vulture 31.07.03, 10:48 muzyka.onet.pl/mr,777472,wiadomosci.html Sądziłem, że to Phil Collins miał coś ze słuchem, ale teraz widzę, że nie tylko on... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 10:51 Cholera, Sting, skończyłam z Tobą już... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ależ Madee 31.07.03, 10:54 Może jesteśmy za mało nowocześni? Skoro Emerson Lake And Palmer i Yes wydają całe albumy z remiksami, to znaczy że może coś w tym jest? Czekam na klubową płytę Cannibal Corpse. Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 10:54 vulture napisał: > muzyka.onet.pl/mr,777472,wiadomosci.html > Sądziłem, że to Phil Collins miał coś ze słuchem, ale teraz widzę, że nie > tylko on... A nie podoba Ci się duet Stinga z Craigiem Davidem???? > Kiedy się stanę > Plamą na ścianie > Nie myśl o mnie źle > Życie to tylko chwila > Kochanie > Nie zatrzymasz jej Tak, kiedyś to były hity... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 10:55 mapmuh napisał: > A nie podoba Ci się duet Stinga z Craigiem Davidem???? Jakoś niespecjalnie, ale ja chyba też zaczynam mieć problemy ze słuchem... Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 10:58 vulture napisał: > mapmuh napisał: > > A nie podoba Ci się duet Stinga z Craigiem Davidem???? > > Jakoś niespecjalnie, ale ja chyba też zaczynam mieć problemy ze słuchem... Czytając Twoje wypowiedzi na Forum widzę, że jakoś chyba nie idziesz z duchem czasu. Dobrze, że chociaż szanujesz Beatę. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:01 mapmuh napisał: > Czytając Twoje wypowiedzi na Forum widzę, że jakoś chyba nie idziesz z duchem c > zasu. Dobrze, że chociaż szanujesz Beatę. Wszyscy ją tu szanujemy, ponieważ jest zajebista. Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 15:02 ROTFL vulture jak nie skonczysz z ta zajebistoscia Beaty to ja sobie pier... tatuaz na ramie: "'Beata jest zajebista' - Vulture" Odpowiedz Link Zgłoś
vulture phi 31.07.03, 18:22 xamel napisał: > ROTFL > vulture jak nie skonczysz z ta zajebistoscia Beaty to ja sobie pier... tatuaz > na ramie: > "'Beata jest zajebista' - Vulture" Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:05 mapmuh napisał: > A nie podoba Ci się duet Stinga z Craigiem Davidem? Ja ten duet nawet znoszę, nie boli mnie tak, ale nowy singiel to zbrodnia przeciw muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:37 Na kol. Stingu położyłem lagę (to tylko taka przenośnia) po tragicznej ostatniej płycie. Okazało się, że nie była ona ostatnia, niestety. Przykro tak pisać o człowieku, którego się kiedyś kochało za The Police. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:40 teddy4 napisał: > Przykro tak pisać o człowieku, którego się kiedyś kochało za The Police. No więc właśnie, przykro patrzeć, jak ktoś, kto kiedyś był w stanie robić całkiem fajną muzykę, zaczyna się k..ić i mizdrzyć do młodej publiczności. Żenujące to i smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:45 Tę piosenkę mógł nagrać każdy średnio zorientowany w obecnych trendach muzycznych koleś. Wydawało mi się, że Stinga stać na coś większego kalibru, na oryginalność. Popieram słowa oburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:48 vulture napisał: > teddy4 napisał: > > Przykro tak pisać o człowieku, którego się kiedyś kochało za The Police. > > No więc właśnie, przykro patrzeć, jak ktoś, kto kiedyś był w stanie robić > całkiem fajną muzykę, zaczyna się k..ić i mizdrzyć do młodej publiczności. > Żenujące to i smutne. Jeszcze bardziej przykry jest fakt, że niektórym wystarczy napisać na czymś "sting", a oni to łykają i ślinią się przy tym niemiłosiernie (tu między innymi pozdrowienia w kierunku redakcji i słuchaczy programu trzeciego polskiego radia) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture hehe ziomal 31.07.03, 11:56 Bo Sting to jeden z tych o których NIE WYPADA źle pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Fajna sygnaturka, vulture 31.07.03, 12:04 No właśnie, to chyba nasza ulubiona artystka ludowa. Czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Fajna sygnaturka, vulture 31.07.03, 15:08 cze67 napisał: > No właśnie, to chyba nasza ulubiona artystka ludowa. Czy się mylę? Ależ skąd, drogi Cze, chyba nie mógłbyś się pomylić... taki fan... Polecam ten link kamfis2.republika.pl/index.html Tu są puzzle - można sobie wybrać ilość elementów i układać. Ale JAKIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Fajna sygnaturka, vulture 31.07.03, 17:21 Te puzzle - potwierdzam - rewelacja. Są tak fajne, że obiecałem sobie układać je najwyżej sześć razy dziennie. Dzięki, Vulture. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture mampuch 31.07.03, 17:43 Ale zdążysz w ciągu jednego dnia sześć razy z czterema kawałkami? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: mampuh przez samo h sorki :-) (n/t) 31.07.03, 17:58 Puszczę sobie "Białą Armię" to co mam nie zdążyć Odpowiedz Link Zgłoś
vulture heh 31.07.03, 18:09 mapmuh napisał: > Puszczę sobie "Białą Armię" to co mam nie zdążyć A no rozumiem, ale ja po wysłuchaniu "Białej armii" to muszę dużo piwa wypić. Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: heh 31.07.03, 18:16 vulture napisał: > A no rozumiem, ale ja po wysłuchaniu "Białej armii" to muszę dużo piwa wypić. Mam to samo, dlatego mogę potem bez bólu patrzeć na te ułożone puzzle. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture (po dłuższym namyśle) 31.07.03, 18:19 Chociaż w sumie piwo smakuje mi nawet bardziej bez tych puzzli i bez słuchania. Nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: (po dłuższym namyśle) 31.07.03, 18:22 vulture napisał: > Chociaż w sumie piwo smakuje mi nawet bardziej bez tych puzzli i bez słuchania. > > Nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje... Trzy grzyby w barszczu to więcej niż przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: (po dłuższym namyśle) 31.07.03, 18:23 Hm no w zasadzie masz rację, chyba właśnie dlatego jutro wybieram się na piwo bez puzzli pod pachą i bez kasety z "Białą armią" w walkmanie. Odpowiedz Link Zgłoś