ugugunana 28.07.03, 12:02 Witam! Kolejna perełka, którą pamiętam z kanadyjskiego poletka... Swego czasu byłem ich wyznawcą... *-) Istnieją jeszcze? Słuchał ich ktoś? UgU P.S. W sumie to można chyba ich podciagnąć pod crossover... *-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ugugunana Re: Cryptic Slaughter... 28.07.03, 12:09 Budzą się we mnie wątpliwości... Chyba jednak byli ze Stanów... Ale grali po kanadyjsku...*-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Cryptic Slaughter... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.07.03, 15:36 Ugu, a propos Kanady to w wątku voivodowym dzielnie recenzuję kolejne płyty Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Cryptic Slaughter... 28.07.03, 18:38 Gość portalu: As napisał(a): > Ugu, a propos Kanady to w wątku voivodowym dzielnie recenzuję kolejne płyty :- ) Obserwuję, obserwuję... *-) Najlepsze dopiero przed Tobą... PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: Cryptic Slaughter... 28.07.03, 17:52 Widziałem kiedyś ich kasety w sklepie, w pięknych czasach kiedy były po 12000 zł. Ale nie kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Cryptic Slaughter... 28.07.03, 18:40 dreaded88 napisał: > Widziałem kiedyś ich kasety w sklepie, w pięknych czasach kiedy były po 12000 > zł Dziupla na Ząbkowskiej? *-) W każdym razie polecam, choć wiem, że raczej dziś ciężko o jakieś wydawnictwo tej zacnej załogi... PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: Cryptic Slaughter... 28.07.03, 19:22 ugugunana napisał: > dreaded88 napisał: > > > Widziałem kiedyś ich kasety w sklepie, w pięknych czasach kiedy były po 12 > 000 > > zł > > Dziupla na Ząbkowskiej? *-) Nie, legendarna Melisa we Wrocławiu (wtedy ul. Kołłątaja, obecnie Pałacyk). > W każdym razie polecam, choć wiem, że raczej dziś ciężko o jakieś wydawnictwo > tej zacnej załogi... Poszukamy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś