sliwka1977 14.03.08, 19:42 No właśnie, słucham sobie Beirutu, ciekawe ilu z Was się to podoba? ja zakochałam się od pierwszego usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nan Re: Beirut IP: *.chello.pl 15.03.08, 03:26 moze byc. jak na ameryjkanskie dzielo doskonale. naprawdes super. a;e ja sie rozkoszuje jego inspircjami czyli wlasnie muzyka francuska, balkanska, romska. i to jest cos! ta muzylka jest nieco przerobiona na zachodnia modle, ale jest naprawde swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: Beirut IP: 212.76.37.* 15.03.08, 14:51 I ja się dopisuję do grona Odkąd pierwszy raz usłyszałam Postcard from Italy uwielbiam muzykę Zacha Condona Odpowiedz Link Zgłoś
kaloripuk_rovinasta Re: Beirut 17.03.08, 23:43 no własnie, własnie.. ten drugi album wydaje mi sie nieco wtorny w stos. do pierwszego ale oddac trzeba ze to kawał dobrej muzy i nieraz przy tym orbitowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadaismee Re: Beirut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 09:41 achh.. beirut klimat postsecesyjnych salonów, gdzie aromat kawy przenika przez szparki w drzwiach) przypomina mi moje cudowne ubiegloroczne wakacje. uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Beirut IP: *.aster.pl 31.03.08, 16:27 Uuuwielbiam!!! Ta muzyka podnosi mi poziom serotoniny, teraz próbuję przekonać sie do ostatniej płyty...bo pierwsza jest doskonała! Poza tym...coś w niej musi być niesamowitego skoro tak wielu wali w dekiel Wcale nie jest łatwo stworzyć cos takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Beirut IP: 193.59.95.* 02.04.08, 09:11 Takoż i ja! Zaczęło się od "postcards from Italy" w Trójce i do dziś słucham prawie na okrągło. Co do drugiej płyty, nie mogę się uwolnić od nantes i sunday smile. A propos, w Trójce można było usłyszeć Project Alaska, gdzie Zach użyczył głosu. Na koncert się wybieracie (Opener)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Beirut IP: *.aster.pl 05.04.08, 02:11 Beirutu nie będzie jednak na Openerze... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_deacon Re: Beirut odwolał trasę w Europie 06.04.08, 17:03 Gość portalu: inka napisał(a): > Beirutu nie będzie jednak na Openerze... dlatego nie jadę na łopenera, wygląda blado choćby przy takim słowackim wilsconic Odpowiedz Link Zgłoś