lbd 27.08.03, 21:08 na punkcie Dido i "White room"... jej głos... i ten tekst... dokładnie jestem w tym miejscu, ten tekst to moje życie... Nie wiecie czy ten singiel jest do kupienia? pzdr Little Big Disease Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapmuh Re: Zachorowałem - Dido 27.08.03, 22:13 Chodzi Ci o "White flag", prawda? Singla w sklepach nie ma, gdyż nie było jeszcze jego premiery (choć oczywiście grają go rozgłośnie radiowe). Można zamówić SP choćby w Onet Pasaż, wyślą Ci płytę w dniu premiery. Odpowiedz Link Zgłoś
lbd wszystko przez te emocje 27.08.03, 22:37 dałem ciała, oczywiście, że "White flag"... Muszę się więc uzbroić w cierpliwość pzdr Little Big Disease Odpowiedz Link Zgłoś
fallingsky Re: wszystko przez te emocje 27.08.03, 22:57 Mnie sie bardzo teledysk podoba... jak już ustalilismy na forum - z Aniołem Ciemności w jednej z głównych ról... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Zachorowałem - Dido 31.08.03, 19:12 Polecam koncertową wersję piosenki: www.4dido.com/video.php Kurcze jeszcze miesiąc do ukazania sie płyty- nie wiem czy wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szined Re: Zachorowałem - Dido IP: *.tkdami.net / 172.16.10.* 31.08.03, 20:26 Też nie wiem czy wytrzymam.Tekst piosenki SUPER teledysk też Odpowiedz Link Zgłoś