pizmak31 26.08.03, 12:50 Sport najlepszy na swiecie czyli siatkowka w czwartek o 18 na Agrykoli, czyli tam gdzie zawsze. Chyba, ze komus nie pasuje, wtedy moze byc sroda lub piatek. Kto sie zglasza? Juz widze las rąk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Sport! Sport! Sport! 26.08.03, 13:55 Sport rulez. Zgłaszam się, może być nawet siatkówka, choć nadal nie umiem w nią grać Środa raczej niet. Czwartek raczej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sport! Sport! Sport! 26.08.03, 14:00 Ilus! jak milo, ze bedziesz. Zrobimy dwie druzyny, ja z Wnuska, Ty z Agentem i oczywiscie dostaniecie w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Sport! Sport! Sport! 26.08.03, 14:03 pizmak31 napisała: > Ilus! jak milo, ze bedziesz. Zrobimy dwie druzyny, ja z Wnuska, Ty z Agentem > i oczywiscie dostaniecie w dupe. Terefere. No dobrze dobrze, zobaczymy jeszcze kto tu dostanie w... to w co ma dostać! Ja co prawda trenowałem przez poprzedni tydzień tenis stołowy, pływanie oraz chód (nie sportowy bynajmniej...), ale już jestem pełen energii i sportowej złości przed siatkówką. Wrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Sport! Sport! Sport! 26.08.03, 14:05 a ja trenował toczenie się pod górkę i rzut mięsem, więc bój się )) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Sport! Sport! Sport! 26.08.03, 14:09 pizmak31 napisała: > Ilus! jak milo, ze bedziesz. Zrobimy dwie druzyny, ja z Wnuska, Ty z Agentem i > oczywiscie dostaniecie w dupe. o wypraszam sobie - jak sie wkrecilem do jakiejs plazowej ligi na Rodos (+50C w sloncu, zero wiatru, goscie atakowali z kazdej pilki, malo sie nie zzrzygalem ze zmeczenia po calym meczu), to mnie potem urocza kelnerka w knajpie rozpoznala twierdzac ze pieknie gralem...O ! Postaram sie byc w czwartek aczkolwiek jak juz wspomnialem mam sluzbowe piwo...A sami wiecie ze opuszczanie takich sluzbowych piw moze skutkowac niemoznoscia zawierania przyjazni w pracy, brakiem zrozumienia, niemoznoscia poglebienia wiezi miedzyludzkich....Chyba jednak to slonce mi zaszkodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sport! Sport! Sport! 26.08.03, 14:13 Wiezi miedzyludzkie, Panie Agencie, to sie tworzy wlasnie tutaj, na tym forum, a nie w pracy. W pracy tworzy sie prace. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Sport! Sport! Sport! 26.08.03, 14:41 pizmak31 napisała: > Wiezi miedzyludzkie, Panie Agencie, to sie tworzy wlasnie tutaj, na tym forum, > a nie w pracy. W pracy tworzy sie prace. aaaaaaaa, to wreszcie wiem dlaczego tak dlugo niedostaje awansu....zamiast pracy w pocie czola tworze wiezi cholera jasna...... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sport!!!!!!!!!!!! 26.08.03, 14:08 Prosze Panstwa, alez to bedzie mecz!!!!!! Juz sie nie moge doczekac, zwlaszcza tych zdizajnowanych spodenek Agenta na tym, w co dostanie w czasie meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Sport!!!!!!!!!!!! 26.08.03, 16:01 pizmak31 napisała: > Prosze Panstwa, alez to bedzie mecz!!!!!! Chyba też przyjdę. Ostatnio mi się bardzo dobrze grało. Tak, siatkówka została zdecydowanie moim ulubionym sportem. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Sport!!!!!!!!!!!! 26.08.03, 16:25 No tak bardzo chciałm zostać sportowcem, ale w czwartek chyba nie dam rady... (( A już myślałm że pobiję sportowe rekordy mych braci Vula i Hawka... Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Sport!!!!!!!!!!!! 27.08.03, 17:00 aislinn napisała: > A już myślałm że pobiję sportowe rekordy mych braci Vula i Hawka... Oj chyba miałabyś problem. Z exgurem trenowaliśmy wtedy wyczynowo sporty ekstremalne Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Sport!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 11:54 A co myśłisz, że ja do sportów wyczynowych niezdolna ? Oj to mnie nie znasz, a myślałam że po tych 2 rozwodach coś już o mnie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sport!!!!!!!!!!!! 27.08.03, 15:16 Podnosze watek i zapytuje o obecnosc sportowcow i sportowcow inaczej. Ja bede z pilka niebiesko-biala w torbie z napisem Batycki. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Sport!!!!!!!!!!!! 27.08.03, 15:35 Czy nic się nie stanie jeśli jednak w piątek? Bo ja chyba jutro popołudniem późnym/wieczorem muszę jeszcze być w domu i popracować chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sport!!!!!!!!!!!! 27.08.03, 15:39 Jak w piatek to o 17, ale nie wiem czy wszystkim pasuje, niech sie odezwia. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Sport!!!!!!!!!!!! 27.08.03, 16:00 Piżmaku, a w piątek nie jest przewidziane picie na salonach kolegi H ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Sport!!!!!!!!!!!! 27.08.03, 15:56 mi to rybka, ale ponoć w pt gdzieś idziemy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sport!!!!!!!!!!!! 27.08.03, 15:58 Idziemy, idziemy, ale przed pojsciem mozna konczyny rozruszac, czy nie pasuje to nam? Bo jak to jest o 20, to wczesniej mozna se pograc. - I'll always take the roundabout way Waiting on the rain For I was born with a habit, from a sign The habit of a windswept thumb And the sign of the rain It's started raining Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: mnie nie będzie (n/t) 27.08.03, 17:38 aislinn napisała: > Na sporcie czy na parafii? Na sporcie mnie na pewno nie będzie. A na parafii to się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: mnie nie będzie (n/t) 27.08.03, 17:41 Ty, no zobacz, Hawk obiecał że nie puści Beaty.... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sport!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 11:21 Podciagam, dzisiaj 17 Agrykola, niektorzy dostana w dupe, inni zwycieza. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Sport!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 11:43 pizmak31 napisała: > Podciagam, dzisiaj 17 Agrykola, niektorzy dostana w dupe, inni zwycieza. To to nie zostało odwołane ze względu na ekhm... ogłoszenia parafialne? Bo ja nie mogę wtedy chyba... ( Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sport!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 11:45 Kurna, to ja wloke ze soba do pracy pilke siatkowa, spodenki, buty i inne gadzety.... Zaj...cie! Ilus, Ty tez masz wp...l! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Sport!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 11:50 pizmak31 napisała: > Kurna, to ja wloke ze soba do pracy pilke siatkowa, spodenki, buty i inne > gadzety.... Zaj...cie! Ilus, Ty tez masz wp...l! Przepraszam... Mogę Cię jakąś składanką udobruchać? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sport!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 11:56 zastanowie sie (napisane w tonie obrazonym, nie wiem czy to czuc) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan czuć czuć 29.08.03, 11:59 pizmak31 napisała: > zastanowie sie (napisane w tonie obrazonym, nie wiem czy to czuc) *bije się w piersi i błaga o litość* To ja już biegnę wypalać, jakby co, żeby być przygotowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: czuć czuć 29.08.03, 12:03 Laskawie zazycze sobie, zeby na tej skladance znalazl sie utwor, co Loveletter idzie i potraca przechodniow na ulicy (jezeli masz) oraz inne rownie skoczne utwory, a zdaje sie na Twoja inwencje, bo gust to masz, chlopie. Moze troche z Interpola? na kasetce, poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: czuć czuć 29.08.03, 12:05 pizmak31 napisała: > Laskawie zazycze sobie, zeby na tej skladance znalazl sie utwor, co > Loveletter idzie i potraca przechodniow na ulicy (jezeli masz) oraz inne > rownie skoczne utwory, a zdaje sie na Twoja inwencje, bo gust to masz, > chlopie. Moze troche z Interpola? na kasetce, poprosze. Dobrze. Już mam koncepcję normalnie. Ach. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: czuć czuć 29.08.03, 12:06 Kurcze Ilus, ale z Ciebie fajny Bratanek. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: czuć czuć 29.08.03, 12:08 pizmak31 napisała: > Kurcze Ilus, ale z Ciebie fajny Bratanek. Grunt że mi ta siatkarska wpadka płazem uchodzi... ) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: czuć czuć 29.08.03, 12:51 Wiesz, Ilus, Twoja strata z ta siatka. My spalimy kalorie i sie udoskonalimy sportowo, a Ty - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: czuć czuć 29.08.03, 13:00 pizmak31 napisała: > Wiesz, Ilus, Twoja strata z ta siatka. My spalimy kalorie i sie udoskonalimy > sportowo, a Ty - nie. No wiem kurde. Ale ja nie to że nie chcę, no nie mogę z Wami popykać w tą siatkówkę dziś po prostu... Przecież pamiętam nasz ostatni wyborny mecz, ach, powtórzyłoby się go, powtórzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: czuć czuć 29.08.03, 13:04 pizmak31 napisała: > Zima za pasem, Ilus, mozemy nie zdazyc. Next week, proszę Pani. Może jeszcze śnieg nie zdąży... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: odwołujemy?? 29.08.03, 12:26 Ja mam sprzet ze soba, toc mozem sie spotkac we dwie, bo lasu rak nie widze, potem mozemy sie napic i pijane pojsc za glosem ogloszen parafialnych. Jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper cholera 29.08.03, 13:19 kurde, a ja wczoraj startowalem w zawodach wioslarskich na silowni (malo nie umarlem) i nie zdazylem uprac sprzetu, takze go nawet nie mam ze soba ((Chyba sie zglosze na nastepny termin... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sport!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 13:43 Wiesz co, Agent, kiepskiej baletnicy, ito. roztaczasz kurcze jakies wizje, ze siatkarz, wioslarz, nurek, widsurfer, zdizajnowane spodenki, pilkarz, koszykarz, a jak na razie dowodow na to zadnych nie ma. Prosze o dowod. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Sport!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 14:00 pizmak31 napisała: > Wiesz co, Agent, kiepskiej baletnicy, ito. roztaczasz kurcze jakies wizje, ze > siatkarz, wioslarz, nurek, widsurfer, zdizajnowane spodenki, pilkarz, > koszykarz, a jak na razie dowodow na to zadnych nie ma. Prosze o dowod. ...cudotwórca, chodzi po wodzie, zamienia wodę w gorzałę. Fakt, trudno uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Sport!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 17:43 pizmak31 napisała: > Wiesz co, Agent, kiepskiej baletnicy, ito. roztaczasz kurcze jakies wizje, ze > siatkarz, wioslarz, nurek, widsurfer, zdizajnowane spodenki, pilkarz, > koszykarz, a jak na razie dowodow na to zadnych nie ma. Prosze o dowod. No przeciez nie przyjde w spoconych a na dodatek pomietych spodenkach....Moj image by na tym ucierpial hehe...A na dowod proponuje u mnie partyjke MAsterMinda ....nie bede sie musial przebierac w sportowe ubranko.... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Sport!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 17:51 Wole zapasy, boks albo i nawet sumo. Tam nie trzeba spodenek. Odpowiedz Link Zgłoś