piano_forte 13.09.07, 16:22 Pomarzyć dobra rzecz, pofolgujmy więc fantazji, kogo chcielibyście zobaczyć w Polsce z występem? Taka "lista życzeń bez ograniczeń". Żeby nie marnować czasu, od razu wpiszę Netrebko i Villazona, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampuka Re: Operowy list do Św. Mikołaja ;) 04.10.07, 23:24 A zmarli mogą być? No to Florence Jenkins Foster!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: Operowy list do Św. Mikołaja ;) 07.10.07, 11:12 nie bedzie to fizyczna obecnosc ale wirtualna, zawsze cos jesli mozesz ogladac ZDF to w swieta dadza Cyganerie z ta para Odpowiedz Link Zgłoś
anna_diva Re: Operowy list do Św. Mikołaja ;) 17.10.07, 14:27 Netrebko jak najbardziej, Dessay i ma ukochaną Sumi Yo :] www.profeo.pl/group/Opera/ Odpowiedz Link Zgłoś
kalia_t Re: Operowy list do Św. Mikołaja ;) 26.10.07, 18:04 U mnie też absolutnie nierealne - usłyszeć live Zinkę Milanov w "Mocy przeznaczenia" i "Aidzie". Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: Operowy list do Św. Mikołaja ;) 11.11.07, 11:26 czekając na św. Mikolaja możesz 14 - 17 - 20 listopada, przeżyć na scenie w Berlinie u boku supergwiazdy .... Piotra Beczale, jesli dostaniesz jeszcze bilet na ebay Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: Operowy list do Św. Mikołaja ;) 18.11.07, 20:15 czytałem, że w Berlinie 14 i 17 listopada, P. Beczała wypadł całkiem zadawalająco u boku niejakiej Netrebko widział ktoś to wydanie La Traviaty ? Odpowiedz Link Zgłoś
andalu77 Re: Operowy list do Św. Mikołaja ;) 16.12.07, 19:59 Ja widzialem LA TRAVIATA (DVD) z Beczała ... SUPER! "Eccezionale" - mowimy po włosku!! teraz jest nowe forum dyskusyjne - beczala.forumattivo.com - Jest nowe wiec nie ma dużo komentarzy, ale bedą... Pomóż mi rozpowszechnić to forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: Piotr Beczala 31.01.08, 10:35 tu jest kilka cieplyw slow o Piotrze, w zwiazku z berlinska La Traviata Sie hat im Zwiegesang der Liebe Piotr Beczala an ihrer Seite, die tenorale Köstlichkeit. Der Mann ist von Anfang an sympathisch. Er weiß sich auf kraftvoll singende Weise einzuschmeicheln. So wünscht sich die Oper ihre Tenöre. Selten aber nur wird sie derart ansehnlich und gleichzeitig hörfreudig bedient. Auch ohne Netrebkos dienstfreudiger Begleiter zu sein, steht Beczala tenoral seinen Mann. Jubel, dicht an dicht, auch für ihn. spoznione ale chyba mile dla polskiego ucha Odpowiedz Link Zgłoś