycznie calkiem calkiem.
                • ilhan Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 10:28
                  pizmak31 napisała:

> I Rycha tez se poslucham. A The Test faktycznie calkiem calkiem.

A bo to z naszego Czesia zerżnięte.
                  • pizmak31 Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 10:31
                    Z T E G O Czesia????????????
                    • ilhan Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 10:33
                      Mhm... Normalnie wzięli i z naszego Czesia wzięli...
                      • pizmak31 Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 10:35
                        Nawet jak wzieli i wzieli to niezle im to wziecie wyszlo.
                        • ilhan Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 10:38
                          pizmak31 napisała:

> Nawet jak wzieli i wzieli to niezle im to wziecie wyszlo.

Umią brać, znaczy się, buce jedne.
                          • pizmak31 Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 10:39
                            Umią umią, te bóce.
                            • Gość: Lapusz Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! IP: *.crowley.pl 09.07.03, 11:01
                              Ja swego czasu w Toruniu z dużego kosza DenceTrans Hits itp. wygrzebałem
                              Pudelsów Narodziny Zbigniewa w atrakcyjnej cenie niezwykle.
    • kwiat_paproci Re: Kosz z kasetami. Ilhan pozdrowienia!!!! 09.07.03, 16:35
      odnoszę wrażenie,że to wszystko piszecie żeby mnie wkurzyć,ewentualnie
      kompletnie dobićsadCo mam zrobić jak najbliższy Kerfur jest oddalony ode mnie
      o jakieś 400 km???Dodam tylko,że w Empiku w moim mieście można dostać tylko
      płyty z "gorącej dwudziechy"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka