Dodaj do ulubionych

Pytanie - co widziała Beata Kozidrak...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.03, 10:28
jak była w usa ?
odpowiedź : Beata widziała Ganzes Rołzes. I nawet lubi ten ganzes rołzes.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomjk Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: 195.205.180.* 17.07.03, 12:19
      a co słyszała w Niemczech?

zapewne skorpiąs, sądząc po ostatnich aranżach bajmu.

Poza tym beata to fajna dziewczyna i już.
    • Gość: Radek Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 12:34
      Pytanie - o co chodzi autorowi wątku? Czyżby oglądał jakiś program z P.
      Kozidrak? Skoro jej nie lubisz to po co oglądasz?
      • Gość: Mlekota Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 09:38
        Eee, pośmiać się nie można? Moja żona kiedyś próbowała studiować niemiecki i pod wpływem swojego zainteresowania tym językiem była przekonana, że wiadomy zespół nazywa się Ganzen Roses (czyt. gancen rozes), cokolwiek by to nie miało znaczyć.
    • vulture Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... 17.07.03, 12:48
      Właśnie, ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego wszyscy się naśmiewają z Beaty.
      • evan_scent Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... 17.07.03, 13:08
        Dlaczego wszyscy? Ja np. nie.Owszem , mogłaby śpiewać rocka a nie pop-lukrowe
        hiciki.I marnuje się w Polsce - tu trzeba tak śpiewać żeby mieć jakąś
        popularność.
        Miała szanse na Zachodzie - płyt "Choń mnie" i "Nagie skały" słuchał manager
        Gunsów (tego pewnie dowiedział się autor wątku i stąd ta ironia)i był plan
        zrobienia z Beaty gwiazdy pudel - metalu USA (zresztą z pudlem na głowie Beata
        występowała kilka lat). Ale jak każdy plan ekspansji polskiego wykonawcy - nie
        wypalił.
      • Gość: maribon Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: *.bj.uj.edu.pl 21.07.03, 19:18
        bo to opasła kretynka królowa kiczu
    • Gość: Hollow Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.03, 16:58
      Tak, widziałem kawałek programu z Beatą, z cyklu "10 wspaniałych" na mtv
      classic. Bardzo ją lubię, dlatego oglądałem i dlatego od dzisiaj będę mówił
      ganzes rołzes. A i jeszcze mówiła, że byłaby lepsza od Madonny, tylko z
      chujowymi ludźmi współpracuje. I wogóle teraz nikt nie gra takiego ostrego
      rocka jak wspomniani ganzes rołzes. Fantastyczna wokalistka i inteligentna
      kobieta. Chyba zostanę jej idolem.
      • oko_jeza Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... 17.07.03, 19:06
        Beata...może widziała orła cień?
      • Gość: Michał Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 23:01
        A owszem , widziałem ten program.Wcale nie powiedziała, ze z ch........ ludźmi
        pracuje, tylko że jakby miała tak dobrych producentów i realizatorów jakich ma
        do dyspozycji Madonna, to mogłaby ciekawsze rzeczy stworzyć niż tu, w biednych
        polskich warunkach. I słusznie , Madonna jest przecież mała (155 wzrost), ma
        marny głos (retuszowany komputerowo) i średnią urodę. Beata wokalnie bije ją na
        łeb na szyję.Co do Gunsów - to powiedziała że brakuje teraz takiego klasycznego
        MĘSKIEGO rocka. Chodziło jej o starego, dobrego hard rocka z lat 80 i nie ma w
        tym nic dziwnego - też chetniej słucham tamtych zespołów niż współczesnych
        numetalowych popłuczyn po tamtej muzyce.I ciesz się że pokazuje jako jeden
        zulubionych zespół Gunsów - klasyki fajnego hard rocka.To znaczy ze jeszcze
        płynie w niej rockowa krew.
    • mallina Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... 17.07.03, 23:56
      mysle Hollow ze wiekszosc ludzi nie zalapala o co Ci chodzilo z Gunsamismile)))
      ale co tam..

Michal napisal ze Madonna ma 155cm wzrostu i marny glos itp (dalej cytowac nie
      bede)
      nigdy wczesniej nie sadzilam ze wzrost ma cos wspolnego z talentem do
      spiewania..
      • xamel Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... 18.07.03, 08:55
        mallina to nie jedyne fajne rzeczy ktore on napisal :

Gość portalu: Michał napisał(a):

> [...]Beata wokalnie bije ją na łeb na szyję.[...]

piekne !!!
        powiesze to sobie nad lozkiem i naucze na pamiec
        zastanawiam sie czy na koncu cytatu nie dodac "i vice versa"

ROTFL
    • Gość: pipi Re: Pytanie - co widziała morła? IP: 1.0.4.* 18.07.03, 08:49