janek0 13.08.03, 13:45 zasyla zero, dorwawszy sie na chwile do jakiegos posranego iMaca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: pozdrowienia z goracej Szwecji 13.08.03, 13:49 A dziękujemy, dziękujemy, wypijem Twoje zdrowie razy trzy w piątek. Koleżanki i koledzy, wypijem zdrowie Zera, prawda ? Przywieź nam Abbę i Europe Janku Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: pozdrowienia z goracej Szwecji 13.08.03, 13:57 janek0 napisał: > zasyla zero, dorwawszy sie na chwile do jakiegos posranego iMaca > Ale Ci dobrze Ja jutro jade na dlugi weekend na Mazury) Wybieracie sie gdzies moi drodzy? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: pozdrowienia z goracej Szwecji 13.08.03, 15:14 foxy21 napisała: > janek0 napisał: > > > zasyla zero, dorwawszy sie na chwile do jakiegos posranego iMaca > > > > Ale Ci dobrze > Ja jutro jade na dlugi weekend na Mazury) > Wybieracie sie gdzies moi drodzy? kurde, tez mialem jechac na Mazury, ale chyba nie pojade ((((((Cholera, a juz sie nastawilem.... Za to w poniedzialek jade do Szwajcarii. Co prawda slubowo, ale zostane sobie na dzien Dla pana Jana oczywiscie rowniez pozdrowienia. A co pan JAn robi w Szwecji ? Przeciez tam sie nie jezdzi na wakacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Kuper 13.08.03, 15:15 Jak nie jedziesz na Mazury to stawiasz się, rozumiem, na alkoholizowaniu w piątek u Terezy. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Kuper 13.08.03, 16:22 aislinn napisała: > Jak nie jedziesz na Mazury to stawiasz się, rozumiem, na alkoholizowaniu w > piątek u Terezy. nie potwierdzam i nie zaprzeczam Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: pozdrowienia z goracej Szwecji 13.08.03, 20:25 agentcooper napisał: > Dla pana Jana oczywiscie rowniez pozdrowienia. A co pan JAn robi w Szwecji ? > Przeciez tam sie nie jezdzi na wakacje.... jak to nie..ja miedzy innymi tam wlasnie jade na wakacje))) mam nadzieje ze bedzie zajebiscie zimno!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: pozdrowienia z goracej Szwecji 13.08.03, 15:38 Szwecja, niektórzy to mają dobrze. Pozrdawiam z upalnej Łodzi. 32 stopnie i duchota która wysysa ostatnie soki z człowieka. Aaa, Lisiczko, radzę się zaoipatrzyc na wyjazd w stroje przeciwdeszczowe, zapowiadają najzimniejszy łiken sierpnia, i dużo deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: pozdrowienia z goracej Szwecji 13.08.03, 15:15 Zero, pozdrawiam z dusznej Warszawy. Iluś Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: pozdrowienia z goracej Szwecji 13.08.03, 15:37 Zero, nie wierz mu, żadnej dusznej, on tylko po prostu siedzi sam w domu to mu pewnie duszno od nadmiaru ... nudy Odpowiedz Link Zgłoś
vulture svenska przecena płyt rulez 13.08.03, 23:26 Kurwa, a ja mam mapę ulicy ze sklepami płytowymi! Mogłeś powiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś