vulture 30.07.03, 09:46 Nie to żebym się niecierpliwił, ale mogłaby się ruszyć i wydać tę cholerną płytę, dziesięć lat to już chyba wystarczający okres, żeby coś nowego nagrać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture ups, zapomniałem o najważniejszym :-) 30.07.03, 09:47 Aha, no i wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęśćia, bla bla bla... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Dziś urodziny Kate Bush 30.07.03, 09:59 Wyda, wyda, na pewno z okazji urodzin robi postanowienia i podsumowania, i na pewno myśli o płycie Najlepsze życzenia pani Kate. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Dziś urodziny Kate Bush 30.07.03, 10:35 Ja też czekam na jej płytę, ale z pewnymi obawami. Długie przerwy w nagraniach zawsze mnie takimi napełniają. Chociaż Gabriel wrócił w wielkim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Dziś urodziny Kate Bush 30.07.03, 11:57 Szczerze mówiąc liczę też na porcję nowych teledysków )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipiec Re: Dziś urodziny Kate Bush IP: *.localdomain / 192.168.66.* 30.07.03, 14:28 A ja sądzę,że jak nie nagrała do tej pory, to już niczego nie wyda. Oczywiście chętnie się pomylę w tym prorokowaniu. Cześć i chwała! Odpowiedz Link Zgłoś
kon_co_lubi_owies Re: Dziś urodziny Kate Bush 30.07.03, 14:44 To i koń się do życzeń przyłącza, bo bardzo panią Kasię lubi i ceni. Sto lat w zdrowiu i miłości! ps. a płytę to rzeczywiście mogłaby już wydać Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Dziś urodziny Kate Bush 30.07.03, 18:04 Całkiem zapomniałem. Tak więc sto lat sto lat itd. I może by tak coś ruszyło z nową płytą... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dziś urodziny Kate Bush 30.07.03, 20:22 przez ten caly czas napewno sporo skomponowala..i jakies swietne piosenki sobie lezy w szufladzie..i czekaja.. ja tez czekam)) oczywiscie wszystkiego naj.. Odpowiedz Link Zgłoś
fox Re: Dziś urodziny Kate Bush 31.07.03, 09:00 Przyłączam się: wszystkiego najlepszego i ...czekamy na nowe nagrania !!! Odpowiedz Link Zgłoś