Gość: Laura IP: *.tele2.pl 15.08.03, 14:12 jest taki utwor Nirvany I like you (...) I miss you I love you I hate you jaki to ma tytuł i co jest wlasnie miedzy tymi wersami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: utwor nirvany 15.08.03, 14:17 Utwór to "Lithium" I'm so happy because today I've found my friends ... They're in my head I'm so ugly, but that's okay, cause so are you... We've broken our mirrors Sunday morning is everyday for all I care... And I'm not scared Light my candles in a daze... Cause I've found god - hey, hey, hey I'm so lonely but that's okay I shaved my head... And I'm not sad And just maybe I'm to blame for all I've heard... But I'm not sure I'm so excited, I can't wait to meet you there... But I don't care I'm so horny but that's okay... My will is good - hey, hey, hey I like it - I'm not gonna crack I miss you - I'm not gonna crack I love you - I'm not gonna crack I kill you - I'm not gonna crack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura czy.. IP: *.tele2.pl 15.08.03, 14:20 a w trzeciej zwrotce sie powtarza pierwszą? bo pamietam ze tak samo sie zaczyna. (dzieki za odp.) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: czy.. 15.08.03, 14:27 Gość portalu: Laura napisał(a): > a w trzeciej zwrotce sie powtarza pierwszą? bo pamietam ze tak samo sie zaczyna Musiałabyś sobie wrzucić płytę do odtwarzacza. Ja mam ja co prawda trzy metry od siebie na półce ale uwierz mi ze nie chce mi sie wstawac. Mam tu na wyciągnięcie ręki wszystko co potrzebuję i nie mam siły sie podnieśc. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura ... IP: *.tele2.pl 15.08.03, 14:31 ....... troche dziwne jakby ci sie za kilkanascie minut na przyklad zachcialo to bym byla wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Mi się chciało 15.08.03, 14:39 Zrobiłem dobry uczynek i przemęczyłem się jakoś Trzecia zwrotka to powtórka pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniamania Re: czy.. IP: *.lodz.mm.pl 15.08.03, 14:40 tak, w trzeciej zwrotce sie powtarza - miałam na wyciągnięcie ręki )) Odpowiedz Link Zgłoś