cactus 17.12.01, 10:23 Niestety nie dane było mi wysłuchać wczorajszego koncertu i wywiadu, dlatego tych którym się udało, proszę o recenzję. Czy wiadomo kiedy mozna spodziewać się jakiejś powtórki ? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ethi Re: Tori Amos w Trójce 17.12.01, 14:43 koncert był ***, ale niestety wywiadu też nie mogłam słuchać. pan piotr kaczkowski słusznie powtarzał, że to było naprawdę "magic". szczęśliwcy, którzy byli na tym koncercie. tori + fortepian- wiadomo, ale takiego setu dobrej muzyki dawno nie słyszałam )) wywiad może będzie powtarzany, ale we fragmentach Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: Tori Amos w Trójce 18.12.01, 13:44 A mnie sie udalo posluchac...wywiadu.Trwal prawie godzine i Tori opowiadala duzo o swoiscie pojmowanej metafizyce.Wspominala o relacjach damsko meskich (dosc pogmatwane wiec niestety,ale nie odtworze),o muzyce,ktora jest naszym pierwszym jezykiem(powiedziala,ze"Muzyka gra nas").Zaspiewala tez kolysanke,ktora nuci Swemu dziecku. Nie sadze(biorac pod uwage czas trwania)aby wywiad byl w najblizszym czasie powtorzony.Ale jest sposob(jak tak praktykuje).Czesto wpadam bezposrednio do "Trojki",aby na miejscu odsluchac przegapionej audycji.Ale to trzeba zrobic w ciagu 3 tygodni,gdyz pozniej audycje sa kasowane. Poza tym proponuje poszukac kogos,kto nagral sobie ten wywiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faith Re: Tori Amos w Trójce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 11:36 a ja... byłam tam w środku... w niedzielę... i brak mi słów. ::: zapraszam na www.forumtori.prv.pl ::: Odpowiedz Link Zgłoś
gepe Re: Tori Amos w Trójce 04.01.02, 11:36 cactus, zajrzyj: www.radio.com.pl/trojka/audycje/minimax/wywiady.asp Pozdrawiam - gepe Odpowiedz Link Zgłoś