Dodaj do ulubionych

Boski utwor

23.03.19, 12:23
Chociaż słów za bardzo nie rozumiem ale obraz mi mówi dosłownie wszystko ,a najgorsze jest to że znam to uczucie pokazanych ludzi w tej piosence bo sam przez to przechodzilem i jeszcze przechodzę, kiedy tracą sens wszystkiego.
youtu.be/o_l4Ab5FRwM
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Boski utwor 23.03.19, 12:26
      Walczysz o coś a ma samym końcu okazuje się że ten świat jest pojebany a nie ty.
      • dragon2016 Re: Boski utwor 23.03.19, 12:40
        Dlatego psycholog nie jest w stanie zrozumieć drugiej osoby jak sama nie przeszła tego co ta osoba, każdy inaczej odbierze tą piosenkę, jak jej słucham i patrzę to łzy kręcą mi się w oczach bo pomimo tego że nie byłem na wojnie ale wiem doskonale co Ci ludzie przeżyli i znam ich stan bo sam jeszcze w nim tkwie.
        • dragon2016 Re: Boski utwor 23.03.19, 12:47
          Tak to prawda puste morze w około mnie a ja w nim tkwie.
          youtu.be/OqPwjmi9hCg
          • ditta12 Re: Boski utwor 24.03.19, 20:25
            Nie ma tłumaczenia,fakt,jest ale na język portugalski.Ten pierwszy utwór.Martwe morze to jest obecnie w kraju sad Klęczniki i szowinizm,rasizm,homofobia i nienawiść faszystów.Hasła.np.Europa białą albo bezludna.Czy w Europie ludzie nie posiadają różnych odcieni skóry i koloru oczu i włosów?Włosy proste i kręcone.J nie rozumiem o co chodzi.Ciekawe czy oni rozumieją....sad To nienawiść i głupota.Ja nie należę do żadnej organizacji,mafii,sekty.Sama myślę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka