Gość: macio IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.56.* 27.07.03, 23:50 no coz, Jagger to Jagger, jest the best, to nasza mlodosc. Sto lat Mick. Tyle, nic wiecej, co mozna wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: Mick Jagger obchodził w Pradze 60. urodziny IP: *.desy.de 28.07.03, 01:42 A ja tam sie tego faceta boje. Wyglada jakos dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gula Re: Mick Jagger obchodził w Pradze 60. urodziny IP: *.qc.sympatico.ca 28.07.03, 02:52 niech sie nikt o nic nie obawia Mietek Fogg byl od niego o wiele starszy szczal isral pod siebie kijami go podpierali a on qrwa spiewal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerek Re: Mick Jagger obchodził w Pradze 60. urodziny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 12:33 Gość portalu: gula napisał(a): > niech sie nikt o nic nie obawia Mietek Fogg byl od niego o wiele > starszy szczal isral pod siebie kijami go podpierali a on qrwa > spiewal ! Gula, szacunku dla Fogga! Pan Mieczysław grał muzę z innej epoki, ale miał klasę i kulturę. Na ulicy odkłaniał się każdemu. Nawet zimą ściągał kapelusz przed nieznajomymi, a kochali go prawie wszyscy. Zero zadęcia. Mieczysław Fogg forever. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harom A czy Polske ktos wybierze.... IP: 202.4.31.* 28.07.03, 02:56 ... na miejsce takiej miedzynarodowej imprezy ? Zyje nas 40 mln co stanowi 50% ludnosci krajow wchodzacych do UE a mamy taki kiepski wizerunek w swiecie, ze szkoda mowic. Czesi wysmienicie zaadbali o swoj image. Budowali go skrupulatnie od 1990 roku i to zaczyna przynoscic efekty. Tu w Au skad stukam, jak powiem komus, ze jestem z Europy Srodkowej to pierwsze pytanie pada czy z Czech. Szkoda, ze Polska nie jest tak dobrze rozpoznawalna i pozytywnie kojarzona w swiecie jak Czechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gula Re: A czy Polske ktos wybierze.... IP: *.qc.sympatico.ca 28.07.03, 03:42 Oczywiscie,ze wybierze oto kandydaturyaddam Hussein,Muamar Kadafi,a jak ma na imie that son of bith Putin?Eh ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: A czy Polske ktos wybierze.... IP: *.dop.krakow.pl 28.07.03, 08:41 Gość portalu: harom napisał(a): "Szkoda, ze Polska nie jest tak dobrze rozpoznawalna i pozytywnie kojarzona w swiecie jak Czechy." Czesi mieli taniej i łatwiej wybranego Prezydenta, Który zrobił połowę sukcesu całego narodu. Drugą połowę zrobił Lud pracujący czeskich miast i wsi, tradycyjnie solidniejszy od naszego. Różnica między czeskim a naszymi prezydentami jest taka jak między skodą superb a polonezem . A wszycy, niestety, też jesteśmy kiepscy, Boże jak to boli. A Mick Jagger oczywiście prawie tak dobry jak Havel ( dożyć 60 i zostawić po sobie tak wyglądające ciało, poza japą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: versus Re: A czy Polske ktos wybierze.... IP: proxy / 172.17.19.* 28.07.03, 08:58 ...ha,ha,ha! Warszawa stolica srodkowej Europy. I co jeszcze...Taka Praga czy Budapeszt zdystansowaly ja tak, ze na dogonienie nie ma szansy. Jak porownac muzyczne wydarzenia w tamtych miastach z wydarzeniami w PL to az sie plakac chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock&Roll Bylem wczoraj na koncercie w Pradze!!!! IP: 217.11.243.* 28.07.03, 10:16 Bylo zajeb.... Dodatkowej atrakcji dodala burza z piorunami - 15- 20 min lal niesamowity deszcz. Ale koncert byl fenomenalny. Cos nieprawdopodobnego. Wszyscy bawilismy sie znakomicie. Szkoda, ze w Polsce nie mogliscie tez tego doswiadczyc. Rolling Stones rules!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madża Stonesi są świetni!!! IP: *.adm.uni.wroc.pl 29.07.03, 10:45 To prawda koncert w Pradze był wspaniały. Fantastyczna kondycja tych bądź co bądź niemłodych już Panów jest zadziawiająca, stare kawałki brzmiały wybornie, ale najwiekszą frajdę sprawił Keith Richards swoim "Happy". To mój trzeci koncert Stonesów i zawsze czekałam na ten utwór. A teraz czekam na następny koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikos Re: Stonesi są świetni!!! IP: 217.96.69.* 29.07.03, 11:42 Mój też trzeci raz! Zgadzam się , było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozenek Re: Stonesi są świetni!!! IP: *.ey.com.pl / 10.106.87.* 29.07.03, 14:33 też trzeci raz. bylo cudnie. jeszcze dzisiaj nie wróciłam do rzeczywistości i czuję się jakbym jeszcze tam była ta muza jednak jest wielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selim Sivad Re: Mick Jagger obchodził w Pradze 60. urodziny IP: *.nsw.bigpond.net.au 28.07.03, 13:46 Niezaprzeczalny to fakt, ze mate Jagger trzyma sie duzo lepiej niz tow Gomulka, kiedy ten obchodzil 60lecie, jednakowoz jest oszustwem. Widzialem go ostatnio na archiwalnym Ed Sullivan Show (z poczatku lat 60tych), gdzie wystapil zaraz po Ericu Burdon/Animals. Eric Burdon mial glebie i autentycznosc, a Jagger podskakiwal zaledwie jak kukielka. Dusza Rolling Stones wydawal sie byc wtedy Brian Jones, co na niewiele sie zdalo, bo caly wystep RS byl klapa - przynajmniej teraz z perspektywy czasu to widac. Podejrzewam, ze juz niedlugo bedziemy sie smiali (my albo nasze dzieci) do rozpuku z calego tego nadmuchanego rozglosu Jaggera. Szkoda, ze Lennon nie dozyl, bo to on bylby dzis podejmowany przez Havla. Odpowiedz Link Zgłoś
irontomek Re: Mick Jagger obchodził w Pradze 60. urodziny 28.07.03, 18:56 Życzymy 200 lat i więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Re: Mick Jagger obchodził w Pradze 60. urodziny IP: *.nsw.bigpond.net.au 29.07.03, 13:38 Oni po prostu wiedza co lyknac przed wystepem, bo i tak to nie jest sport i nie mozna ich zdyskwalifikowac. A ty tez sobie lyknij i zobaczysz sam jaki z ciebie artysta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaj_poznan Byłem w Pradze na tym koncercie IP: 217.153.51.* 29.07.03, 15:23 Tego nie da się opisać. To trzeba przeżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Czy byles pierwszy raz ? n/t IP: *.nsw.bigpond.net.au 29.07.03, 15:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annabel Re: Mick Jagger obchodził w Pradze 60. urodziny IP: *.netp0wer.net 29.07.03, 22:20 Miejsce imprezy trzymano w tajemnicy? Ja byłam w sobotę pod hotelem Four Seasons i urodziwe Czeszki- obsługa hotelowa każdemu zainteresowanemu podawały z okna wszelkie informacje. Duplex, Duplex, Duplex... Odpowiedz Link Zgłoś