Gość: GOSIA IP: 80.51.254.* 01.08.03, 18:21 artykuł jest przeciętny (szkoda, że tak mało),natomiast RED HOT CHILI PEPPERS są THE BEST!!!! REDHOTOWCY WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tadzik Re: Red Hot Chili Peppers IP: *.lubawka.pl / 172.17.1.* 10.08.03, 10:56 Co by o nich nie pisali oni i tak są wielcy. ZAPRASZAM chili-maniaków do korespondencji tadeuszurbaniak@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Red Hot Chili Peppers 10.08.03, 14:07 Może i są ale ostatnia płyta jest przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
arturox Re: Red Hot Chili Peppers 10.08.03, 16:25 a mnie sie marzy powrot redhotow do grania takiego jak na "freaky styley", "upflift mofo party plan" tudziez "blood, sugar..." Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Red Hot Chili Peppers 11.08.03, 11:27 arturox napisał: > a mnie sie marzy powrot redhotow do grania takiego jak na "freaky > styley", "upflift mofo party plan" tudziez "blood, sugar..." Choć Californication też może być - " I Like Dirt ", " Get On Top "... na ostatniej płycie jest tylko bardzo słabe " Can't Stop "... Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Red Hot Chili Peppers 11.08.03, 16:47 red hot? to jakas kapela nu-metalowa??? lepsi od evensance?? a od linkin park? bo nie slyszalem wczesniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boobie Re: Red Hot Chili Peppers IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 23:00 Informacja do napisania w 3 minuty. Aaaaaaaaa. Ale swoją drogą ja chcę starych redhotów takich z przed 10 laty, chociaż to już niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś