Gość: oliwia g pozucil mnie hlopak IP: *.146.79.101.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.06.15, 16:31 Pozucil mnie hlopak kturego bardzo koham .Bylam znim dwa lata ateras mnie pozucil pozucil mnie pozucil mnie pozucil mnie za to ja juz juz nie koham gooooooooo.🕓 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia g ja i muza IP: *.146.79.101.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.06.15, 16:36 Krulowom hce byc ale nie moge bo nie pohodze z tej krulewskiej rodziny .Bym hciala byc krulowom ale nie pohodze z tej krulewskiej rodziny rodziny rodziny rodziny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia gawrych ja i pszyroda IP: *.146.79.101.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.06.15, 16:49 Lubie kwiaty na lonce som ladne .Ale ja niemoge isc na te pole mam nowego hlopaka ma na imie Mariusz koham go a on mnie dobze otym wiem wiem . Ref: Czerwone,pomaranczowe ,niebieskie . Kwiaty sa na ląkoh . Lubie nię wonhac lubie nih pola wtedy czuje się bardzo ito bardzo dobże dobże dobże♥💫 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia gawrych zwiezenta IP: *.146.79.101.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.06.15, 16:58 Wilki wilki koham nie one suhajom sie mnie mnie jak jestem w leste a sie boje to one pszyhodzom do mnie mnie . Ref Lasl las to maje ulubione miejsce . Jak sie boje to one pszyhodzom pszy❕❕❕❕❕❕❕ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia gawrych nie pal pszy mnie prosze ‼‼‼‼‼‼ IP: *.146.79.101.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.06.15, 17:19 Nie pal pszy mnie prosze to groźi horobom horobom Hory Juz mozedz ,juz mozesz żucis palenie palenie‼‼‼‼‼ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najsi Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.free.aero2.net.pl 26.10.15, 18:30 Sen, trans, Co się dzieje? Mówić ci szatanie, a może aniele. Krok w przód, dotyk dłoni. Chyba się unoszę w stronę światła, proszę. W ten głos, boję się. Boski w swej inności, kochanek z przyszłości. Dziwne DNA, oni nie pojmują.... Przybywasz tu z pośród gwiazd, Nie z tej galaktyki. Olśniłeś mnie raz I chcę z Tobą móc iść, Zabierz mnie tam gdzie blask! Całuj, ca-ca-łuj mnie! Miłością mnie nakłuwaj, Trucizną zatruwaj! Weź mnie, we-we-weź mnie! Chcę być twą ofiarą, Możesz wziąć mnie całą! Oh, wiem! Kosmos to twój dom, Twój dotyk włada mną! Nie znany mi to ląd, Weź mnie daleko stąd! Twój głos, przyciąga mnie. Siły masz też wiele, Tchnij mnie swym laserem. Smak ust jak we śnie, Zaraz oszaleję! Przybywasz tu z pośród gwiazd, Nie z tej galaktyki. Olśniłeś mnie raz I chcę z Tobą móc iść, Zabierz mnie tam gdzie blask! Całuj , ca-ca-łuj mnie! Miłością mnie nakłuwaj, Trucizną zatruwaj! Weź mnie, we-we-weź mnie! Chcę być twą ofiarą, Możesz wziąć mnie całą! Oh, wiem ! Kosmos to twój dom, Twój dotyk włada mną! Nie znany mi to ląd, Weź mnie daleko stąd! Czas byś mnie wprowadził, Na kolejny poziom. Ty jesteś tworem gwiazd. Chcę się przechadzać chmurami, Latać przed wibracjami. Dla Ciebie stracę dom! Doooom! Całuj , ca-ca-łuj mnie! Miłością mnie nakłuwaj, Trucizną zatruwaj! Weź mnie, we-we-weź mnie! Chcę być twą ofiarą, Możesz wziąć mnie całą! Oh, wiem! Kosmos to twój dom, Twój dotyk włada mną! Nie znany mi to ląd, Weź mnie daleko stąd! Weź mnie daleko stąd. Weź mnie daleko stąd. Oh, wiem! Kosmos to twój dom, Twój dotyk włada mną Nie znany mi to ląd, Weź mnie daleko stąd Tekst piosenki: Sen, trans, Co się dzieje? Mówić ci szatanie, a może aniele. Krok w przód, dotyk dłoni. Chyba się unoszę w stronę światła, proszę. W ten głos, boję się. Boski w swej inności, kochanek z przyszłości. Dziwne DNA, oni nie pojmują.... Przybywasz tu z pośród gwiazd, Nie z tej galaktyki. Olśniłeś mnie raz I chcę z Tobą móc iść, Zabierz mnie tam gdzie blask! Całuj, ca-ca-łuj mnie! Miłością mnie nakłuwaj, Trucizną zatruwaj! Weź mnie, we-we-weź mnie! Chcę być twą ofiarą, Możesz wziąć mnie całą! Oh, wiem! Kosmos to twój dom, Twój dotyk włada mną! Nie znany mi to ląd, Weź mnie daleko stąd! Twój głos, przyciąga mnie. Siły masz też wiele, Tchnij mnie swym laserem. Smak ust jak we śnie, Zaraz oszaleję! Przybywasz tu z pośród gwiazd, Nie z tej galaktyki. Olśniłeś mnie raz I chcę z Tobą móc iść, Zabierz mnie tam gdzie blask! Całuj , ca-ca-łuj mnie! Miłością mnie nakłuwaj, Trucizną zatruwaj! Weź mnie, we-we-weź mnie! Chcę być twą ofiarą, Możesz wziąć mnie całą! Oh, wiem ! Kosmos to twój dom, Twój dotyk włada mną! Nie znany mi to ląd, Weź mnie daleko stąd! Czas byś mnie wprowadził, Na kolejny poziom. Ty jesteś tworem gwiazd. Chcę się przechadzać chmurami, Latać przed wibracjami. Dla Ciebie stracę dom! Doooom! Całuj , ca-ca-łuj mnie! Miłością mnie nakłuwaj, Trucizną zatruwaj! Weź mnie, we-we-weź mnie! Chcę być twą ofiarą, Możesz wziąć mnie całą! Oh, wiem! Kosmos to twój dom, Twój dotyk włada mną! Nie znany mi to ląd, Weź mnie daleko stąd! Weź mnie daleko stąd. Weź mnie daleko stąd. Oh, wiem! Kosmos to twój dom, Twój dotyk włada mną Nie znany mi to ląd, Weź mnie daleko stąd! Poznaj historię zmian tego tekstu Drukuj tekst Autor tekstu: Bunny_Kou Edytuj metrykę Rok powstania: 2011 Wykonanie oryginalne: Katy Perry Ciekawostki: Bunny nagrała tą piosenkę z okazji 20 tys. subskrypcji Zgłoś błądPoleć znajomemuKomentujDodaj do ulubionychGłosuj na ten utwór (+8) Komentarze (1): selnag1234 18 marca 2014 19:14 (0) super super! Największy serwis z tekstami piosenek w Polsce. Każdy może znaleźć u nas teksty piosenek, teledyski oraz tłumaczenia swoich ulubionych utworów. Zachęcamy wszystkich użytkowników do dodawania nowych tekstów, tłumaczeń i teledysków! Reklama | Kontakt | FAQ Uzycie pamięci: 3328 kB Czas procesora: 0,11495 s Polecamy gry online Plane Race 2Zasiądź za sterami samolotu, by konkurować z innymi pilotami w niesamowitych wyścigach. Wygrywaj i z… Monkey Go Happy MadnessKolejna odsłona genialnej serii. Małpek już chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Tym razem autorzy… Adventure Time Jake’s Dungeon StoneDołącz do Finna i Jaka w ich podróży po lochach. Zabijaj szkielety, zdobywaj monety, power upy oraz… Odpowiedz Link Zgłoś
tmav Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 17.02.17, 20:18 napisalem mase piosenek i nie ma kto ich spiewac. mam problem bo nikt nie napisze mi muzyki. moje piosenki sa o dziewczynkach, ktore sa sliczne. no nie tylko. wszystko po angielsku. jak masz liryczny mezzosopran to mozesz spiewac. sliczne dziewczynki robia kariery. jak cos to pisz do mnie na tmav@o2.pl tu nie bywam czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Rachwał Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.10.18, 20:49 ŻYCIA MUZYKA Życia muzyka za serce chwyta Taka muzyka właśnie muzyka Z serca przez serca ludzkie pomyka Potem powraca i w nas zostaje Ludzkiego życia rytmem się staje Drogę do szczęścia gdy nam wytycza Gdy marzeń pośród nie na afiszach Na ty z miłością gdy przy nas kroczy Przekracza progi domów zamkniętych Na cztery spusty i je otwiera Żywa muzyka muzyka serca Muzyka twoja nasza muzyka Ofiarował tobie i wszystkim te słowa - Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucccasso93 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.23, 21:34 Zapraszam - my ci napiszemy A artykuł o tym, jak stworzyć własną piosenkę przeczytasz na naszej stronie fabrykahitow.pl/jak-napisac-slowa-tekst-do-piosenki/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucasso445 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 11.04.23, 21:56 Więcej na temat pisania tekstów i piosenek znajdziesz tutaj Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś