nekroskop88 19.07.05, 20:29 Na wzór kącika francuskiego na TT postanowiłem założyc kącik niemiecki ;) może są tu osoby, ktore uczyły (bądź uczą) sie jezyka Goethego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilario Re: Kącik niemiecki 20.07.05, 00:15 W liceum chodziłem na lekcje języka niemieckiego, ale żeby sie od razu uczyć to za dużo powiedziane:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kącik niemiecki 20.07.05, 09:14 Nie wiem, myslalem ze watek sam sie rozwinie jak go założe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: Kącik niemiecki 20.07.05, 10:23 No, tym co powiedział. To taki żarcik, jak ktoś mówi do Mnie w zachodnich językach ja udaję, ze go nie rozumiemem i na wszelki wypadek się pytam czy mnie nie obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kącik niemiecki 20.07.05, 10:26 aha no, tak ja rozgarniety jestem wiec od razu załapałem ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Kącik niemiecki 20.07.05, 10:38 Dzięki za fotki:))) Tylko kurcze coś mi się powaliło z klientem poczty i trzy razy to samo odebrałem, a że objętościowo sporo, to komp mulił jak diabli:))) Musiałem zalogować się na portalu do poczy i przestało odbierać. Normalnie po odebraniu przez program listy usuwane sa z serwera, a tu tak nie było:))) ps. Na tej mojej lichej stronie będzie możliwość wgrywania na serwer zdjęć przez odwiedzających:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kącik niemiecki 23.07.05, 17:33 to jest sehr dobry kącik i należy taki ecke podnosić oben. Wenn on pójdzie untent to trzeba coś schreiben i on wtedy wider idzie nach oben. A tak w ogóle to dieses ecke ist bardzo "porzyteczny i potszebny":)) się mieszkało w Niemczech i Szwajcarii to się szprecha:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kącik niemiecki 23.07.05, 17:35 "porzyteczny i potszebny":)) czyżby sie udzieliło od A...4? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: Kącik niemiecki 23.07.05, 18:07 Możliwe, że przesłałem ci to samo 3 razy, ale to dlatego, że dwa razy outlook poinformował mnie, że wiadomość nie dotarła i wysłałem jeszcze raz. Może outlook kłamał:( Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Kącik niemiecki 25.07.05, 09:33 Jak z outlooka wysyłałeś, to już wszystko jasne:))) Głupi program, po upływie jakiegoś czasu wyskakuje zawsze komunikat, że nie wysłano, jest tak przy dużych listach, a tak naprawdę wysyła, dlatego też nie korzystam z tego badziewia:))) Polecam tego klienta www.incredimail.com/english/index.html, jest po angielsku, ale to nic, można wysyłać duże pliki bez problemu. Ma jeden bład, przy usatawieniu czcionki Central European Windows, czyli tej naszej, można pisać polskimi znakami, oprócz 'ł', bo jak naciśnie się, to wyskakuje jakieś okienko. Jest usawiony klawisz skrótu, nie wiem jak zmienić:) Ale ogólnie program jest oki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario dzięki za radę, przeżuciłem się 25.07.05, 09:49 na Thunderbirda. Jak kiedyś:) Odpowiedz Link Zgłoś