hard_headed_woman 27.08.03, 14:53 Szczególnie tej o tytule, jak mój nick. Czy ktoś może mi je udostepnić? Dziękuje z góry i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxy21 Re: Szukam piosenek Cata Stevensa 27.08.03, 15:28 hard_headed_woman napisała: > Szczególnie tej o tytule, jak mój nick. > Czy ktoś może mi je udostepnić? > > Dziękuje z góry i pozdrawiam. Moze znajdziesz cos np. na Merlinie? Fajnie, ze ktos wspomnial o nim Bardzo lubie "Lady D'Arbanville" Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Kilka prostych ruchów i... 27.08.03, 18:43 catstevens.com/discography/albums/00065.htmlTADAAAAAAAAAM!!! (oklaski) Ta płyta jest do kupienia w Polsce bez problemu, a przynajmniej jeszcze niedawno widziałem ją w Empikach w kilku miastach. Inna składanka C.Stevensa wyszła także na kasecie i też jest do dostania. Odpowiedz Link Zgłoś
hard_headed_woman Re: Kilka prostych ruchów i... 27.08.03, 18:54 Dzięki serdeczne)) Ktoś niedawno powiedział, że piosenka "Hard headed woman" jest o mnie. Chcę ja usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Kilka prostych ruchów i... link się zwalił :-) 27.08.03, 19:02 catstevens.com/discography/albums/00065.html Odpowiedz Link Zgłoś