Gość: Hollow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.03, 10:28 jak była w usa ? odpowiedź : Beata widziała Ganzes Rołzes. I nawet lubi ten ganzes rołzes. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomjk Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: 195.205.180.* 17.07.03, 12:19 a co słyszała w Niemczech? zapewne skorpiąs, sądząc po ostatnich aranżach bajmu. Poza tym beata to fajna dziewczyna i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 12:34 Pytanie - o co chodzi autorowi wątku? Czyżby oglądał jakiś program z P. Kozidrak? Skoro jej nie lubisz to po co oglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlekota Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 09:38 Eee, pośmiać się nie można? Moja żona kiedyś próbowała studiować niemiecki i pod wpływem swojego zainteresowania tym językiem była przekonana, że wiadomy zespół nazywa się Ganzen Roses (czyt. gancen rozes), cokolwiek by to nie miało znaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... 17.07.03, 12:48 Właśnie, ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego wszyscy się naśmiewają z Beaty. Odpowiedz Link Zgłoś
evan_scent Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... 17.07.03, 13:08 Dlaczego wszyscy? Ja np. nie.Owszem , mogłaby śpiewać rocka a nie pop-lukrowe hiciki.I marnuje się w Polsce - tu trzeba tak śpiewać żeby mieć jakąś popularność. Miała szanse na Zachodzie - płyt "Choń mnie" i "Nagie skały" słuchał manager Gunsów (tego pewnie dowiedział się autor wątku i stąd ta ironia)i był plan zrobienia z Beaty gwiazdy pudel - metalu USA (zresztą z pudlem na głowie Beata występowała kilka lat). Ale jak każdy plan ekspansji polskiego wykonawcy - nie wypalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maribon Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: *.bj.uj.edu.pl 21.07.03, 19:18 bo to opasła kretynka królowa kiczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.03, 16:58 Tak, widziałem kawałek programu z Beatą, z cyklu "10 wspaniałych" na mtv classic. Bardzo ją lubię, dlatego oglądałem i dlatego od dzisiaj będę mówił ganzes rołzes. A i jeszcze mówiła, że byłaby lepsza od Madonny, tylko z chujowymi ludźmi współpracuje. I wogóle teraz nikt nie gra takiego ostrego rocka jak wspomniani ganzes rołzes. Fantastyczna wokalistka i inteligentna kobieta. Chyba zostanę jej idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... 17.07.03, 19:06 Beata...może widziała orła cień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 23:01 A owszem , widziałem ten program.Wcale nie powiedziała, ze z ch........ ludźmi pracuje, tylko że jakby miała tak dobrych producentów i realizatorów jakich ma do dyspozycji Madonna, to mogłaby ciekawsze rzeczy stworzyć niż tu, w biednych polskich warunkach. I słusznie , Madonna jest przecież mała (155 wzrost), ma marny głos (retuszowany komputerowo) i średnią urodę. Beata wokalnie bije ją na łeb na szyję.Co do Gunsów - to powiedziała że brakuje teraz takiego klasycznego MĘSKIEGO rocka. Chodziło jej o starego, dobrego hard rocka z lat 80 i nie ma w tym nic dziwnego - też chetniej słucham tamtych zespołów niż współczesnych numetalowych popłuczyn po tamtej muzyce.I ciesz się że pokazuje jako jeden zulubionych zespół Gunsów - klasyki fajnego hard rocka.To znaczy ze jeszcze płynie w niej rockowa krew. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... 17.07.03, 23:56 mysle Hollow ze wiekszosc ludzi nie zalapala o co Ci chodzilo z Gunsami))) ale co tam.. Michal napisal ze Madonna ma 155cm wzrostu i marny glos itp (dalej cytowac nie bede) nigdy wczesniej nie sadzilam ze wzrost ma cos wspolnego z talentem do spiewania.. Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Pytanie - co widziała Beata Kozidrak... 18.07.03, 08:55 mallina to nie jedyne fajne rzeczy ktore on napisal : Gość portalu: Michał napisał(a): > [...]Beata wokalnie bije ją na łeb na szyję.[...] piekne !!! powiesze to sobie nad lozkiem i naucze na pamiec zastanawiam sie czy na koncu cytatu nie dodac "i vice versa" ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Pytanie - co widziała morła? IP: 1.0.4.* 18.07.03, 08:49 cień! widziała morła cień Odpowiedz Link Zgłoś