jazzfoxy 18.11.07, 16:30 Ciekawa strona, ciekawy sklep. Teraz mają w ofercie niedrogie płyty z uniwersal jazz: www.wsm.serpent.pl/sklep/wyniki.php?typ=5&id=108 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewce1 Re: serpent.pl 18.11.07, 21:44 Potwierdzam. Zamawiałam tam płytki kilkakrotnie. Szybko, sprawnie, bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: serpent.pl 18.11.07, 22:00 Strona ciekawa,bo można posłuchać sporo trzydziestosekundowych kawałków...Pozaz tym, kiedy wbijam w wyszukiwarkę nazwę jakiejś płyty często pojawia się właśnie serpent. Ale jeśli chodzi o zakupy ,to nie miałem szczęścia;raz zamówiłem koncertówkę Ware'a i nic, potem coś jeszcze - tak samo... Ale może to tylko taki niechlubny wyjątek... Za to w Gigancie prawie zawsze dostałem zamówioną płytę,choć raz na Billy'ego Harpera czekałem dobre pół roku. Ostatnio poszedłem do Empiku, patrzę na półkę z jazzem,a tam okrutna mizeria, tylko klasyka jazzowa i nic ponadto... Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: serpent.pl 18.11.07, 22:23 fajna stronka. raz coś kupowałem - nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: serpent.pl 24.11.07, 21:01 Jeśli lubicie Erykę Badu (ja uwielbiam), to teraz na Merlinie jej płyty są w cenie 17 PLN. Właśnie sobie zamówiłam merlin.pl/frontend/browse/search/4.html?person=Erykah+Badu&offer Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: serpent.pl 24.11.07, 21:50 jazzfoxy napisała: > Właśnie sobie zamówiłam Wszystkie zamówiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: serpent.pl 24.11.07, 22:33 libl napisał: > jazzfoxy napisała: > > Właśnie sobie zamówiłam > > Wszystkie zamówiłaś? Na razie dwie płyty Badu i Davisa "A Tribute To Jack Johnson", to z tych muzycznych rzeczy. Jest tanio i można u nich odebrać przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: serpent.pl 09.12.07, 00:38 kiedyś zamówiłem u nich dwie płyty.., wysłałem maila potwierdzającego, jednak po 10 dniach moja cierpliwość się skończyła, kiedy nie otrzymałem żadnej wiadomości, że zamówienie przyjęte i wysyłka niebawem.., nie mając pewności, że zamówienie zostało przyjęte, kupiłem płyty gdzie indziej.., oczywiście płyty z serpent.pl dotarły po niecałych 3 tygodniach, jednak musiałem je odesłać.., ale sklep jest fajny.., dużo ciekawych projektów, niewykluczone, że sprzedaż wysyłkowa również sie poprawiła.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś