Dodaj do ulubionych

DAVE GAHAN w Spodku- najlepszy koncert w tym roku?

IP: 62.233.163.* 25.08.03, 13:19
coś mi się tak wydaje,...!
Obserwuj wątek
    • harey Re: DAVE GAHAN w Spodku- najlepszy koncert w tym 25.08.03, 21:34
      oj czekamy, czekamy -zwłaszcza na drugą część koncertu tzn. set z kawałkami DM
    • lunatica OBY!!! 26.08.03, 02:15
      oby! wielkie nadzieje... oby spełnione. płyta solowa SWIETNA smile.
      L.
    • Gość: Xuxa Re: DAVE GAHAN w Spodku- najlepszy koncert w tym IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 26.08.03, 07:12
      Kiedy dokładnie ten koncert??
    • collete Re: DAVE GAHAN w Spodku- najlepszy koncert w tym 26.08.03, 08:26
      koncercik juz 7.11 w Spodku!!!
      i baaaardzo polecam. Bylam juz na 3 z tej trasy i moj apetyt jest coraz wiekszy
      i chyba jeszcze pare zalicze do konca roku !!!!!
      To co ten facet wyprawia na scenie ze swoim glosem, nowe aranzacje starych
      kawalkow dm,utwory z jego solowej plytki = REWELACJA. I jeszcze ten zapal,
      swiezosc i uczucie jakie wklada w to co robi...ech..ja chce JUZ koncert!!!!!
    • Gość: andre Re: DAVE GAHAN w Spodku- najlepszy koncert w tym IP: 62.233.163.* 26.08.03, 09:58
      napisałem "coś mi się tak wydaje"... nie ja jestem pewien, ... modliłęm się aby
      DAVE wpadł do nas .. i jest <oby wszystko się powiodło>! tzn będzie! apropo
      tego faceta,,, to co robi na koncertach to "poezja" tyle ile energi, życia,
      miłosci, ... wkłada w koncerty, w jego głos, ... ahhhhhhh tylko na jego
      koncertach mam łzy w oczach, a jego ostatnia, puki co jedyna solowa płyta-
      wywołuje we mnie rekacje jakich nigdy nikt nie wywołał, coś pięknego,,, od
      pojawianie się tej płyty jest ze mną codziennie!,... ogromnie polecam popisy
      wokalne DAVE! pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia, puki co TU! 7mego
      listopada w SPODKU! paaaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka