Dodaj do ulubionych

Killing Joke

IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 28.07.03, 22:24
wstyd , wiem ze to wstyd pomimo wieloletniej fascynacji siekiera i calym
nurtem cold/new wave nic nie wiem na temat Killing Joke , dlatego zwracam
sie z prosba o oswiecenie , ktore plyty sa najlepsze , ktore obowiazkowo
kupic czy tez po prostu posiadac ???
Obserwuj wątek
    • teddy4 Re: Killing Joke 28.07.03, 22:43
      Posiadać: Killing Joke (1980), Night Time(1985), Brighter Than Thousand Suns
      (1986), Pandemonnium (1994), Democracy (1996).Omijać: Outside The Gate (1988),
      Courtauld Talks(nie wiadomo kiedy)
      Jechać : Przystanek Woodstock (1 sierpnia).

I słuchać, i słuchać......
      • ilhan Re: Killing Joke 29.07.03, 10:29
        To ja tylko dodam że wczoraj widziałem w warszawskim MediaMarkcie dwie
        spakowane razem płyty Killing Joke - pierwszą, i tą na której jest "Love Like
        Blood" (1986? 1987?) za niecałe 50 zł. Chyba niezła inwestycja, jak ktoś się
        interesuje aktualnie smile)
        • Gość: Bocianisko Re: Killing Joke IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 29.07.03, 11:12
          Na sklep.terra.pl/opis.php?lang=&id=4243 jest ten dwupak po 45,90. Tyle
          ze dochodzi poczta, ale jesli ktos nie ma akurat w poblizu MediaMartku, hehe.
          A wg mnie od KJ/Nightime moze zaczac znajomosc z grupa. I spokojnie na nich
          mozna znajomosc skonczyc.
    • Gość: rocznik Re: Killing Joke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 09:37
      W całości znam dwie płyty: Killing Joke (80) - ich pierwsza płyta, rewelacja,
      gorąco polecam (zresztą obecnie w Media Marktach można obecnie ja złapać
      stosunkowo tanio), na czerwonej Siekierze słychać bardzo wpływy tej płyty; i
      Night Time, który według mnie jest raczej przeciętny - to już właściwie
      nieciekawy pop.
      • Gość: mamto Re: Killing Joke IP: *.katowice.agora.pl 29.07.03, 11:39
        ostatnia płyta jest dobra
        • Gość: syntax Re: Killing Joke IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 29.07.03, 14:59
          bardzo serdecznie dziekuje , do zar wybieram sie obowiazkowo a ze mediamark we
          wroclawiu jest to i po ten dwupak sie przejde , jeszcze raz thx . pozdrawiam
          a moze jest organizowane jakies spotkanie nowofalowej czesci forum na
          łudstoku , tak przy okazji koncertu killing joke , jesli jest to ja chetnie
          • teddy4 Re: Killing Joke 29.07.03, 18:08
            Gość portalu: syntax napisał(a):

> bardzo serdecznie dziekuje , do zar wybieram sie obowiazkowo a ze mediamark
            we
            > wroclawiu jest to i po ten dwupak sie przejde , jeszcze raz thx . pozdrawiam
            > a moze jest organizowane jakies spotkanie nowofalowej czesci forum na
            > łudstoku , tak przy okazji koncertu killing joke , jesli jest to ja chetnie

Syntax - napisz do mnie na priva. To może zobaczym się w Żarach.
            • Gość: syntax Re: Killing Joke IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 29.07.03, 19:04
              teddy moj mail Tomras@poczta.fm , napisz gdzie i kiedy bedziesz
    • Gość: orlando Re: Killing Joke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 08:41
      kto przegralby The album za niewielka oplatawink?bylabym dozgonnie wdzieczna:0
      moj mail:orlando78@o2.plsmile
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka