Dodaj do ulubionych

Sting: podstawowa wersja była za mało syfna

31.07.03, 10:48
muzyka.onet.pl/mr,777472,wiadomosci.html
Sądziłem, że to Phil Collins miał coś ze słuchem, ale teraz widzę, że nie
tylko on...
Obserwuj wątek
    • madee1 Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 10:51
      Cholera, Sting, skończyłam z Tobą już...
      • vulture Ależ Madee 31.07.03, 10:54
        Może jesteśmy za mało nowocześni? Skoro Emerson Lake And Palmer i Yes wydają
        całe albumy z remiksami, to znaczy że może coś w tym jest? Czekam na klubową
        płytę Cannibal Corpse.
    • mapmuh Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 10:54
      vulture napisał:

> muzyka.onet.pl/mr,777472,wiadomosci.html
      > Sądziłem, że to Phil Collins miał coś ze słuchem, ale teraz widzę, że nie
      > tylko on...

A nie podoba Ci się duet Stinga z Craigiem Davidem????

> Kiedy się stanę
      > Plamą na ścianie
      > Nie myśl o mnie źle
      > Życie to tylko chwila
      > Kochanie
      > Nie zatrzymasz jej
      Tak, kiedyś to były hity...
      • vulture Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 10:55
        mapmuh napisał:

> A nie podoba Ci się duet Stinga z Craigiem Davidem????

Jakoś niespecjalnie, ale ja chyba też zaczynam mieć problemy ze słuchem... smile
        • mapmuh Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 10:58
          vulture napisał:

> mapmuh napisał:
          > > A nie podoba Ci się duet Stinga z Craigiem Davidem????
          >
          > Jakoś niespecjalnie, ale ja chyba też zaczynam mieć problemy ze słuchem... smile

Czytając Twoje wypowiedzi na Forum widzę, że jakoś chyba nie idziesz z duchem czasu. Dobrze, że chociaż szanujesz Beatę.
          • vulture Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:01
            mapmuh napisał:

> Czytając Twoje wypowiedzi na Forum widzę, że jakoś chyba nie idziesz z duchem
            c
            > zasu. Dobrze, że chociaż szanujesz Beatę.

Wszyscy ją tu szanujemy, ponieważ jest zajebista.
            • xamel Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 15:02
              ROTFL
              vulture jak nie skonczysz z ta zajebistoscia Beaty to ja sobie pier... tatuaz
              na ramie:
              "'Beata jest zajebista' - Vulture"
              • vulture phi 31.07.03, 18:22
                xamel napisał:

> ROTFL
                > vulture jak nie skonczysz z ta zajebistoscia Beaty to ja sobie pier... tatuaz
                > na ramie:
                > "'Beata jest zajebista' - Vulture"

Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę.
      • madee1 Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:05
        mapmuh napisał:

> A nie podoba Ci się duet Stinga z Craigiem Davidem?

Ja ten duet nawet znoszę, nie boli mnie tak, ale nowy singiel to zbrodnia
        przeciw muzyce.
        • teddy4 Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:37
          Na kol. Stingu położyłem lagę (to tylko taka przenośnia) po tragicznej
          ostatniej płycie. Okazało się, że nie była ona ostatnia, niestety.

Przykro tak pisać o człowieku, którego się kiedyś kochało za The Police.
          • vulture Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:40
            teddy4 napisał:
            > Przykro tak pisać o człowieku, którego się kiedyś kochało za The Police.

No więc właśnie, przykro patrzeć, jak ktoś, kto kiedyś był w stanie robić
            całkiem fajną muzykę, zaczyna się k..ić i mizdrzyć do młodej publiczności.
            Żenujące to i smutne.
            • cze67 Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:45
              Tę piosenkę mógł nagrać każdy średnio zorientowany w obecnych trendach
              muzycznych koleś. Wydawało mi się, że Stinga stać na coś większego kalibru, na
              oryginalność. Popieram słowa oburzenia.
            • ilhan Re: Sting: podstawowa wersja była za mało syfna 31.07.03, 11:48
              vulture napisał:

> teddy4 napisał:
              > > Przykro tak pisać o człowieku, którego się kiedyś kochało za The Police.
              >
              > No więc właśnie, przykro patrzeć, jak ktoś, kto kiedyś był w stanie robić
              > całkiem fajną muzykę, zaczyna się k..ić i mizdrzyć do młodej publiczności.
              > Żenujące to i smutne.

Jeszcze bardziej przykry jest fakt, że niektórym wystarczy napisać na
              czymś "sting", a oni to łykają i ślinią się przy tym niemiłosiernie (tu między
              innymi pozdrowienia w kierunku redakcji i słuchaczy programu trzeciego
              polskiego radia)
              • vulture hehe ziomal 31.07.03, 11:56
                Bo Sting to jeden z tych o których NIE WYPADA źle pisać.
                • cze67 Fajna sygnaturka, vulture 31.07.03, 12:04
                  No właśnie, to chyba nasza ulubiona artystka ludowa. Czy się mylę?
                  • vulture Re: Fajna sygnaturka, vulture 31.07.03, 15:08
                    cze67 napisał:

> No właśnie, to chyba nasza ulubiona artystka ludowa. Czy się mylę?

Ależ skąd, drogi Cze, chyba nie mógłbyś się pomylić... taki fan...
                    Polecam ten link
                    kamfis2.republika.pl/index.html
                    Tu są puzzle - można sobie wybrać ilość elementów i układać. Ale JAKIE!!!
                    • mapmuh Re: Fajna sygnaturka, vulture 31.07.03, 17:21
                      Te puzzle - potwierdzam - rewelacja. Są tak fajne, że obiecałem sobie układać je najwyżej sześć razy dziennie. Dzięki, Vulture.
                      • vulture mampuch 31.07.03, 17:43
                        Ale zdążysz w ciągu jednego dnia sześć razy z czterema kawałkami? smile))))
                        • vulture mampuh przez samo h sorki :-) (n/t) 31.07.03, 17:52
                          • mapmuh Re: mampuh przez samo h sorki :-) (n/t) 31.07.03, 17:58
                            Puszczę sobie "Białą Armię" to co mam nie zdążyć wink
                            • vulture heh 31.07.03, 18:09
                              mapmuh napisał:

> Puszczę sobie "Białą Armię" to co mam nie zdążyć wink

A no rozumiem, ale ja po wysłuchaniu "Białej armii" to muszę dużo piwa wypić.
                              • mapmuh Re: heh 31.07.03, 18:16
                                vulture napisał:

> A no rozumiem, ale ja po wysłuchaniu "Białej armii" to muszę dużo piwa wypić.

Mam to samo, dlatego mogę potem bez bólu patrzeć na te ułożone puzzle.
                                • vulture (po dłuższym namyśle) 31.07.03, 18:19
                                  Chociaż w sumie piwo smakuje mi nawet bardziej bez tych puzzli i bez słuchania.
                                  Nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje...
                                  • mapmuh Re: (po dłuższym namyśle) 31.07.03, 18:22
                                    vulture napisał:

> Chociaż w sumie piwo smakuje mi nawet bardziej bez tych puzzli i bez słuchania.
                                    >
                                    > Nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje...
                                    Trzy grzyby w barszczu to więcej niż przesada.
                                    • vulture Re: (po dłuższym namyśle) 31.07.03, 18:23
                                      Hm no w zasadzie masz rację, chyba właśnie dlatego jutro wybieram się na piwo
                                      bez puzzli pod pachą i bez kasety z "Białą armią" w walkmanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka