Gość: andre IP: 62.233.163.* 25.08.03, 13:19 coś mi się tak wydaje,...! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harey Re: DAVE GAHAN w Spodku- najlepszy koncert w tym 25.08.03, 21:34 oj czekamy, czekamy -zwłaszcza na drugą część koncertu tzn. set z kawałkami DM Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica OBY!!! 26.08.03, 02:15 oby! wielkie nadzieje... oby spełnione. płyta solowa SWIETNA . L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xuxa Re: DAVE GAHAN w Spodku- najlepszy koncert w tym IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 26.08.03, 07:12 Kiedy dokładnie ten koncert?? Odpowiedz Link Zgłoś
collete Re: DAVE GAHAN w Spodku- najlepszy koncert w tym 26.08.03, 08:26 koncercik juz 7.11 w Spodku!!! i baaaardzo polecam. Bylam juz na 3 z tej trasy i moj apetyt jest coraz wiekszy i chyba jeszcze pare zalicze do konca roku !!!!! To co ten facet wyprawia na scenie ze swoim glosem, nowe aranzacje starych kawalkow dm,utwory z jego solowej plytki = REWELACJA. I jeszcze ten zapal, swiezosc i uczucie jakie wklada w to co robi...ech..ja chce JUZ koncert!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: DAVE GAHAN w Spodku- najlepszy koncert w tym IP: 62.233.163.* 26.08.03, 09:58 napisałem "coś mi się tak wydaje"... nie ja jestem pewien, ... modliłęm się aby DAVE wpadł do nas .. i jest <oby wszystko się powiodło>! tzn będzie! apropo tego faceta,,, to co robi na koncertach to "poezja" tyle ile energi, życia, miłosci, ... wkłada w koncerty, w jego głos, ... ahhhhhhh tylko na jego koncertach mam łzy w oczach, a jego ostatnia, puki co jedyna solowa płyta- wywołuje we mnie rekacje jakich nigdy nikt nie wywołał, coś pięknego,,, od pojawianie się tej płyty jest ze mną codziennie!,... ogromnie polecam popisy wokalne DAVE! pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia, puki co TU! 7mego listopada w SPODKU! paaaa Odpowiedz Link Zgłoś