nikka007 Zaśpiewaj piosenkę 11.08.03, 18:15 Fuck it all and fuckin' no regrets I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger 'round my neck jeśli chodzi o banki to let's sing together Odpowiedz Link Zgłoś
as2112 Re: Ja tylko na chwilę, muszę coś powiedzieć!! 11.08.03, 18:51 Tego słowa na "k" nigdy nie wypowiedziałem w całym moim życiu. Ciekawe jakie to uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Ja tylko na chwilę, muszę coś powiedzieć!! 11.08.03, 18:54 as2112 napisał: > Ciekawe jakie to > uczucie. Mile. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture aaaaaaaa<JEB> 11.08.03, 19:11 Możesz tak, żeby Cię nikt inny nie słyszał. Chociaż za nieprzeklinanie to Cię w sumie podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! 11.08.03, 19:11 Asie! W imieniu Guru wzywam Cię natychmiast do nas na obowiązkowe kurwa szkolenie!!! Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 niczego ni ma! 11.08.03, 19:24 chyba zmienię nicka na miernaibierna Vul, na popołudniowy mail odpowiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
vulture fooking hell 11.08.03, 19:25 A ja nie dostałem Twojej odpowiedzi. K.... to napisz, jak sądzisz - opcja "wcześniej" czy opcja "później"? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 hell awaits 11.08.03, 19:27 wysyłam jeszcze raz. Opcja wcześniej. Ja nie myślę Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 diabolus in gazeta 11.08.03, 19:56 dobra, już chyba dobrze. żem odpowiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
vulture doszło coorvah 11.08.03, 19:57 Doszło. Nie wiem, jak te pizdy z poczty to zrobiły, ale Twoje maile datowane są jako wysłane 11 sierpnia 2001 i ustawiły się na końcu skrzynki. I nie mogłem ich znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture sabbath bloody sabbath, ruts blady ruts 11.08.03, 20:04 W sumie nie zdziwiłbym się. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn To ja też 11.08.03, 22:40 Kurwa mać pojeby pierdzielone , chuj wam w dupę. (to było o ekipie robiącej mi mieszkanie) Proszę o nieusuwanie tego postu bo muszę czasem sie wyżyć słownie. Kurwa mać. Odpowiedz Link Zgłoś
as2112 Re: to może teraz ja zaklnę 11.08.03, 23:44 To i ja zaklnę. Szermuta. To podobno w jakimś języku najobrzydliwsze przekleństwo. Ale zapomniałem w jakim Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: to może teraz ja zaklnę 12.08.03, 14:22 as2112 napisał: > To i ja zaklnę. > Szermuta. > To podobno w jakimś języku najobrzydliwsze przekleństwo. Ale zapomniałem w > jakim > > hehhee Asie, niestety w zadnym jezyku nie ma tylu roznorodnych odmian brzydkich slow jak w polskim.. poza tym jak jestem zdenerwowana i powiem sobie shit, fuck czy tez nawet scheisse to jest to tylko namiastka nie ma jak dobre zdrowe polskie przeklenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
aric A dziś nie bedzie bluzg tylko ciekawostki:) 12.08.03, 08:17 Dostałęm mailem cos takiego Zastanówmy się: Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regenerują. Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na co dzień około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komórek są nie potrzebne. Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700 000 szklanek wódki. Przeliczamy: 1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakładając że maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat "stażu". Przeliczamy lata na dni: 40*365=14600 dni picia. Jeżeli możemy wypić 1 080 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to: 900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie. Wniosek: Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 na obiad i 30 na kolację. P.S. Wiem, że jest jeszcze wątroba, ale ona się regeneruje No to wasze zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: A dziś nie bedzie bluzg tylko ciekawostki:) 12.08.03, 09:21 No to siup w ten głupi dziób )) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Ja tylko na chwilę, muszę coś powiedzieć!! 12.08.03, 09:33 Chujostwo i debilstwo, włącza mi się i wyłącza jakaś usługa zdalnego sterowania RPC i zamyka mi Windowsa i mnie już szlag trafia od wczoraj. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Kurwa jego mać, ileż tak można?? I. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Ja tylko na chwilę, muszę coś powiedzieć!! 12.08.03, 09:35 I to już tak we wtorek od rana??? A przecież jeszcze dobrze się weckend nie skończył )) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Ja tylko na chwilę, muszę coś powiedzieć!! 12.08.03, 09:38 No więc właśnie. Boże, czuję się taka głupia przy kompie, coś wyskakuje, coś znika, kurwa a ja nic nie wiem... I. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Ja tylko na chwilę, muszę coś powiedzieć!! 12.08.03, 09:43 Trochę techniki i się gubimy )) Ja też tak czasami mam. Może powiedzmu, że mu zrobisz reset ??? Chociaż on się chyba teraz sam resetuje, co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ja tylko na chwilę, muszę coś powiedzieć!! 12.08.03, 14:55 A u mnie debile w Hogkongu zainstalowali w lotusie jakieś badziewie, takie wewnątrzfirmowe GaduGadu, i debile ustawili że uaktywnia się każdorazowo po wciśnięciu c+alt. Wygląda to tak : piszę sobie spokojnie maila po polsku, piszę na przykłąd kurwa mać, i zamiast pięknego dosadnego ć otwiera mi się potrójne okno tego całego sametime connect, mysz zaczyna wariować, i doppiero po odczekaniu parunastu sekund mogę to pozamykać i napisać mac. Nie, no bo w sumie my w Polsce w ogóle nie używamy ć. Gadałam z nimi, dwa dni pracowali nad tym żeby uruchamiało się u nas za pomocą innych klawiszy. Ale po dwóch dniach wreszcie im się udało, zdolni chłopcy, kurwa mać. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ja tylko na chwilę, muszę coś powiedzieć!! 12.08.03, 15:02 Współczuję, dwa dni nie móc napisac kurwa mać to straszna męczarnia. ))) A dziś mam dobry humor, więc nie musze flugać, ale że lubie napisze chuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Może ktoś mi powie 13.08.03, 09:18 dlaczego na forach zamiast treści pojawia mi się szare tło i 4 pionowe paski obok? Dopiero po kilkukrotnym odświeżeniu widzę cokolwiek... I. Miałam dziś 3 sny, to chyba wystarczy na moją biedną głowę... Odpowiedz Link Zgłoś